Sevgilimle 2,5 yıla yakın süredir birlikteydik bana pek iyi davrandığını söylemem yani kırıcı oluyor ve hakaret ediyordu kaç kere ayrılıp barıştık pişman oldu geri geldi ama ben bi kaç ay çalışmadım diye yemek yiyoruz geziyoruz parasını ben veriyorum böyle olmaz vs diyerek tribe girdi ve telefonuma dokunma diyordu saygısızlık diyordu yani o benimkine baksa ben sorun etmem asla tüm bunların üzerine bayramda yanına gittim bayramı kutlamak ve barışmak iÇin yüzüme dahi bakmadı ve dedi ki defol git evimden babamı annemi ararım çık dedi çok kırıldım ağlamamak iÇin zor tuttum ve gittim Sonra numaramı değiştirdim tabi o benim numaramı silmemişti daha sonra Instagram’dan takipten çıktım sonra oda beni çıktı dün Starbucks’a otururken gördüm beni görünce oturduğu yerden karşı sandalye geçti yani sanki beni görmek istemiyor mus gibi beni gördüğü yerde kalkıp gidiyor bir kere yaptı bunu beş gün oldu ayrılalı bunu yapma amacın ne bilmiyorum benden kaçıyormuş gibi mi gösteriyor yoksa gerçekten kaçıyorum emin değilim nasıl davranmalıyım sizce Instagram’dan engelliyim mi Çok zorlanıyorum çünkü çok emek verdim onca yıl içinde ona bebek gibi baktım ve sevgimi hiçbir şekilde esirgemedim ama o burnumdan getirdi tabi beni de çıldırdığım zamanlar oldu yanlış yaptığım zamanlar oldu ama beni sinir küpüne gönderip daha sonra hiçbir şey olmamış gibi sanki ben kendimi delirmişim gibi muamele yapıyordu bu durumda sizce ne yapmalıyım geri dönme ihtimali var mı bilmiyorum nasıl davranmam gerek
Defa ayrılmadık daha önce çok kez ayrıldık şimdi bıktığını yorulduğunu söyleyerek ayrıldı benden köşe bucak kaçıyor kafayı yicem ne yapmam gerektiğini bilmiyorum Üstelik benden para istiyor ben sana 2800 TL harcadım o parayı bana geri ver diyor
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sende ona karşı kırıcı ol engelle heryerden 1 lira bile verme ne yapıcakmış karakter mi alıcakmış kendine
Kırıcı nasıl olabilirim ben normal kahvemi içmeye gidiyorum onun Starbucks olduğundan haberim bile yok karşı karşıya geliyoruz diye oturduğu koltuğu değiştiriyor başka bir yere geçiyor yani bu nasıl bir saçmalık ya takmayan insan yerini değiştirmez ki umursamaz yani
Ya karşısında seni görüyo ya kendince bişeyler yapıyo işte kendi kendini küçültüyo davranışlarıyla
Yani bilmiyorum benden kaçan insan beni istemeyen bir insan umursamaz muhatap olmaz biter diye düşünüyorum ben spor salonuna geliyorum beni görünce oturduğu yerden kalkıp başka bir yere gidiyor kafede karşılaşıyoruz koltuğunu değiştiriyor ne kadar gereksiz hareketler umursamıyorsun umursamıyorsundur yani bunları yapmanın ne mantığı var bilmiyorum üstüne beni para için sıkıştırmasın daha da sorun skandal
Sizde heryerde denk geliyosunuz anlamadım ki 😅
Onun evi ile benim kaldığım yurtta yakın ve aynı spor salonundayız aynı yerde çalışıyoruz dolayısıyla sürekli denk geliyoruz
Ortak arkadaşlarınız da vardır o zaman
Ben verivereyim o parayı. Defolsun gitsin. Ne s. alak insanlarla sevgili oluyorsunuz şaşıyorum
Yanlış Anlamayın apan ses sorunu çekiyorum ve çalışamıyorum aylardır zor durumdayım ve o yüzden ödeyemedim yoksa tabii ki çalışır öderdim şimdi istiyor ve o kadar kötü konuşuyor ki kılkuyruk züğürt çulsuz paramı yedin vermiyorsun hırsız olduğun tipinden belli falan filan diyor benim psikolojim altüst oldu ben hiç iyi değilim
Ha sektir deseydin ne parası imiş yüzsüzlüğe bak ya😅
Keşke daha iyi tanıyıp sevgili olsaymışsın 2,5 yılın boşu boşuna ziyan olmuş karaktersiz biri yüzünden
