Öncelikle herkes aşkla cinselliği birbirine karıştırıyor. Bunun erkekle, kadınla ilgisi yok.
Herkes, her zaman, aşık da olsa, olmasa da aldatabilir. Birinin iyi bir sürücü olmasının hiçbir zaman hız sınırını geçmeyeceği anlamına gelmediği gibi...
Sonuçta yasak elma her zaman tatlı gelmiştir. Ayrıca cinselliğin bastırıldığı, ilişkilerin çok katı kurallarının olduğu bir toplumda yaşıyorsak...
Ben de aşıkken aldattım ama önemsizdi benim açımdan. Artık merak mı dersin, ego mu dersin, anlık istek mi dersin, ilgisizlik ya da yanılsama mı, bilmiyorum ama olabiliyor. Sonra pişman oldum ve itiraf ettim, affedildim ve bir daha yapmadım. Her zaman insan 'aşık' gibi hissetmeyebiliyor da. Mesela psilolojin bozuk oluyor, sinirli oluyorsun, biri poponu kaldırmış oluyor v.b. Egon şişiyor belki. Hop... Bir bakıyorsun. Eğlenceli diye başladığın bir flört, aldatmaya dönüşüyor. Sonra da vicdan azabı duyuyorsun. Çoğu zaman da 'Anladım ki hiç kimse sen değil' diyorsun. Güvenebileceksen ve seviyorsan devam et derim. Yok ben bunu kafasına kakar, kendimi yer bitiririm dersen, boşver hiç yorulma. Seni sevecek birini elbet bulursun. Çok iyi niyetli, gerçek* bir kadınsın. Başına gelmeden atıp tutanlara aldırma sen. Çoğu aldatıyor, ya da aldatılıyor. Sadece söyleyemiyorlar senin gibi.
Ben de çok adice aldatıldım ve affettim. O zaman yanımdaki herkes bana 'Sakın affetme, yine yapacak' dedi. Sonradan öğrendim ki o insanların hepsi de ya aldatıyordu, ya da aldatılıyordu ve bunu saklıyorlardı.11 Yorumla
Soran+1 yılevet bisiler gizli saklı yapılınca suc hata olmuyor ama alenen yapılıyorsa insanlar senin beynini yiyor herkesin kendi hatası demiyor kimse ...benim yasadıgım da cok acımasızcaydı biliyorum onun duydugu pismanlıgı 2 senedir tanıyorum bu adamı ben hissediyorum cektiği acıyı herkes benimle aynı fikkirde olmak zorunda değil elbette ama yasamayan bilemez yasadıkca hak vereceksiniz ona köpekler gibi asıkken onun pismanlığı karsısında sırtımı dönüp gidemezdim ...
En İyi Cevaplar
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılTamam aldatılmak çok travmatik birşey. İnsanın bütün duygu dünyasını altüst ediyor.
O zaman kişilil durmunuzu da bilemiyoruz. kendie sahip olamaıs .. Bunalımda olabilir herşey olabilir. ama bunlar onu haklı çıkarmaz elbette..
O gerçekten pişman olduysa ki bunu ancak sen hissedersin. O çünkü sana ne dese ne yapsa boş. bu aldatılma olayını sen kendi beyninde kendi kalbinde çözeceksin.
İnsan şaşar beşser ama.. bunu da unutma. Eğer gerçekten affedeceksen onu devam et yapamıyorsan ona güvenmiyorsan da bitir. Yer bitiri seni kuşkular.
Bazı erkkeler gerçekten pişman oluyor. ve birdaha bunlara yaniasmıyor bile bunuda unutma.
bazı gerzek adamlarda ha beni affetti diyor yine affeder diyor..
Sen sevgilini en iyi tanıyansın. Bırak üstüne düşme. Ona güvenmeyi dene. Artık o seni kaybedeciğini biliyordur. Ama sıkarsan geri teper.07 Yorumla
Soran+1 yılönceden cok sıkadım ben onu oda beni artık öyle değiliz gece dısarı cıkmasına bile karısmıyorum acıkcası rahat bıraktım onu eger yaparsa tekrar affetmeyecegimi cok iyi biliyor o yuzden ne yapsa hemen bir acıklaması oluyor ben daha sormadan ona guvenmeyi deniyorum inanmayacksınız salak kız diyeceksiniz belki ama güveniyorum da arada acabalarım oluyor iliskimiz güzel gidiyor ben bu adama yıllarımı verdim ben ondan cok kendimi düsünüyorum onsuz kalmak istemiyorum...
