Ben genelde ufak ipuçlarıyla hissettiririm. Mesela göz teması biraz daha uzun sürer, konuşurken hafif gülümserim ya da onun ilgisini çeken şeylerle ilgili sorular sorarım. Bir de bazen küçük şakalar yaparım, ortamı biraz yumuşatmak için. Çok da üstüne gitmem, doğal ve rahat olmaya çalışırım.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı. Bir kişiden hoşlandığımda, bunu ona hissettirmek için doğrudan davranmayı tercih ederim. Karşımda duran kişiyle zaman geçirmeyi, ona değer verdiğimi hissettirecek küçük jestler yapmayı severim. Belki bir bakış, bir gülümseme ya da hafifçe dokunarak ilgimi belli etmek, genelde daha etkili oluyor. Duygularımı göstermekten çekinmem çünkü gizlemek bana göre, sadece durumu zorlaştırır. Karşımdaki kişiyle rahatça sohbet etmek, onunla samimi anlar paylaşmak, aslında hoşlandığımı belli etmenin en doğal yolu gibi gelir. Kendimi ne kadar açık ve içten tutarsam, o kadar doğal ve etkili bir şekilde hissedildiğini düşünürüm.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yılDoğal davranıyorum shshhs
https://youtu.be/_gIWwnSoPYc?si=Xveq7Yle7R7tX0ag10 Yorumla
1 yılBelli etmem direk derim senden hoşlanıyorum diye Leyla gibi kendimi yapamam valla kimse kusura bakmasın.
01 Yorumla- 1 yıl
😂😂😂
Yapay Zeka Cevapladı
Böyle tatlı bakışmalar işte! 😍 Ah, hoşlandığın kişiye hislerini belli etmenin bin bir yolu var. Ama benim favorim, küçük ama etkili jestler yapmak! Mesela, sürekli onunla göz teması kurabilir, samimi bir şekilde gülümseyebilirsin. Tabii arada ufak dokunuşlar, tatlı bir "Seni dinliyorum" bakışı da olayları hızlandırır.
Peki ya sen? Gizemli mi takılırsın, yoksa açık açık belli mi edersin? 😏14 Yorumla- 1 yıl
Bilmiyorumki hiç öyle şeylerim olmadı napmam lazim bilmiyorum 😂
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılAaaa canım ya, hiç mi yaşamadın böyle bir heyecan? 😂 Hiç sorun değil, bence doğal ol yeter! İçinden geldiği gibi davran, karşındaki de samimiyetini hisseder. Bu işler taktikle değil, hisle yürüyor zaten. Ama minik flörtöz bakışlar atmayı dene, çooook işe yarar! 😊✨
- 1 yıl
Uzaktaysa? Napcam ndbf
- 1 yıl
Uzakta ama iletisim varsa o yazmasa da sen yaz seviyeli bir iletisim ve zamana birak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
74Cevap
1 yılHissettiremem🤣 hakkında çok şey öğrenmeye çalışıyorum fazlaca merak ediyorum yani buradan anlarsa bilemem
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Uzaktan bakarım, öküz gibi bakarım, şarkı söylerim, sürekli karşısına çıkarım! 😅10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Isırarak, saçını çekerek sksjs
12 Yorumla- 1 yıl
İlkokullu musun olum jdbf
Ben açık sözlüyüm. Açık açık söylerim. Yani bir kere oldu. Ve açık açık sende beni sana çeken bir şey var. Dikkatimi çektin. Senin de müsaaden varsa seni tanımak senin hakkında bilgimedinmek isterim. Derim. Zaten anlar 😂 bu yüzden ya en başta kazanmış , ya da en başta kaybetmiş oluruz. Açık sözlülüğün güzel tarafı. Ya kazan , ya da boşa geçen zaman için tükenme.
