Erkek arkadaşımda yakaladığım şey aldatma mıdır sizce her yerden engelledim sildim ama akıl sağlığımı sorguluyorum ister istemez?

Lütfen okuyun, çok çaresizim, uzun süredir bana yapay zekadan hazırladığı tatlı bir günaydın mesajı vardı, ben de güldüm hoşuma gitti vs neyse bu, bana Chat gbt'den yaptırdığına dair ekran görüntüsü attı chattan ve metnin altında şu yazıyordu * istersen daha romantik, şiirsel ya da Azerice karışık bir mesaj hazırlayabilirim * bunun daha önce hayatında olan, aylarca çıktığı sonra beni onunla aldattığı Azeri bir kız vardı, sözde bitmişti. Ama demek ki konuşuyorlar, yapay zekadan destek almış ki öneri olarak yapay zeka bunu sunmuş, kullanan bilir önceki sohbeti de ekler hatta kızın numarasını sil dedim silmedi, sonra bana dedi istersen kıza sor ama bir şey bulmadığında seni silerim hayatımdan ya madem sileceksin nasıl sorayım bu ne perhiz
Erkek arkadaşımda yakaladığım şey aldatma mıdır sizce her yerden engelledim sildim ama akıl sağlığımı sorguluyorum ister istemez?