Birinden hoşlandığım zaman onu mutlu etmeyi denerdim yani onun için her şeyi yapardım. eğer benim hoşlandığmı bilmiyorsa ilk önce bunu söylerdim eğer kendimi yeterli görüyorsam yeterli görmüyorsam zaten birine açılacağımı sanmıyorum. çünkü muhtemelen kabul etmez. ve boşuna sevdiğimi söylemiş olurum yani ret yerim. bu yüzden de heyecanlı olur öz güvenimi toplamaya çalışır sonra da ona sevdiğimi söylerdim
Eğer bunu ona söyleyemiyorsam anlaması için onu taklit ederim. Mesela aynı renk elbiseler alırım onunkilerle. Bulunduğu ortamlarda olurum. Çoğu zaman heyecan yaparım ve gözlerimi kaçırırım. Onunla konuşurken zorlanırım. Hayatıyla ilgili şeyler öğrenir ona göre davranırım. Özellikle ortak noktalar bulmaya çalışırım. Bunlar dinlediği müzikler, sevdiği yemekler vb gibi şeyler olur…
İçimde herkesden sakladigim şair ruhum ortaya çıkar. Bir bakışa , bir tebessüme sayfalar dolar. Onunla olma ihtimalime yazarım. Zamanı geldiğinde, eğer tabi o imkanı bana verirse önüne koyarım.
Içimden geldiği gibi davranırım o anki tüm hislerimi yansıtırım bazen gözümde küçük tatlı bir bebeğe bile dönüşe bilir 🤭 ponçik ponçik severim alır onu bulutların en tepesine çıkarırım..
Ya ben hoslaninca yumuşak olmam gerekirken giciklasiyorum onunla uğraşıyorum ona bulasiyorum 😂😂😂😂😂ben birini gıcık etmeye basladiysam ve yaptıklarına tolore ediyorsam olay bitmiştir 😂
Ben birinden hoşlandığım zaman ona birini ayarlamaya çalışıyorum. Ayarlayınca zaten sevgilisi var diye yaklaşmıyorum. Tipsiz erkekleri kızlar arkadaş olarak görüyorlar.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Hislerimi belli etmeye çalışırım ve kibar olurum ona karşı