Beni aldatan erkek arkadaşım tekrar aldatır mı? Bu soruyu sormak için çok düşündüm ve sormaya karar verdim ...

2 yıllık birlikteliğimde onunla birbirimize delicesine aşık iki insandık. Kendimizi seçilmiş sayardık, hayatın bütün güzelliğini Allahın bize bu aşkla verdiğine inanırdık. Lakin bir gün geldi erkek arkadaşım yurtdışına gitti, bir senedir orada. Uzunca bir süre görüşemedikten yani aylar geçtikten sonra aldatıldığımı öğrendim. Öğrendiğimde bin pişmandı. Beni kaybetmemek için herşeyi yaptı, çok acı çektim. Bu birlikteliğin sadece cinsel ilişki üzerine olduğunu ve kafası güzelken yapıldığını iddia edip durdu. Ben bunu bir türlü sindiremedim, acıdan öldüm dirildim, hayatımda en son affedeceğim şeydir dedim.

Ona köpekler gibi aşıktım. Ona birlikte olduğumuz andan itibaren bir an ihanet etmedim. Bana bunu yaşattı çok da acı çekti pişman oldu ama sindiremedim yediremedim ayrıldık. Ama onsuz yapamadım 3 ay sonra barıştık. Beynimi günlerce güvensizlik yedi bitirdi ama onsuz da yaşayamadım yaşayamıyorum. Şimdi pek düşünmüyorum arada aklımdan acaba yapıyor mudur diye geçiriyorum beynime hükmetmeyi zamanla öğreniyorum. Sizce erkek arkadaşım beni aldatır mı? Ya da aldatıyor mudur?
Güncellemeler
+1 yıl
gerceklerle yulesmek cok kötü ben bu soruyu kaldırmaya karar verdim depresyona girdim resmen hepinizin yorumları icin ayrı ayrı tesekkur ederim =)
Güncellemeler
+1 yıl
ya pardon da ben soru nasıl kaldırılıyor bilmiyorum nasıl bilgisi olanlar var mı?
Beni aldatan erkek arkadaşım tekrar aldatır mı? Bu soruyu sormak için çok düşündüm ve sormaya karar verdim ...