Erkek arkadaşım benden ayrıldı ve harcadığı paraları istiyor ne yapmalıyım?

3 yıllık ilişkim bu gece bitti kız arkadaşımın annesinin doğum günü diye onlara gitmiştik ve erkek arkadaşım aradı nerdesin diye bende ona gel …. Kişisindeyiz dedim o da çıktı geldi ve doğum günü bittikten sonra arkadaşlarla kafeye gidelim dedik kız arkadaşım kedimi veterinere götürmem gerekiyor dedi ve erkek arkadaşıma sen beni motorla götür dedi o da kabul etti demedi ki sen taksiyle git ben kız arkadaşımla gidicem demedi bindi gittiler ben baya bi gerildim sonra ortama gittikten sonra masadan kalkıp gittim ve sonra peşimden geldi noldu gibisinden bende patladım orada zaten tekme tokat daldım 3 yıldır baya bi yordu beni ve motorunu tekmelerken ayak parmaklarımı kırdım her birini 3-4 yerden şimdi alçıya alındı ve yanımda kimse yok çok kötü hissediyorum.. kız arkadaşımda bir daha benimle ve annemle muhattap olma diye herkesin içinde bağırdı sanki erkek arkadaşımın motoruna binmemiş gibi

ve erkek arkadaşım bi kere bile aramadı beni şu an ayak parmaklarım kırık

yobaz dendi kıskanç dendi bana ama kimse yapılanın hoş bi durum olmadığından bahsetmedi Ve sonradan hep beraber oturup konuşmuşlar hakkımda bu kızı benden uzak tutun falan demiş yalan değilse ve ayağımın kırık olduğunu arkadaşıma atmıştım gördüğü halde gelmedi Ve en ufak tartışmada para vs istiyor onu aldım bunu aldım gönder diye baya konuşup tartıştım yaptığının yanlış olduğunu söyledim herkes senin ne mal olduğunu anladı dedi istemiyorum dedi bi geçmiş olsun demek yerine bana böyle davranırsan karşılığını alırsın dedi sanki iyi olmuş ayaklarının kırılması der gibi..

Erkek arkadaşım benden ayrıldı ve harcadığı paraları istiyor ne yapmalıyım?