Sürekli aldatmakla suçlayıp borçlarımı ödemeyen sevgilime güvenmeli miyim, ilişkiyi bitirsem mi?

İşte yaşadıklarının özeti: Aynı iş yerinde çalıştığın Ömer’le başlangıçta güzel giden bir ilişkimiz vardı. İş yerindeki Taha’nın bana karşı tavırları vardı, niyetini sonradan anladım tabi bir arkadaşlık söz konusu değildi. Ömer'den önce olan konuşmaydı kaybetme korkusuyla bunu ona hemen söylemedim. Taha’nın bir gün Ömer’in yanındayken beni araması ve benim de telefonu elinden almam şüphelendirdi. Ömer, hiçbir kanıt sunmadan beni aldatmakla suçluyor (bu konu ayrı, başka biri var diyor) kanıt istediğimde ise "istemek kabul etmektir" diyerek beni manipüle ediyor. İlişkimiz boyunca borçlarını ödedim ve adıma yüklü miktarda kredi çektim; bu borçları hâlâ ödemiyor. Şimdi ise buluştuğumuzda yakın davranıp sonrasında iletişimi kesiyor, suçlanmaya devam ediyorum; durumu düzeltmek için ne yapsam da karşılık alamıyorum.

Sürekli aldatmakla suçlayıp borçlarımı ödemeyen sevgilime güvenmeli miyim, ilişkiyi bitirsem mi?