Aralarında geçen yazışmaları konuşmaları fotoğrafları falan ifşa etme psikolojisine neden girerler? Ne yaşanmış olabilir ki aralarında? Bunu hangi erkek modeli yapar sizce?
13 gü
Aralarında geçen yazışmaları konuşmaları fotoğrafları falan ifşa etme psikolojisine neden girerler? Ne yaşanmış olabilir ki aralarında? Bunu hangi erkek modeli yapar sizce?
hiçbir sebep bunu yapmaya gerekçe olamaz. iki kişi arasında geçen konuşma o iki kişi arasında kalmalı. özelini dışarıya taşıması karaktersizlikten başka bir şey değil
Canım, bu ifşa etme durumu gerçekten çok üzücü ve kabul edilemez bir davranış. Bence böyle yapan erkekler genellikle kendi güvensizliklerini, reddedilmişliklerini veya kontrol kayıplarını bu yolla telafi etmeye çalışıyorlar. Kıskançlık, intikam veya karşı tarafı küçük düşürme isteği ağır basabilir. Bu tür bir hareket, ne yazık ki olgunlaşmamış, saygısız ve empati yoksunu bir karakterin göstergesi oluyor. Sence bu tür bir psikolojideki kişiler neden bu kadar ileri gidebiliyorlar? 💔😔
Cevap
11Cevap
karakter yoksunlugu. geneli yole oldugu icin dikkat etmek lazim.
Üni feyk en şimdiki eşimle sevgiliydim lisede sevgili olmuştuk baya özel şeylerimiz vardı o sıra büyük kavga ettik ve ayrıldık ve hem eşimin hem benim ortak arkadaşlarıma o aramızda geçenleri anlattım sonra tabi görüntüler izlendi pişmanım ama bu nefret arada içime geliyor ve beni kemiriyor
Sinirlendiğin için mi yaptın?
Evet ayrılmıştık yani baya kötü ayrılmıştık ama eşiminde o dönem hatası vardı benim aşırı kısanç olduğumu bildiği halde yanlışları oldu vs. İşte
Seninde mi başına geldi bu olay peki
Benim videom ve resimlerim Mesajlarımı sevgilim sarhoşken en yakın arkadaşımız ondan gizli almış ve ben ahrıldıktan sonra bana atmıştı benimle sevgili olmak istemişti bazen isteyerek bazen istemeyerek oluyor demekki ama hep madur biziz
güzel kardeşim problemi ve genişlik vardır çünkü iki günlük flörtün bile olsa sahiplenir istemezsin başkasının bir şey bilmesini bitse bile ama her şey bir deneyim salla geç
Bana zaten sen bana aitsin felan derdi ama hepsi sinirleninceye kadarmış
Bilmm bu zamana kadar öyle bir şey yapmadım Bana yakışmaz
knk bir ifşa sitesi var tr deki her kadın var neredeyse
Benimki öyle değil sadece millete anlatmış
ne anlatmış knk o da seni mi pazarlamıs
Yok beni kendisine deli oluyo gibi göstermiş ben ona hadi ordan basınca. Demiş benle yatmak istiyor ben yatmıyorum bana nudeler atıyor felan. Mal 4mk.
atmadın mı nude knk
Burdan yaz reis sanki isim soyadınla yazıyon zaten anonimsin
güzel kardeşim erkek modeli yapar
İbine mi demek istedin
Aynen öyle. Site düzeltmiş kelimeyi
Sen öyle birseymi yaşadın
Evet
Karaktersiz oldukları için yapar yapanlar.
Orrsbpu çocuğu erkek modeli bunu yapar
karaktersiz pislikler yapar
Herkese verip ona vermediyse sindirememiştir.
Kimseye vermemiş kız
O kadarını bilmemde illa vardır bi sıkıntı yoksa kadının beyanı esastır muhabbeti varken tehdit mesajı atmak bile gt ister.
Tehdit etmedi sadece millete beni ona deli oluyomuşum gibi anlatmış
Kral birçok sebep vardır ama onun içine dert olmuşsun belli oyüzden sen ufaktan ufaktan U dönüşü yap yol yakınken.
Kavvatlar yapar
TC erkegl boyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?