Evet arkadaşlar.Özellikle gerçek sporcu arkadaşlarımdan mesaj bekliyorum.Gerçek spordan kastım şişme sporcular değil,beslenmesine,sporuna küçük yaşlardan beri devam eden disiplinli sporcu arkadaşlarıma sorum.Düşük tempoyla yani yüzde 10 -15'le kaç km koşabilirsiniz ? Ya da max kaç koştunuz ?
Cevabın nedir?
Valla kaç km koştum hatırlamıyorum ama Kung-Fu eğitimi alırken Sakarya'da, hocamız hafta sonları bizi Sapanca'ya, koşuya götürürdü.
Öyle bir koşu yaptırıyordu ki, bir süre sonra midemi hisettmiyordum. Sanki midem yok gibi oldu. Hatta o an 10km yol daha olsa tereddütsüz giderdim. Normal tempoda koşuyorduk. İlk kilometrelerde mide felaket ağrıyordu. Hocam nolur ölüyoruz filan DEVAMM :) Sonra o ağrıyan mide bir süre sonra ağrı filan yok, mideyi hissetmiyorsun. Lan biri koşarken midemizi mi aldı der gibi o biçim :)
İlk zamanlar biz çaktırmadan geriden bizi takip eden minibüs tipi aracın içine saklanır, giderdik filan. Sonra hoca görünce ceza verirdi :)03 Yorumla- +1 yıl
belli bir süre sonra çok daha fazla gidebiliyorsun o aşamayı geçmek önemli
- +1 yıl
o kadar değilde 25-30 km gidersin ondan sonra zaten gidersinde bayılmış olarak :D
En İyi Cevaplar
Yaklaşık bir ay civarı sabahın mübarek saatinde kalkıp da yaklaşık 3-4 km koşar idim. Artık bıraktım.
013 Yorumla- +1 yıl
yapma bunu neden ki istek mi kalmadı ?
- +1 yıl
tamam iyi spor güzeldir insan mutlu olur
- +1 yıl
:D:D koptum gece gece güldürdün en iyi cevap senin
- +1 yıl
billy misin :D
- +1 yıl
:D
- +1 yıl
Süvarim espri yapmışın :))
- +1 yıl
:D off aneksenamun seni ramsesle firavun birlikte dövsün
- +1 yıl
Profil resmindeki duruşun , vay demek spora borçlusun :))
- +1 yıl
11 yıldır step aerobik- plates ve bosu ile yakinen ilgileniyorum , 36 bedenim :))
Eskiden her sabah koşardım ama şimdi sadece haftasosunu ortalama 7 km koşuyorum bir de eve gidene kadar yaklaşık 1 km var ama koşudan sonra dinlenip hızlı yürüme diyelim öyle eve gidiyorum.
00 Yorumla
+1 yılKoşmayı sevmiyorum , plates yaparım üstüste 2-3 seans
06 Yorumla- +1 yıl
hım ama koşmak bacak kaslarını güçlendirir pilatesten daha etklidir mp3'ünü tak koş doğayla iç içe
- +1 yıl
Yok yahuu sevmem , bosu yaparım 2 seans yine koşmam .Sen bosuya gir bakem o bacak kasların ne hale geliyor .
- +1 yıl
onlar kız işi biraz bizimkisi ağır spor marul yiyen tavşan sporu biraz bosu pilates fit olursun güzel vücudun olur yağın olmaz bizimkisi heykel gibi olmak öyle bosuyla olmaz :D
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
50Cevap
+1 yılaslında vücut geliştiriyorum ama çocukluğumdan beri çok hızlı koşarım şu ana kadar tanıdığım insanlar arasından benden hızlı olanı görmedim yaklaşık 1 senedir koşu ile uğraşıyorum her sabah 10 km düşük tempo yapıyorum 2 km hızlı tempo koşuyorum . bu yaz 1 hafta köye gittim ve bacağıma demir bağladım yaklaşık 2 kilo 1 hafta boyunca köyde öyle dolaştım bacağım çok zorlandı ama demirleri çıkardığımda bacak kaslarımın çok kuvvetlendiğini gördüm koşmaya başladım ve hızımı iyice arttırdım eğer hızlı koşmak istiyorsun demir iyini tavsiye ederim
00 Yorumlamaksimum olarak 8 km yi geçemem ama ben sana şunu söleyeyim Dean Karnazes bu adam sabahtan akşama kadar düşük tempoda çok rahat koşuyo bu adama maraton adam diyolar dıscoveryde bi programda görmüştüm bu adamı onu izleyen bidaha koşmaya bu kadar hevesli olurmu bilmem
00 Yorumla
+1 yılBu gün eğer ki doğruysa koşu bantında saatta 26 km hıza ulaştım 40 dakika da 16.350 Mt. Koştum. .