- +1 yıl
Kendını uzmekten vazgeç canımcım. Tama işte guvenmye devamet. Ben senı anlıyorum. Dedım ya ınsanoglu şaşr beşer. pıiman olmuş işte. Bence de bırdaha tekraralamz sana degr verdıgı çok bellı. Bırak acbalarını falan ya.. Mutlu ol..
Bır daha yapacak olursada basarsın tekemeyı. Bu kadar gözunde buyutme. Pısman olmus adam ıkıncı şans verılır. Kendınıde affettın dıye yargılayp durma. . İlşkinide bozma. İşence etme artık kendıne. - +1 yıl
nee alak Sevilciğim nedenböyle birşey yazdın?
- +1 yıl
yorumlarım san ter gelebilir Sevilciğim ama hayatın gerçekelri var şimdi ben böyle insanlar tanıyorum. Erkek arkadaşlarım var çevremde tandıklarım var. Onların nasıl pişman olduklarına şahıt oldum. halen konu açılınca içleri cız eden çok yakın dostum olan erkek arkadaşım var. Bunları göz ardımı ediyim. Yani çok ıyı tandıgım bu arkadaşım benıde mı kandıracak.
Affetmiş sonucta bu arkadaşımız o adamda pısman hal ve hareketleri şu an normal durma göre basar tekmeyı. Nedır bu kadar dert edınılen.
Soran+1 yılsevil neden cinsiyetmden suphe etmeye basladıgını anlamadım :) bir erkek benim kabullendiğim hicbir durumu kabullenmezdi aldatılmayı ihaneti bir kadının bir erkege göre affetmesi cok daha zor ... tabiki hos bir durum icinde bulunmadım ama benimde elimde değildi bu yasadıklarım ben sebep olmadım elbette böyle bir durumla kasrılasmayı bende istemezdim ama bana bunu yasattı diye yasadıgı pismanlıgı kendini harab etmesini ve ona olan sevgime de yazık edemezdim ...
- +1 yıl
sana değil bana yazmış. onu . ama ona sordugumda aslında souyu yazana yazdım gıbı bırsey soyledı.
bence sen ıyı bı karar verdın. Çunku insan oglu şaşar beşer. Ama affedıyorsanda tam affet ıcınde kı yaralı ruh olarak gezme.. Ama bır daha yaparsa da sakın affetme. kımse vazgeçılmez degıl bunu da unutma bazen karmaların ıcınde yuvarlanırken ondan kaçmak ınsanı daha beter hasta eder. Ondan gerekırse vazgecmen gerektıgını de bıl sen bırtanıcıksın özelsın hatta yalnızda kalabılırsın. mululuk dılerım
+1 yılşu dakikadan sonra bu soruyu ne kendine ne de ona sor.büyüyü kaybettiniz artık. aynısını bende yaşadım seninki kadar uzun değildi ama uzun süreli bi ilişkiydi.hele ki benim gibi bu tarz şeylere tahammülü olmayan birisi için uzun ilişki çok uzak geliyordu.ona rağmen buna yeltenmesi çok garip.o da çok pişmandı 1 hafta sonra yanıma geldiğinde ona karşı hiç birşey hissetmiyordum.kızgınlığımdan mı bilmem.kimi zaman onu düşünüyorum.evet biz de büyüyü kaybettik.ama ben bir kere bitti demiştim.kafamda bitirdim.devam edersek eskisi gibi olmayacaktı buna eminim.bana her dakika rapor dahi vermeye yeltendi.ama hiçbirine güvenemediğimden dolayı bir türlü olmadı.her neyse neticede bu çok çirkin bir şeydi hem sadakat iste hemde sözünde durma.her şeyden önce bu bir karakter bozukluğudur.sadece ne ona yakıştırabildim ne de onu kendime yakıştırabildim.ama diğer yandan da çok kez "bunu neden yaptın?" diye de sordum.
11 Yorumla
Soran+1 yılasık kisi neden yaptın sorusuna kafasında neden yaptın sorusunun cevabını bulamaz ama onların gerekceleri cok ... sorsanız hic kavusmasak bir ömür beni beklerdi ...
Yurtdışına giden erkeklerin cogu aldatır. Sevse neden aldatsın ki?
Ayrı 1 insan seviyorsa birini neden cinsellik bile olsa aldatır. Sence etrafında sevgilisi olmayanların sürekli birileriyle birlikte olma ihtimali var mı?
