Aşk
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk
Aldattığını sanmıyorum. Çünkü öyle bir şey olsa senle cinselliğine kesinlikle devam ederdi. Bence çocuğun başka bir sorunu var. İstemiyorsa üsteleme. Herkesin kendine göre sırları vardır. Senin için demir alma zamanı gelmiş. Yeni bir aşk için yelkenler foraaa...
uzun süre bir şey yaşanmayan ilişkide uzak duran kişi ihtiyacını kesinlikle bir şekilde karşılıyordur aldatır mı ele kuvvet mi takılır onu bilemem ama
Kendisine sorduğumda doydum ben hiç kimseyle bir şey yaşamıyorum ele kuvvet diyor ama bilmiyorum bir erkeğin iki senedir biriyle bir şey yaşamaması garip geliyor
Kendisine sorduğumda doydum ben artık kimseyle bir şey yapmıyorum diyor ele kuvvet diyor ama bir erkeğin iki senedir biriyle hiçbir şey yaşamaması garip geliyor bana
İmkan bulabilecek kapasitede biriyse garip ama diğer türlü farklı kızlarla pek imkan yaratamayan biriyse ele kuvvette takılabilir başkaları ile sanaldan falanda konuşabilir buna kesin cevap bulup emin olman çok zor kesin olan tek şey bu konuda senin hisleri pek takmıyor galiba sen ne düşünüyorsun bilemem
Cevap
4Cevap
Evet bi arkadaşımın erkek arkadaşı aşna fişne yapmayalım seni kirletmek istemiyorum diyip duruyordu meğer karı kızı götürüyormuş sınırsızca
Kesin 😅
Çok mu yapıyordunuz
Kesinlikle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?