Sormayın gerçekten ziyan oldu ve tüm bu yaptığın pislikleri sana rağmen hatıraları üzülüyorum kendi emeklerime üzülüyorum beş gün oldu ve yani çıkmazda gibi hissediyorum geceleri uyuyamıyorum
çok iyi anlıyorum seni birde değecek biri olsaydı bu kadar koymazdı emin ol, ama insanoğlu işte yanlışlar yapmadan doğruları öğrenemiyor sıkma canını diyemiycem elinde değil biliyorum ama yinede farklı şeylere odaklanmaya falan çalış farklı hobiler edin emin ol Allah karşına kalbince briini çıkaracaktır
Böyle bir hakkı olduğunu hiç sanmıyorum
Para istemesini geçtim beni terk etti ve evden kovdu kötü davrandı onu sıktığımı söyledi Instagram şifresini bana vermesini istemiştim çünkü güvenimi kırmıştı benim de tabii ki hatalarım olabilir sıkmış olabilirim fakat sürekli aşağılıyordu
Çoğu böyle işte unutmaya çalış seni hak etmiyormuş zaten. Parayı da verme, hakkı yok borç vermiş sanki
Borç verdi zaten sen de yok ben sana vereyim sen bana sonra verirsin dedi ama isteme şekli düzgün değildi züğürt hırsız kılkuyruk paramı geri ver yüzsüz köpek falan dedi anladın mı
Borç olarak verdiyse geri ver kurtul ama biraz süründürülebilir
Parasını veririm fakat şu an durumum yok durumun olmadığını da biliyor ona rağmen beni bunaltıyor yani ayıp bir şey yok bir insanın durumu yoksa yoktur fakat toparlayınca vereceğim demiştin zaten çünkü çok paran varken onun için harcadım ben böyle biri olduğunu hiç tahmin etmemiştim anneni babanı arayacağım diye tehtid ediyor ve ben annemle babamın ayrı yaşıyorum yurtta kalıyorum yurdun dayı parasını ödeyemedim kendi ayakların üzerinde durmaya çalışıyorum hayatımın büyük kızını yedim
Yoksa veremezsin tabiki karaktersizin biriymiş geçmiş olsun
Okurken şok oldum
Tam olarak öyle ve beni görünce şeytan görmüş gibi kaçıyor çok zoruma gidiyor ne gecem gece ne de gündüzüm gündüz çok zorlanıyorum hayata devam etmekte zaten maddi manevi kötü bir hayatın var tabi yinede çok şükür umarım bir gün düzelecek beni görünce şeytan görmüş gibi kaçıyor
Sana kötü davranana sen iyi olma, her insan kendi kaderini cizer
Engelle demiştim.
Kalıbına sıcam onun gerimi istenirmiş
2.800 de çok para haklı sanki
Çok paramı asgari ücretin yarısı bile değil ayrıca benim onunla ilişkiye başladığımda 64 bin TL biriktirdiğim param vardı birlikte yedik ama ben lafını yapmadım niye böyle bi düşünceye girdiniz? Sizde mi istersiniz bir kadından para
Ne kadar parası
2800
Ulaş ben vereyim yolla
Kötü hissediyorum ailemi aramakla tehdit etti yA anneni babanı ararım diye. Verirken de dediki ben senin yanındayım ben sana para veririm sorun değil dedi şimdi böyle yapıyor telefonumu falan mahvetti ve karşılığında bana yedek telefonunu verdi çünkü telefonsuz kalmıştım ve suçlusu olduğu telefonu falan da istedi telefonu vermeyecem parasını bir şekilde vermem lazım durumunun kötü olduğunu bildiği halde bana ezikleyeci bir şekilde konuşuyor numaramı değiştirdim Instagram’dan da takipten çıktım ona bu parayı ödeyeceğim geri döner mi bilmiyorum fakat gerçekten çok kötü hissediyorum ben ya
Hep bölerler
Ne halt yicemi şaşırdım rahatsızım çalışamıyorum kaldığım yurdun parasını bile ödeyemedim neredeyse atılacağım yani yurdun sahibi sürekli beni arıyor o kadar Buttım fakat o da bir yandan sıkıştırıyor 2800 TL için ben kafayı yicem
Hallederim yarın
Şaka mı bu
Sizi tanımıyorum bile ayıp etmiş gibi hissediyorum
Rahat ol sen
Neden böyle bişey yapacaksınız beni tanımıyorsunuz bile ben sadece derdimi anlattım ki ALLAH var gerçekten zor durumdayım ama siz beni tanımadan yardım etmek istiyorsunuz 🥲
Bende çok zor a girmiştim
ALLAH birgün elbet gülecek yüzüme parasını verip gidicem arkama bakmadan beni rezil etti herkese