1 sene boyunca yada 2 sene boyunca sevgilisi olmayan erkekleri düşünsene. Onlar ne yapıyordur? SEvgilisi yok sonucta.
Ama sen onun sevgilisisin ve seni aldatması cok kötü bir durum.
Tekrar yapmama ihtimali yok. Yapacaktır14 Yorumla
Soran+1 yılgitmemesi icin köpekler gibi yalvarmıstım :S
Soran+1 yılbeni inandırmasa icimde bu kadar guvemezdim benim durumum dırsada örnek teskil eden insaların durumundan cok farklı erke erkek arkadasım beni gercekten sevmeseydi aylarca ugrastı bakardı yoluna yeter nazını cektiğim derdi dirayetli olması beni onun askına inandırdı ve 2ciye yaparsa onu asla affetmeyecegimi adı kadar iyi biliyor...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
seni anlıyorum bende aldatılmıştım :) 4yıl sonra ama affettim sonra tekrar aldatıldım fikrimi sorarsan bir şans verilmeli her insan hata yapabiliyor elinde olsada olmasada.ama iyi düşünmen gerekiyor buna değiyorsa.ama genelkle aldatan insan tekrar aldatır cnkü aldattığında affediliyor .içinde bir rahatlama oluyor.ben o şansı verdiğime pişman oldum ve cevremde gördüğüm kadaryla o ikinci şansı verenler ikinci defa aldatılıyor.ama sonunda en iyi kararı kendin için sen vericeksin.ama ben senin yerinde olsam ikinci ibr şans vermezdim veremezdim. aşkında ölsemde içim hergün yansada hergün aldattığını düşünmektense karar senin...
01 Yorumla
Soran+1 yılevet bir kez affeden tekrar yaparmıs bu yuzden sordum ya bu soruyu sizlere ama bizim durumumuz biraz faklı gibi off bilemiyorum onun gelmesine 20 gun kala beynim allak bullak oldu ...
Aldatıyordur.
Neden böyle birşeyi kabul ediyorsun? Hayır, bana sevgi aşk deme. Kupkuru geliyor bu bahaneler.
Ne demek sadece cinsel? Eeee oldu başka?
Ben hükmederim içimdeki aşkıma. Bak biri yapan, bini de yapar. Bunun garantisi var mı? Yok öyle pişmanım bi kere oldu. Hikaye bu. Lütfen onsuz olmaya çalış. Ve bir daha ona geri dönme.31 Yorumla
Soran+1 yılbende yukmedebiliyordum onu tanımadan önce. simdi karakterimi bile kaybedecek kadar değistim cok değistirdi beni bu ask ...onsuz cok acı cekiyorum nasıl yaparım... onun baska biriyle evlenebilme ihtimali bile beni deli ediyor...
Öncelikle şunu söylemek istiyorum ''Hiç kimse vazgeçilmez değil!''
Sen diyorsun ki ben onsuz yaşayamam..Ne demek onsuz yaşayamam? En fazla 6 ay üzülürsün..Acı çekersin,evet..Sonra ne olur unutursun ..İz blie kalmaz..Başka insanlar doldurur yerini..
Peki bu şekilde bir sonunuz olduğunu mu sanıyorsun?Sence sen şu an mutlu musun?Hayır,kendini yiyorsun yine yapacak diye..Peki o yurtdışındayken sen niye onu aldatmadın?Beni Aldatır düşüncesiyle bir daha ondan asla ayrı kalmamak istiyorsun..
Şimdi sen karar ver..Ya onu tamamen affet ,ona güven-ki bunu sağlamak çook zor- ya da onu bitir..Bi süre sonra silip atarsın herşeyi..Ama yeter ki bu şekilde yaşama!02 Yorumla
Soran+1 yılbende sizin gibi düsünüyordum ama insanın hayatında bir vazgecilmezi oluyormus ben onsuzken onunla cektiğim acıdan bin katı fazla acı cekiyorum bunun önüne de gecemiyorum...
+1 yılO seni sevseydi aldatmazdı.sende onu tekrar affettin ve tekrar sevgilisiniz öyle mi? niye affettin tekrar aldatsın diye mi boşver ya ondan başka adam mı yok.bırak gitsin kimle yatıp kalkcaksa yatsın.seni yine aldatır bak ruhun bile duymaz.sonra tesadüfen öğrenir çok acı çekersin.
