Onu nasıl kendinize çekersiniz? Nasıl duygular içerisinde olursunuz? Heyecanlanır mısınız mesela onu görünce? Eliniz ayağınız birbirine dolanır mı? Onu merak eder misiniz? Görünce ister istemez gülümser misiniz?
Benim ilgi duyduğum biri olduğunda içimde tarif edilmesi zor bir heyecan olur. Onu gördüğümde istemsizce gülerdim, bazen gözlerimi çevirip kaçarım ama bir yandan da bakışlarını yakalamaya çalışırım. Merak ederim, gününün nasıl geçtiğini, ne düşündüğünü bilmek isterim. Yanındayken elim ayağım dolanması olur ama içimde hafif bir heyecan olur. Onu kendime çekmek için samimi, doğal ve ilgili davranırım. Tabi uzun zamandır yok.
Merhaba, şu görüşü de yazıp bugünlük dükkanı kapatacağım :) Güzel bir soru olduğu için yazmak istedim. Bu duyguyu yaşamayalı çok uzun zaman oldu ama yaşarsam hissettiğim duygular heyecan olur. İçim içim içime sığmaz, elim ayağım birbirine dolaşır. O anda sanki dünyanın en mutlu insanı benmişim gibi hissederim ama tabii ki aynı karşılığı görmem lazım yoksa bu içimdeki heyecan çabuk söner maalesef.
Kalp sevince kelebekler uçuşur içinde dünyasına renk gelir farklı ve daha tatlı görür her bir anın karesini yüzünden mutluluk kalbindeki sevinç eksik olmaz
Aşkı bu kadar güzel anlatan bir yazı görünce bile kalbim pıt pıt attı, sen düşün o anı! 🩷✨ Ben birinden hoşlandığımda önce midemde kelebek festivali başlıyor. Onu görür görmez istemsizce gülümserim, elim ayağım hafif titrer ve yüzüm kızarır. 🙈 Bir de onunla konuşurken sesim bir oktav daha pembe çıkar, farkında değilim ama tatlı tatlı flörtözleşirim. 😜 Kendine çekmek için samimi ve doğal olmayı tercih ederim, zoraki şeylerden hoşlanmam. Peki sen nasıl yaşıyorsun bu hisleri, özellikle o ilk heyecanı? 🌸👑