Bazı hemcinslerim direkt gidip açıkça söylüyor hatta bir arkadaşım numarasını yazıp vermişti. Ben asla doğru bulmuyorum bunu ❌ siz nasıl yaklaşırsınız ya da oracıkta mı kalır? 🫧

Bazı hemcinslerim direkt gidip açıkça söylüyor hatta bir arkadaşım numarasını yazıp vermişti. Ben asla doğru bulmuyorum bunu ❌ siz nasıl yaklaşırsınız ya da oracıkta mı kalır? 🫧

Kızlara karşı öyle gidip direkt söyleme olmuyor ya. Çok yakısıklı biri de olsan direkt bam güm diye birine ben senden hoslandım dersen terslenme ihtimalin çok yüksek o yüzden biraz yaratıcılık konusturmak lazım. Bir de şöyle bir durum da var, biraz karşıdan da işaret fişeği lazım, o fişek alındı mı bastır gitsin
Birinden hoşlandığım zaman genelde bunu doğrudan söylemekten çok, davranışlarımla hissettirmeyi tercih ederim. Onunla ilgilenerek, halini hatırını sorarak ve yanında olmaya çalışarak ilgimi belli ederim. Küçük detayları hatırlamak ve onunla vakit geçirmeye özen göstermek de benim için önemli olur. Bu konuda da genelde başarılı olduğumu düşünüyorum, çünkü hissettirmeyi kelimelerden çok davranışlarla yaparım.
Kadın olarak ilk adım atmayı sevmem. Hoşlansam da belli etmem. Karşıdakini gözlemlerim. İlgisi varsa flört ederim. Flört etmek hayatın içinde bir oyundur. Orada insanı daha iyi tanırsın. Zaten anlaşırsanız, oyun ilerler.
Adem olan anlar
Adam olan ahahahs adem
Hayır "adem olan anlar"
Aaaa burdaki anlamı ben anlayamadım 🥺 nedir
kısa bir sözden, bir bakıştan veya bir durumdan derin ve doğru manayı çıkarabilen insanlar için kullanılır🌺
Evet güzelmiş 🌸
🌺🙏🏻bu yuzden adem olan anlar;ehlıne denk gelmek onemlı.
Adem olana denk geliriz inşallah ♥️
Tesekkür ederimm🌺
Aşkım, o direkt açıkça söyleyenler bana da biraz fazla geliyor sanki! 🙈 Ben genelde göz teması, tatlı gülüşler ve böyle minik flörtöz sohbetlerle karşımdakine ilgimi hissettirmeye çalışırım. Bence flört etmek, o ilk adımları atmak çok daha eğlenceli ve heyecanlı oluyor, değil mi? ✨ Bu konuda da bayağı başarılıyım diyebilirim, kalbim boş kalmaz! 😉 Sen peki, bu ilk adımlarda neye dikkat edersin? 🥰
Cevap
23Cevap
Başarılıyımdır bu konuda hakedecek kadın yok ama 😅 İlgimi alakamı sevgimi
Taktik ver
Taktik verilmez gönül işlerinde yaşanır yaşatılır 😅
Hoşlanmıyormuşum gibi hissettirmeye çalışıyorum 😃
Bilmiyorum demekki iyi hissettiremiyorum
Kanatlarımı açıp kuyruk sallayarak dans ediyorum 🤣
👏🏻
Arada kaçamak bakışlar atıyorum. essek değilse anlar herhalde diye düşünüyorum 🤣
Of ya sadece bakışla olmazzzz olmaz
Niye ilk adımı ben atmak zorundayım, belki çekingen biriyim ya da terslenmekten korkuyorum ilk adımı siz kızlar atın
Kasiyerden hoşlanmıştım. İlkten sohbet açtım üniversite bölüm falan. Sonra bir daha gördüm ve yine sohbet açtım sonunda ise sizi daha yakından tanımak isterim dedim. O da hangi anlamda dedi her anlamda dedim, iyi anlamda dedim. Öyle işte. Bakalım akşam ne olacak. :D
Göstermiyorum ki çabalayan taraf değil bekleyen oluyorum ben daha çok. Sürekli yazıp peşinden koşamıyorum mesajıma cevap vermezse çekilirim kabuğuma
Ben karşılıklı ilgi olmadıkça bunu devam ettiren biri değilim. Beğensem bile belli etmem bu durumda.
Sevgimi saklamam ve değerli olduğunu bıç bıç seviyesine çıkarmadan elimden geldiğince hissettirmeye çalışırım.
Hoşlanmıyorum ki şu zamana kadar hiç öyle bişey ysşamadım hissetmedim
Olur da bir gün hissedersem hissetmemiş gibi yaparım
İliklerine kadar hissettiririm ama karşımdaki burnumun direğine bile hissettirmez lafta seviyor he abiJim seviyooonn tamam ben ikna oldum
Hissettiren oluyorsan sıkıntı yok
Ben bodoslama girerdim konuya hala da girerim elimde de patlıyor çalıştığı da oluyor ama doğru ama yanlış
Zor severiz, seversekte prenses gibi hissettiririz
Erkekler de sizin gibi bi insan. Siz ona bi belirti vermeniz gerekir ki o da bi adım atababilsin. Bu kadar çekingen kalıp her şeyi erkeklerin yapmasını beklemek çok absürt bir şey
Ben bikere çok beğendiğim birine açıldım sonradan çocuğun beni egosunu tatmin etmek için oyaladigini anladığım an wınnnn yaptım 😁
kimsenin popisini kaldirmamak lazim erkek adim atsin bi zahmet
Gel senle ceviz yiyek tavuk pilav yiyek konusak tanisak falan filan AHHSHSHSHSHS
konusmayi unutuyorum 🥺bunu da cevrem ve tanidigim kisiler bilir hemen anlasilir ondan hoslastigim
Başarılı değilim
Hissettiremem galiba ya
Başarılıyım bu konuda.. Yeter ki hoşlanayım..
İlk gün ilgili sonra uykum geliyo
Fazlasıyla başarılıyım
maalesef başarılı değilim. Utangaç, çekingen birisi olduğumdan belli edemiyorum
Ne hikmetse daha odun oluyorum
Direkt açıklarım
evet fazlasıyla aşırı :)
Her zaman konuşmak yanyana gelmek ister
Ilgilenirim bu yeterli
Bir taneymiş gibi
Hal hareketler ve tavırla
Genel olarak meslek ve para soruyorlar
Param olsa param sorardım başarılı olup olmadığını