02 Yorumla
Soran+1 yılasla ihaneti kabullenmem derdim kendimi bildim bileli ama insan basına gelmeden bilmiyor cok büyük konustum bana sevgisine eminim seven insan nasıl aldatır sorusunda celisiyorum hayat boyu da celismek istemiyorum ama onsuz da kalmak istemiyorum yani cok acı cekiyorum onszken cektiğim acı onunlayken cektiğimden bin kat fazla ...
- +1 yıl
bir de onunlayken ve başka birisinin varlığıyla birleşmiş acı ne hale sokar seni merak içindeyim.
seni gerçekten seviyor olabilir yaptığından pişman olabilir ama senin onu affetmen onun aklında bir daha yapsam yine affeder düşüncesinin var olduğundan eminim.onsuz yapamamanı da çok iyi anlıyorum ve gerçekten çok pişman olmuş olabilir seni çok seviyor olabilir ama senin onu affetmen ihanete açık bir kapı bıraktı ne yazıkki :/
04 Yorumla
Soran+1 yılona cezasını verdim aylarca benden mahrum yasadı acı cekerek kıvranarak cektiği acıyı gözlerimle gördüm eger amaan tamam pismanım ama affetmezsen affetme diyebilirdi cünkü cok agırdı ona yasattıklarım belki bana kızacaksınız ama sırf onu cezalandırmak icin baska biriyle bir ilskiye basladım ve ufacık birsey hissetmeden her gun onun bununla yıkılacagını düsünerek baska bir adama tahamul ettim bu bana da iskenceydi ama onsuz olabileğimi ona göstermek icindi ...
Soran+1 yılaslında yapmamalıydım bana yakısmadı ona da yakısmamıstı biraz da su acıdan iyi olmus bir daha yaparsa affetmem dediğimde biraz daha inandırıcı olur ama beni tekrar aldatsa bile asla yapmam bir daha asla birini severken baska biriyle olmam bu cok kötü birsey en buyk iskenceyi böyle yaparak kendime verdim ve bu davranıs bana hic yakısmadı ...
+1 yılbence aldatabilir hiç şüphen olmasın ancak aldatması seni sevmediğinden veya seni beyenmediğinden kaynaklanmaz..seni ne kadar severse sevsin bunu yapabilir...aldatma sadece cinselliğe düşkünlüğünden kaynaklanır...bir erkeğin 5 tane de karısı olsa altıncısı ona cinsel manada teklif edilse cazip gelir...
00 Yorumlaeger bir kez aldatmis ve senden uzaksa kesin baska seferler de olmustur. aldatilmaya katlanabiliyorsan devam et. yoksa ne yapacagin belli. zaten iradesi ve sevgisi sinanmis daha en basinda cuvallamis. sevmiyor yeterince.
113 Yorumla
Soran+1 yılben sevgisinden cok eminim lütfen aplal kız gözüyle bakmayın bende bu yazdıklarımı baska yerde okusaydım onu tanımadan önce güler alay ederdim ne aptal kız derdim ama durum öyle değil ki ben onun askına asık olmustum öyle basladı bizim iliskimiz...
Soran+1 yıloda bunu söyle yorumluyor o dönem tartısmalıydık abisi beni sevmiyor istemiyordu ve baska kızlarla olup beni unutması icin ona baskı yapıyordu abisiyle yasıyordu baskıya ve aramızdaki tartısmalara yenik düsüp beni aldattıgını bundan aklı basına gelince buyuk pismanlık duydugunu söylüyordu artık bunları hic konusmuyoruz ... yendik gibi birsey ama bazen bir sey oluyor süphelere düsüyorum ve sunu da cok iyi biliyorum eger onunla olursam bir ömür bu süpheyi icimde tasıyacagım...
Soran+1 yılaylarca ayrı kaldık buyuk bir özlem var askımız hic bitmedi elbette tartısırız ama biz ikinici baharımızı yasıyor gibiyiz onu biraz da ömrümün sonuna kadar onsuzlukla kendimi cezalandırmamak icin affettim ...
- +1 yıl
ilk sevgiler ask sanilir yuce sanilir bu yuzden baglilik degil bagimlilik olur :) buyudukce bunun degersizligini derin sevgi sadakat ve sayginin daha onemli oldugunu anlayacaksin. olaylar esnasinda zaten uzak ulkelerdeydiniz yan yana gelince ona bakinca hep baskasina dokunusu aklina gelince kendini nasil durduracaksin? gecmisi değil sonucta, seninleyken yapmis bunu. acikcasi geleceginiz olacagini sanmam bunca yildir gorduklerimle.