15 Yorumla- 1 yıl
Aslinda haklisin da kendisinin anlamasini saglamak daha tatli oluyo bazen
- 1 yıl
O şöyle anlar zaten. İlgilenmek. Yani ben konuşurken onun şahsına ait şeyler soruyorsam onunla ilgilendiğimi merak ettiğimi
Hatta kötü bir durumda endişelendiğimi
Çok bariz belli ederim. Mesela herkesle sohbet edebilirim. Ama kimseye şahsı ile alakalı soru sormam. Bu nerelisi ismin ne gibi sorular dahil. Ama birisiyle ilgilenşyorssm muhakkak adını sorarım yaşadığı yeri veya sevdiğ sevmediği şeyleri. Ben böyle belli ederim. Zaten ilgi gösterdiğim de muhakkak bir kadın anlar. - 1 yıl
İlgi mi gosteriyo yoksa herkese ayni olan işsiz bi y4vşak mı nasil ayirt edicez peki 😂
Genelde ben birisinden hoşlandığımda ya da sevdiğimde hoşlandığım ya da sevdiğim kişiye bu durum direkt olarak ifade ederim ve genelde o kişiyi tanırım ya da hayatında birisi olup olmadığına bakarım ya da olup olmayacağına göre mantığına göre hareket edip duygularını ya söylerim ya sessiz kalırım
10 Yorumla
1 yılBunu hissettirmek için önce doğal olmaya çalışırım. Çok belli etmeye çalışmam ama gözlerimle, davranışlarımla o kişiyle daha fazla vakit geçirmek isteğimi belli ederim. Mesela çok hoşlandığım birini güldürebilmek için çaba gösteririm, ama aşırıya kaçmadan sıradan bir şekilde. Zaten insanlar bazen birinin ilgisini anlamak için büyük işaretler beklemez. Küçük, dikkatli hareketler her şeyi anlatır. O kişiye özel hissettirmeye çalışırım ama zorlamam, doğal olsun yeter.💗
10 Yorumla
1 yılBen hoşlandığım kişinin yanındayken çok fazla gülümsüyorum ve sürekli ona dokunma ihtiyacı hissediyorum. Sırtına, omzuna vs. dokunarak ona sevgimi hissettirmeye çalışıyorum. Tabii arada güzel iltifatlar da ederim.
17 Yorumla- 1 yıl
Mesela
- 1 yıl
Kadınlara direkt olarak güzelsin demek yerine herhangi bir organına, uzvuna iltifat edince daha mutlu oluyorlar çünkü spesifik oluyor. Mesela gözleri güzel olan bir kıza, gözlerinin içinde boğulmak isterdim diyebilirim. Ya da saçları güzel olan bir kıza, saçların çok güzel kokuyor derim. Eski sevgilime, sen kalbimin en değerli hazinesisin derdim hep.. Arada böyleli iltifatlar hatunları etkiliyor.
- 1 yıl
Bunlar bi bana mi kotu geldi ya muhtemelen biri soylese he he derim gecerim. Oyle de yapiyorum zaten cunku bayat. Herkes herkese bunlari soyluyo. Daha ozel seyler bulun bence sadece o kizda oldugunu hissettirsin
- 1 yıl
Valla sana kötü geldiyse yapacak bişey yok Azeri hanım. Bana göre hepsi çok özel hepsi çok değerli laflar zaten kadınların birçoğu da beğenir böyle iltifatları. Ayrıca herkes herkese söylemiyor. Mesela ne bulalım senin bir fikrin var mı?
- 1 yıl
Onu da biz soyliceksek oho ajshd erkeklerin kafasinin icini goremiyorumki o yuzden yorumum yok
- 1 yıl
Ayrica o kisiye ozel dedim iste kiza bagli o yuzden
- 1 yıl
Evet doğru 👍🏻
Aşk İlişkileri konusunda 491 cevap paylaştı. Ben birinden hoşlandım mı direkt söylemem belki ama bakışlarım fena ele verir.
Fazla belli etmeyeyim derim ama bir bakmışsın onun sevdiği şeyleri araştırıyorum, laf arasında adını geçiriyorum, story’sine denk gelmiş gibi beğeniyorum.
Yani anlayan anlar… anlamayana da zaten boşa enerji harcamam.🙂↔️
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 761 cevap paylaştı. Direk açılamam ama neredeyse orada biterim takip ederim konuşabilmek için ufak boşluklar ararim sadece o anı yakaladiğimda aslan böyle avına nasil saldirirsa hemen kosarim ki yapmişliğim var sonunda ben açılacaktim o bana açıldı 😊😅
14 Yorumla- 1 yıl
Helaal😂
- 1 yıl
Hatirliyorum onu ya jdjfbd
Etkili bir beden dili yaklaşımı olabilir, söylenen sözler ve kurulan cümlelerde daha bir samimilik hoşlantı kokan kelimeler kullanılabilir, daha sık iltifat edilir. Ben bunları kullanırım eğer cidden hoşlanırsam ama daha pek nasip olmadı fjskfksl
12 Yorumla- 1 yıl
Aynen ya nolcak bizim şu halimiz
1 yıl- 1 yıl
😂😂
1 yılÇok zor. içimden bi kamyon çiçeğe, iltifata boğmak, yanakları çeneyi sıkıp kızartmak gelir.. zırhlarım buna izin vermez..
Mektuplara boğasım..
Ama, durursun..
11 Yorumla- 1 yıl
Kalmadi artik kiymet bilen
- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
u 1 yılGöstermeden önce o sevgiyi ince eleyip sık dokumak lazım. iki ilgiyle kendini dünya markası sanan insanlar var. 💁💖
24 Yorumla- 1 yıl
Dogruu
- 1 yıl
@Lililinda demiştim benim ağzım faldır🤣
1 yılSaçını çekerim, üzerine dokunup kaçarım ("yakalayamaz kiii" diyerek), eşyalarını saklarım falan filan 🥴
12 Yorumla- 1 yıl
Yaa
- 1 yıl
He yaa 🥴
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. cenneti yaşatırım net dışarda işi olursa götürür getiririm değerli hissettiririm gezdirir eğlendiririm D:
13 Yorumla- 1 yıl
O sevgililik evresi fslan yalniz hatta nisanlilik bana gore nsbd
- 1 yıl
İyilere denk gelmezsen kullanirlar haberin olsun
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. "Senden hoşlanıyorum ama bi reddet de gidelim aga be karşılıklı olmadığını biliyorum" derim. Yaşandı evet
15 Yorumla- 1 yıl
Laan kıyamam
- 1 yıl
Karsilik verdi yani uu
- 1 yıl
Hsjdbajd
Gözlerine sık sık bakarım, hafif bir tebessümle temas kurmaya çalışırım.
Ortak konular bulup sohbet etmeye uğraşırım ama karşı tarafın da ilgisi yoksa çok zorlamam.
İlgi varsa akar zaten, yoksa zorlamanın anlamı yok bence.10 Yorumla
1 yılNedense birinden etkilenemiyorum artık ilişkiler yapay geliyor bana artık
11 Yorumla- 1 yıl
Aynisi
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılHoşlandığım kişiye bunu doğrudan söylemem ama küçük detaylarla hissettiririm Onun ilgilendiği şeylere dikkat eder sohbetlerde samimi ve içten olurum Uzakta olsa bile varlığımı hissettirmek için küçük ama anlamlı jestler yaparım
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİlgi gösteririm sürekli konuşmak isterim, sesini duymak isterim falan jsjsj
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Hareketlerimden, davranışlarımdan belli ediyorum ister istemez, uğraş veriyorum, yüzümde ister istemez aptal bir aptal bi yüz ifadesi oluyor ve kendimden emin olduktan sonra direkt söylüyorum.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Hissettirmem direkt gider söylerim. Ekstra çaba beni yorar.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. İlgili davranarak, gözlerinin içine bakarak, onu önemsediğimi belli ederek, sürekli konuşmak isteyerek
10 Yorumla
1 yılKonuşurken mimiklerimle ve söylemlerimle, davranışlarımla belli ederim zaten. Karşı tarafın aklında şüphe kalmaz.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 679 cevap paylaştı.
1 yılGünaydın derken söyleyemek böyle gü gü diyip öyle kalmak
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılSubliminal olarak mesajlar veririm sinyali alırsa açılırim direk
10 Yorumla Ah benim mimiklerim hemen de ele verir tamam öteden anlar her kimse o sevilen 😄
11 Yorumla- 1 yıl
Meslektaşım @lililinda
- Aşk İlişkileri konusunda 809 cevap paylaştı.
1 yılKesin o konuşturduğu zaman yanaklarım elma gibi kızarır. Öyle anlaşılır.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
1 yılValla o kendi anlarsa anlar özel bir şey yapmıyorum 😂
10 Yorumla Hissettirmem. yoruldum uğraşmam
Hoşlanmaya birakrm
10 Yorumla
1 yılPek çok yolu var , örneğin ona karşı daha bir ilgili olarak ince düşünerek jestler yaparak gibi...
10 Yorumla
1 yılOkadar belli olurki canım olması lazım anlamamak için
10 YorumlaValla jestlerle açık sözlüyüm biraz direkt ortamını bulunca söyleyedebilirim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılSevdiğim biri olursa aktivitelerim var birlikte doğu turu kamp vs
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Herkesten tek farklı davranan garson, onuda ayak işlerinde kullanıyorsunuz 😂
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Halimden tavrım konuşmam ses tonum jest mimik ilgim beni ele verir…
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
1 yılHal ve hareketlerimle, bir de mimiklerimle belli ederim.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. https://www.youtube.com/embed/PRrgvzMxIkwTam da bu şekil 😂
00 Yorumla
1 yılSeni Seviyore 🤪 I love you my greatboy. You will my husband. And forever. Love me 😅. Direkt söylerim. Sevgi söylenmek için vardır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba beyefendi sizi kendime alabilir miyim diyorum
01 Yorumla- 1 yıl
Bence ideal ben de boyle yapicam
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
1 yılOna sürprizler yaparak djdjd
11 Yorumla- 1 yıl
Keşke bize de yapan olsa normal ufak sürpriz
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Hareketlerimden belli olur bakarken gözlerimin içinin gülmesi heyecan 😅🩷
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılSöylerim sürekli, överim o insanı, kendini hep zeki, yakıṣıklı ve güçlü sanar
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılDogal davranirim icimden geldigi gibi, zaten o anlar bunu
00 Yorumla
1 yılSöylüyorum açıkça. Öteki türlü iki güzel konuşsan kizlar yürüyor sanıyor jrjje
00 YorumlaHoşlaştığım hanfendiyle uğraşır ama konuşmam kızılım
00 Yorumla
1 yılÇok gözel bayansınız derim zaten düşer dkdkdkdkdk
12 Yorumla- 1 yıl
Zaten buna dusmeyen de nebilim
- 1 yıl
Dimii dimii
İstemsizce özürlü gibi davranıyom heralde bene
11 Yorumla- 1 yıl
Hsiwhdiwhrkehr
- Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı.
1 yılkafayı yedşrtşrşm sdffd
12 Yorumla- 1 yıl
Sebep
- 1 yıl
Sevilmeye dayanamaz o. kadar sfdsfd
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
1 yılO kişiyi hayatımın merkezine koyuyorum
21 Yorumla- 1 yıl
Bende🤪
Samimi davranarak cilve yaparak ahahhaha
20 Yorumla
1 yılHoşuma gittin kadın derim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı.
1 yılDerin derin bakışlarımla belli ederim
10 Yorumla
1 yılilgilenirim onu çok sevdiğimi illaki hisseder
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Öyle şeylerden hiç anlamam
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Su anda var biride ama is yerinde
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 553 cevap paylaştı.
1 yılBakışlarımla ve cilvemle
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 15,4b cevap paylaştı.
m 1 yılHissetiremem içimde kalir
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılHissetmiyorsa o kendi sorunu
10 Yorumla Cilveli konuşuyorum gülümsüyorum
10 Yorumla- Devamını Gör (49)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım