Kimisi kıskanılınca bu beni seviyor der kimisi sıcak bir bakışa kimisi bir dokunuşa bir hediyeye veya başka bir duyguya... siz sevildiğinizi nasıl anlar nasıl hissedersiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kimisi kıskanılınca bu beni seviyor der kimisi sıcak bir bakışa kimisi bir dokunuşa bir hediyeye veya başka bir duyguya... siz sevildiğinizi nasıl anlar nasıl hissedersiniz?
Benim için ne kadar ve nasıl fedakârlıklar yaptığına bakarım. Çünkü gerçek sevginin yolu fedakârlıktan geçer. Benim için neleri göze alıyor ona bakarım. Sonra ilişki içinde ne kadar ince düşünceli davranıyor, bana özel hissettirmek için neler yapıyor ona bakarım..
Konuşurken sıcak ve anlamlı sözlerini duyuyorsam, gözleri kalbinden gelen bir gülümseme ile bakıyorsa, beni düşündüğünü gerek eksiklerim olsun , gerek sabah akşam arayarak aklından çıkarmıyorsa, saygısı hiç eksikmeden devam ediyorsa beni seviyordur.
Hiçbir şey eskisi kadar inandırıcı değil, kimisinin bakışına kimisinin kıskanmasına sevgi belirtisi dedim. Ama ben onların yaptığını yapmadım, hep adam gibi sevdim ama hak ettiğim sevgiyi görmedim.
Karşımda ki kadın bana değer veriyorsa.. beni merak ediyor arıyor soruyor mesaj atıyorsa.. benim düşüncelerime değer veriyorsa ve en önemlisi de bana güveniyorsa çünkü güven = sevgidir benim için
Cevap
5Cevap
Akşamları uykusundan uyanıp çok özledim dediği zaman anlıyorum
Bak bu güzel.
Canın yandığında sanki aynı acıyı yaşıyormuş gibi hassas davranması! Var mı , bilemem ! olanı da elimizin tersiyle itiyoruz
Sevildiğimi sandığım ilişkiler yaşadım ve sonuç benden başka kimse sevmemiş beni. Sevmezlerse sevmesinler modundaayim
İsterseler gökten kuş sütü getirsinler hiç biri sevgi göstergesi değil. En doğrusu senin mutsuz olacağın hiç bir davranışı asla yapmaması derdim
Ama bir gün iyi öteki gün içine ediyorlar herşeyin, yazık sevgilere. İçi boşaltıldı adı var Sadece.
Anlarım da ınanmam sjsjs emek caba vefa fedakarlık bunlarla bellı olur
Değer gördüğümü hissettiğim her an
Kalp hisseder bir sekilde.
Bazen ''üşütme'' demesi bile yeter.
Beni benden fazla düşünürse hissederim
Bilmediğim şeyler sanırım😂
Sikildigimle bir kız strapon takip sıkıyorsa seviyordur aşkın en güzel hali 🥰🥰🥰🥰
Emek verirse merak ederse
Birisinin sevgisine ihtiyacım yok
Yemek yapılırsa
Beni düşünüyorsa
Merak ederse
Sevgimi o ne yeniliyomu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?