Soran+1 yılherkesin gercekleri farklı düsüncelerinize saygı duyuyorum ...elbet birgun bende yanılabilirim ben bunları göze alarak basladım bu iliskiye bu kadar guvenip bu olanlara ragmen yine yanlıs görürsem o zaman kafamı duvara vurmalıyım zaten affetmem kendimi...
Soran+1 yılya nasıl bu kadar kolay genelleme yapabiliyorsunuz genllikle böyle olması herkesin böyle olacagı anlamına mı geliyor butur genellemeler yanlıs ... sadece kendi durumum icin değil tum durumlar icin söz ediyorum ...
Soran+1 yılben cok örnek gördüm tekrar yapmayan ...
+1 yılbebeğim aldatan adam bidaha akıllanmaz o senn le başka bişey yüzünden barışmıştır sen yeniden ona dönmekle hata yapmışssın unutmaya çalışssaydın erkekmi kalmadı ülkemizde
03 Yorumla
Soran+1 yılille biri olması gerekmiyor hayatımda , kimseye ihtiyacım olmadan da yasayabilirm erkek mi yok ülkemizde tabiri biraz kötü olmus ... umarım akıllanmıstır diyelim biz o zaman ...
- +1 yıl
kusura bakma cnm o zamn özür dilerim tabirim yüzünden tekrar özür dilerim
Alışveriş & Hediyeler konusunda 436 cevap paylaştı. Bir yıla yakın ayrı kalmışsınız. Bu kadar uzun süre cinsel ilişkisiz sizi bekleyeceğini mi sandınız yoksa? Ama artık burada yanınızdaysa yapmaz bence, hele pişmansa.
00 Yorumlasenden başkasına birkezde olsa dokunabiliyorsa o zaman bu aşkın büyüsü bitmiştir.hep uzak olunca bunu yapıcaktır.yapmıycam desede yapıcak zaten anlamam aldatınca daha çok kıymete binerler bence yol yakınken bitir zaman herşeyin ilacıdır...
01 Yorumla
Soran+1 yılyol yakın olsa keske ama yolun yakın olma bicimi bende mevcut değil ona asıgım cok...
ya aklımdan geçmişti de yazmamıştım, o seni aldatmıştır bir sene de değmez sürpriz yapmaya diyecektim de tepki verirsin diye çekinmiştim.
cevabına gelince: yanındayken aldatacağını düşünmüyorum.03 Yorumla
Soran+1 yılaldatmayacagına emin olamam hicbir zaman cünkü bunu bana bir kez yasattı simdi tekrar yapabilir misin diye sordugumda cektiğim acıyı ben bilirim bu acıyı kendime bir daha asla yasatmam seni bir kez daha kaybetmeyi göze alamam diyor ...acaba gercekten böyle mi düsünüyor?
Soran+1 yıltesekkur ederim :)
Alışveriş & Hediyeler konusunda 468 cevap paylaştı. bu güvensizliği üstünden atman kolay olmucak her onu düşündğünde beynin bir köşeşinde onun senii aldattığı aklına gelicek...
00 Yorumlasizi aldatana köpek gibi aşık olun . hayret valla. ağzına s.an erkeklere karşı hala böyle hissedebiliyosan afiyet olsun.
11 Yorumla
Soran+1 yılerkeklere değil de erkeğe diyelim daha önce yasamadım böyle bir durum hic ihanete ugramamıstım ve ensevdiğim ve en cok beni seven insan diye düsündüğüm erkekten böyle bir sey görünce herseye inancımı yitirdim haliyle...
erkek deliler gibi sevse de eğer aşık olduğu insan yanında yoksa aldatır.dayanamaz.ama çok seviyosan yapcak bişey yok bilemezsin çünkü orda ne yaptığını oyüzden boşver sen senin yanındayken ne yaptığına bak
010 Yorumla
Soran+1 yılerkek aldatır da kız aldatamaz mı ben üniversite okuyorum karsıma bir sürü insan cıktı o belki cinsel yonden aldattı ama bende duygusal yönden aldatabilirdim ama ben kafamı kaldırıp bir allahın kuluna bakmadım ben neden yapmadım ... haketmedim bunu evet ama bende sırf nu cezalandırmak icin baska bir brlktelik yasadım ve ona söyledim cektiği acıyı da biliyorum simdi bir daha yaparsam yine baskasına gider korkusuyla aldatmaktan uzak durur mu ?