Hiçde zorlanmadım bir o kadar daha koşabilirim..
İşin en ilginç olan tarafı gırtlak kanseri ameliyatı oldum gırtlağı aldırdım 3 ay önce ağır bir operasyon geçirdim
Yaşım 54.00 YorumlaBen ** yaşındayım 57 kiloyum devamlı spor yapıyorum lisanslı kickbox 4400 km hiç dinlenmeden tempolu koşabiliyorum 4400 km koştuktan sonra yürüdünğünde kendini çok hafif hissedersin :D tabi sat komandoları var Subay ve astsubaylardan oluşuyor onlar 40km koşabiliyo molasız 15km de yüzebiliolar
01 Yorumla- +1 yıl
Sen 1 ay boyunca durmadan koşabiliyosun herhalde kardeşim. Ben de Bench pressde 4400 kilo basıyorum
+1 yılahah bi maratoncu olarak cevap veriyim...sınırsız koşarım heralde bayılana kdr...150-200'e kdr hiç zorlanmam...3 hafta önce 43 km koştum(tam maraton) ama maximumumu verdim, dşük tempo diildi yani..
00 YorumlaSporcunun saatte rahat 10-15km yol katesmesi gerekiyomus.. Ogretmenimin yalancisiyim :)
Bende 6km bi saat bazen 45dk kosabiliyorum016 Yorumla- +1 yıl
hocan doğru demiş :D 11-12 ben koştum mevzu odaklanmak 6 km'yi koştuktan sonra hep aynı yorgunluktaydım ama geçecek diyordum ve bitti 6 km iyidir.bir kıza göre çok iyi hatta
- +1 yıl
kızla erkeğin hormonları aynı değil.Erkekte kas yapan hormonlar daha fazladır.Kadınlar belli bir süre sonra istesede erkekler kadar gelişemez.
- +1 yıl
:D bernocuk ot mu içiyorsun ?
- +1 yıl
100 metre kadınlar 15 saniye erkekler 12 saniye demişsin :D
- +1 yıl
:D kadınlarda rekor 10,80'Lerde erkeklerde bolt 9,58 :D sen baya yaşlısın be otçu :))
- +1 yıl
ay yerim senin yanaklarını bolt 9.58. koşmadı mı hocan deney yapmış gelmeden kokain çekmiş galiba nese benimde rekorum yüz metrede 13.01.'dir iyi koşmussun yine göbekli değilsin yani
- +1 yıl
hımm ekle beni :D
- +1 yıl
burda etiket etme bizi söyleyeceğim :D
Spor konusunda 728 cevap paylaştı. Önce Sorun Yanlış Arkadaşım. Nie Arada Bir Koşanlar Şişme Sporcumu ? Bir Defa 10-15 Tabiri Ne ? Ben %20 Jog Koşu Yaparak 10 Km Koşuyorum Spor Yapmak İstediğimde.
