Benim sevildiğimi hissetmem için sevgilim olması lazım ve bana gerçekten aşık olması lazım. mesela beni merak etmeli merak edip aramalı mesaj atmalı sürekli bu değer gördüğümü hissettirir bana. mesela sürekli temas halinde olmalı temas bağımlısı olmalı elimi tutmak istemeli sarılmalı benden habersiz yanağımdan öpmeli sürekli. ya da benim mutluluğumu düşünmeli mesela bana güzel davranmalı bir sorunum olduğu zaman yanımda olmalı ve ben üzüldüğüm zaman da haklı bile olsa yine de alttan almalı ya da benim için üzülmeli tabi ki bu benim için değil sevgilim için de geçerli bana yaptığı her güzel şeyi bende sevgilime yapardım hatta daha fazlasını yapardım. zaten aşk böyle bir duygudur benim için. sevdiğin için her şeyi yaparsın onu korursun
Beni kiracağını düşüyor her kelimesine davranışına özen gösteriyor ise.. benim için çok Uzak mesafeden az bir zaman dahi olsa görmeye gelmek için elinden geleni yapıyor ise.. günü deli gibi yoğun iken dâhi nasilsin günün nasıldı merak ettim diyorsa.. yorgun iken dinlen lütfen diyorsa ki beni o kadar saat süre beklemesine rağmen bunu söylüyorsa.. gereken ilgiyi sevgiyi saygıyı gösteriye ise.. beni asla şüphe içine sokmuyor ise.. sonuç olarak benim için neler yapıyor neleri göze alıyor işte o zaman sevdiğini iliklerimde hissederim
Beklemekten ağaç oluyorsa.. sesimi duymak istiyorsa.. beş dakikada olsa bir göreyim aşağı in diyorsa.. beni merak ediyorsa.. beni arzuladığı zaman bunu bastırıp beni incitmiyorsa.. en sinirlendiği zaman bile ağzından kötü bir şey çıkmıyorsa.. kimi zaman sessiz kalıp gözlerime kilitleniyorsa..
Beni kendinden önce düşünüyorsa, beni üzecek, kıracak veya herhangi bir kötü duygu içerisinde hissettirecek şeyler yapmıyorsa en azından kasti olarak. Bana karşı ilgili ve şefkatliyse. En önemlisi bana güvendiğini söylüyorsa ben gerçekten sevildiğimi hissedebilirim.
Güzel veya esprili sözler söylediği zaman sevildiğimi hissederim. (6 haftadır yazışıyoruz ve birbirimize güzel şeyler yazdıkça sevildiğimzi hissediyoruz. Olumsuz hava şartları nedeniyle 1 aya yakındır buluşamıyoruz. Farklı şehirlerde yaşıyoruz.)
Benim bi konu hakkında ne düşüneceğimi bilip ona göre hareket ediyorsa , beni üzme ihtimali olan şeylerin yakınından bile geçmiyorsa olmuş bu adam derim
birisi beni düşünürse mesela başıma bir şey gelicek diye mesela iyi miyim diye mesela hasta mıyım yasta mıyım keyfim yerinde mi diye ilgilenip düşünür önemserse seviyor beni derim
Bana baktığından gözlerinin içi gülüyosa, benimle mutlu ve huzurlu bi gelecek hayali kuruyorsa ve dahii hiç bi zorlukta yılmadan yanımda kalıp bu zor yolda benimle el ele yürüyosa (böyle kızı bulsam kaçırmam nikahı basarım) işte o seni gerçekten seviyo demektir.
Benle görüşmeye konuşmaya can atıyorsa, kaybetme korkusu yaşıyorsa, fedakarlıklar yapıyorsa emin olurum ve sevgi karşılıklıysa ben o ilişkiye sahip çıkarım
-benim için herkesin yapmayacağı veya yapması zor olan bir durumu gerçekleştiriyorsa ve beni düşünüyorsa elbette beni seviyordur..(kelimeler boştur, önemli olan eylemdir)
Sürekli benimle vakit geçirmek istemesinden tek odağı bensem beni paylaşamıyorsa kıskanıyorsa ki seven kıskanır herkese karşı soğuk olup bana farklıysa 🙃
surekli konusmak isterse beni sevdigini soylemesi gercekten sevildigimi hissettirir disaddayken surekli bi temas halinde bulunuyorsa elini tutmak vesaire