Soran+1 yılevet öyle oldu yazık ettik cok güzeldi hersey simdi aynı duygular yine canlı hala canlıs askımız ne kadar onurumuz kalmasa da ... dısardan baksan bende sizin gibi görürdüm ben baskasyla birlikte olsam bile onu aldatmadım bir kere kalbim heyecanlanmadı bir baskasının yanında ...
Soran+1 yıloda gecen yıl butun hayatını altust edip amerikadan yanıma geldi okulunu isini herseyini bianda silip geldi ben ne yaptıysam o benim icin 2 katını yaptı hakkını yiyemem ... ama aynı ülkede olsaydık böyle bir durumun basıma gelmeyecegine adım gibi eminim aramıza giren kıtalar mahvetti bizi...
- +1 yıl
yahu okulunu isini silmesine gerek yok ki, 2 ayda bir rahat bir sekilde yanina gelebilir maddi durumu elveriyorsa :) ya da sen gidebilirsin kisa sureli vize alip. kusura bakma da aldatma bahanesi değil bunlar. aldatacak adam uzakta da yakinda da aldatir. kitalar mahvediyorsa ben neden sadigim hala sevgilime? aldatayim kasmak yerine affetsin ne guzel
Soran+1 yıletmus biraz da karakter meselesi basına gelmeden bilemiyorsun tamam mı bunu kabullen bende sonsuz bir guven icinde asıktım ama bir gunde oldu bunlar peki sen ne kadar guvenebilirsin sevgiline ? suan ne yapıyor nasıl bileceksin ? yada sen uyudugunda ne yapıyordur ? erkekler de kızlarda cok kolay ihanet edebiliyor iliskilerine eger akılda varsa kimse onune gecemez ayrıca amerikadan buraya ha deyince gelinmiyor okuyo bu cocuk okulu isi izin vermiyor kolay değil hayat senin gördüğün kadar değil...
öle bi seçenek yok soruyu şikayet at butonuna tıkla ya da kızlarsoruyor a mesaj at link
00 Yorumla
+1 yılsenden hala uzakta ise .. yine kafası güzel olacak bi günü daha olacaktır..
00 Yorumlabenim sorumu mutlaka oku eger çok geç olmadan hatasını anlamasını sagla sizde böyle olmayın.aslında konuşucagım kişi o olsa kendimi şimdiki halimi anlatsam 2 dakika yeter ama ...
01 Yorumla
Soran+1 yılsorunusu mu okiyim anlayamadım ?
+1 yılbence birkez aldattıysa gene aldatır sonuçta erkek canım
00 Yorumlaçok mantıklı bir soru bence, zaten gizlenmişsin, bırak başkalarına da faydası olur belki.
00 Yorumla
+1 yılaldatır . aldatmak bir karakter dökülüş biçimidir. bence sakın güvenme...
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKafam allak bullak oldu.Bu beni aldatır dediğin kişi için mi suprizler hazırlamaya onu en güzel yerlerde agırlamaya çalışıyorsun?
07 Yorumla
Soran+1 yılevet... ben ona öyle asıgım ki en buyuk tabularımı yıktım, en kabullenemeyecegim seyleri kabullendim gururumu ezdim yine de onunla olmak istiyorum bazılarınız cok kızacak bu sözlerime biliyorum ama onsuz yasayamıyorum...
Cevap sahibi+1 yılOnursuz yaşayabilirmisin?
Cevap sahibi+1 yılYeterki onursuz olmasın aşk...
Soran+1 yılonursuz yasayamazdım bu aska düsmeden önce diyorum ya , benliğimi kaybettim...
Cevap sahibi+1 yılKaderinin resmini çiziyorsun dikkat et kötü bir tablo oluşmasın...
Soran+1 yılkötü bir tablo derken acıklayabilir misiniz biraz...
Cevap sahibi+1 yılAşkın uğruna onurunu ayakların altına almayı göze alıyorsun,Aşk bitince seni hayata bağlayacak onurun sana geri dönmeyecek.
+1 yılhemen hemen istisnalar kaydeyi bozmaz her erkek güzel bır kız bulsun aldatır bu doğasında var zor bi durum
00 Yorumlaİkinci boynuzu nereye dikelim? Yer beyendin mi?
11 Yorumla
Soran+1 yıl=)))))
Kadın beyni her daim aynı işliyor...:S
00 Yorumlaexper puan harcadan falan oralardan giriliyo
00 YorumlaMaalesef tekrar yapacaktır.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem