Erkek arkadaşım borçlarını saklayıp paramı kriptoda kaybetti, bu ilişkiyi bitirmeli miyim?

Erkek arkadaşım borçları olduğunu benden sakladı ve sürekli 3 ay içinde evlenicez diyerek beni oyaladı. Ben onun sözüne güvendim ve hayaller kurdum. Sonra seni çok seviyorum nasıl borç durumunu söyleseydim dedi. Affettim. Destek oldum maddi olarak gündelik işe gittim bir ay boyunca üniversite mezunu biri olduğum halde iş bulamıyorum maalesef. Aileme kursa gidiyorum dedim ona para gönderdim. Dün de para gönderdim ve gönderdiğim bütün parayı kriptoda kaybetmiş. Artık sinirlendim ve sitem ettim. Ben de doldum bu durumda. Kazansaydım iyiydi kaybedince kötü oluyorum dedi. Senin bu sözlerini duyacağıma ölseydim dedi çok kavga ettik. Ben de ağır konuşmuş olabilirim kusura bakma diye mesaj attım gece. Normalde her mesajıma kalp bırakırdı bırakmamış teşekkür ederim diyip geçmiş son görülmesi de benden dakikalar sonra maalesef. Ben çok yoruldum psikolojik olarak bitik durumdayım aileme yalan söylediğim için vicdanım sızlıyor. Sizce ayrılmalı mıyım

Güncellemeler
4 ay
Gncl
Erkek arkadaşım borçlarını saklayıp paramı kriptoda kaybetti, bu ilişkiyi bitirmeli miyim?