013 Yorumla- +1 yıl
çok biliyorsun sporu da bize anlatıyorsun arada bir koşanlar şişme sporcu demedim zaten en az 3-4 km koşamayan adam kendine sporcu diyemez bacak kasları o kadar kuvvetsiz sporcu olmaz tozlu velet olur kafan bassın
- +1 yıl
abisi yol al sen ancak laf dolandıran kıytırık bir adamsın
- +1 yıl
sen korkak bir tavşansın.Aynen Aynen ben lazım dikkat ette kendinle karıştırma korkak tavuk.Komaya sokana kadar döverim seni.Biz icraat yaparız.Siz miyiz
- +1 yıl
muğladayım ama kozyatağına gelince görüşürüz.İstanbulda oturuyorum rahat ol sen :D yürek yemişte gelmiş abisi
- +1 yıl
vay*harbi sen ya klavyeden konuşmaya çok alışmışsın ya da seni birisi güzel dövmemiş
- +1 yıl
abisi özelden yazdım oraya yaz diye.Oğlum heyecanlanma sakin ol.Tamam güzel döveceğim seni endişelenme sen hadi görüşürük
- +1 yıl
:D:D bi sus da ne boş adamsın ula görüşürüz
+1 yılSamatya sahilinden bakırköy sahiline kadar koştuğumu biliyorum. Kaç kilometre hesabını siz yapın.
01 Yorumla- +1 yıl
helal olsunnnn
10metre gidersem kenidim ödüllendircem ben koştuğumu hatırlamam ki :)
01 Yorumla- +1 yıl
Sabahları düzenli olarak 4 km..koşardım...ama yolum inişli çıkışlıydı..düz bir yolda tahminimce 5-6 km rahat bir şekilde koşarım..
00 Yorumlaİşin ucunda yemek varsa sınır tanımam... Yaşasın kung fuu pandacılık...
00 Yorumla5000 mt koşmuştum lisede.ilçede birinci olmuştum :)
00 YorumlaSpor konusunda 753 cevap paylaştı. elimden gelse wc e arabayla gidecegim koşmak ne yürümeye üseniyorum ben :D ama günde 10-20 adım atarım hakkımı yememek lazım :D
06 Yorumla- +1 yıl
kalp hastası olmazsın inşallah
- +1 yıl
:D:D:D:D
- +1 yıl
bizdede motor var araçla alaası yok
+1 yılkendımı çok zorlarsam şekerim düşmezse ve zemin tprak veya çimse 10 km ustune çıkarım . ha bunu bana geçen sene sorsan yuksek tempoda 15 derdim
04 Yorumla- +1 yıl
helal
- +1 yıl
futbol oynuyorum kardeşim olsun o kadar.
- +1 yıl
bende u14'te floryada oynadım futbolculuk eskide kaldı inşallah sen güzel futbolcu olursun
- +1 yıl
eyvallah kardeşim saol
- Spor konusunda 546 cevap paylaştı.
+1 yılDüşük tempodan kastın 5-7 km arası hız ise bizim barajın etrafında iki tur atmıştım bu da 22 km falan geliyor
00 Yorumla
+1 yılüniversite yıllarında 16 km koşmuşluğum var. tempom hiç de hafif sayılmazdı. şimdi koşmuyorum. başka sporlarla ilgileniyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılspor salonunda birkaç km koşuyorum tabi aralıklı ama açık hava da daha erken yoruluyorum nasılsa.
01 Yorumla- +1 yıl
:D ters etki yapmış
1-1.5 saat uzun durmadan korşarım gerçi 2 ay önce idi şimdi ciğerler tıkandı açmak lazım.
00 Yorumlagerçek sporcu değilim, evde koşu bandında günlük 7 km koşuyorum.
00 YorumlaOrta 1'deyken 28 dakikada 7.5km koşmuştum. Şimdi tıkanırım heralde, ne zamandır koşmuyorum.
00 Yorumla
+1 yıldüzenli koşu yapan biri değilim. en son 3 gün önce 4 km koşmuştum
01 Yorumla- +1 yıl
4 km koşuyorsan güç var demektir 8'e kadar çıkar
kendi kilomda benim kadar koşana rastlamadım 8 km koşuyorum 90 kiloyum
00 Yorumla
+1 yılKaç kilometre olduğunu hesaplayamam ama yarım saat koşabiliyorum.
01 Yorumla- +1 yıl
Gel birlikde Mutluluga Kosalim dermisim Yav :)
tartan pistte 1 saatte yaklasik 20 tur atabilme yetenegine ve potansiyeline sahibim
00 Yorumla4 km koşuyom 25 dakika sürüyo ama zorlasam 10 km koşarım sanki
00 YorumlaSpor konusunda 1,4b cevap paylaştı. (koşu bandında)7 km hızda yarım saat ve civarı.
03 Yorumla- +1 yıl
yüzde 40 completed
- +1 yıl
kurban bayramında papillon ayscha
8 km. avrasya maratonu.
03 Yorumla- +1 yıl
patrick'le koşma 2'inci km'de pert olur
- +1 yıl
aynen kanka
Gizli Üye(30-35)+1 yılormanlık alanda 5-6km inişi hızlı koşarak 15dk, engebeliiii
00 Yorumla10-15 km hıza dusuk mu diyorsun ?
05 Yorumla- +1 yıl
yok :D yüzde 10-15 gücünle diyorum
- +1 yıl
yok benim kafa yapısı farklı açıklamam gerekirdi :D
- +1 yıl
vay be
gerçek sporcu değilim. 6 km koşabiliyorum.
01 Yorumla- +1 yıl
sağolasın yorumun için zamanla gelişir
sanırım 4 ya da 5 km olabilir durmadan ama
00 Yorumla
+1 yıl13 km koşarım.koşuyorumda
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsağane la nabacan kimin kaç km koştunu
01 Yorumla- +1 yıl
Gizli Üye(36-45)+1 yıl500 600 km rahat koşarım
10 Yorumla
+1 yıl8-9 km hızla 5-6 km koşmuşluğum vardır.
00 YorumlaKöpek kovalıyorsa Usain Bolt' a karada takarım..
01 Yorumla- +1 yıl
+1 yılen az 15 km civarı koşabilirim sporcu olduğum için
01 Yorumla- +1 yıl
çok iyi bravo
+1 yıl1 km ankck en fazla 1.5
00 Yorumlamax 6 km standart 3 km
00 Yorumla
+1 yıl10 kilometre
07 Yorumla- +1 yıl
güzel
- +1 yıl
5 kilometreyi hizli tempoda 28 Dakikada kosmam gerekiyor.
O yüzden 10 Kilometre Sorun degil.
Eger Spora basliyorsaniz Planli Spor yapin. - +1 yıl
merak etme ben boksörüm benim kadar dayanıklı olman için en az 1 milyon şınav çekmen lazım
- +1 yıl
Benden sana Abi Tavsiyesi her nekadarda Boxer olsan kendine gereginden fazla Güvenme hüsrana ugrarsin emin ol.
Dövüs Tekniklerinde 2 hareketde etkisiz hale gelirsin önemli olan Karsindaki kisinin Uzman olup olmadigi Spor yapmak güzel Sporu dengeyi saglamak ve sagligimiz icin Stress atmak icin yapariz. Güc gösderisi icin degil ( 1 Milyon Sinav yazmisin gerek yok ) Insanlar yadirgar simdi Seni Artis der.
- +1 yıl
insanların demesiyle hareket etseydim şimdi herşeyim olmazdı.Günde 1 saat ağırlık kaldırıp protein tozundan güç alanlar sporcuyum demesinler biz 6 saat ölüm idmanı yaparken
- +1 yıl
Tamam kardesim bende hic birsey almiyorum. .
Temiz Sporcuyum bende :=) - +1 yıl
aynen aynen kolaya kaçan sprocu değilizzzzzzzz
- Spor konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yıl1 saat kesin koşarım
03 Yorumla- +1 yıl
güzel
- +1 yıl
hayırdır? ama bu o kada iyi değildir yanii kişiye göre değişir...
- +1 yıl
hayırdırlı konuşma 1 saat iyi ülkemizde ki spora göre adamına göre değişir tabi
0,1km
01 Yorumla- +1 yıl
Gizli Üye(36-45)+1 yılben 15km hızla 7-8dk koşuyom xD
00 Yorumla5-6 km yeterlidir
00 YorumlaSpor konusunda 1,9b cevap paylaştı. denemek lazım
00 Yorumla
+1 yıl5km koşmuşluğum var
00 Yorumla6 km koşuyorum
00 Yorumla