Kıskanç, kontrolcü ve psikolojik şiddet uygulayan sevgiliden güvenli şekilde nasıl ayrılabilirim?

Üç yıl önce 22 yaşında arkadaşım aracılığıyla biriyle konuşmaya başladım beni çok beğenmiş bir okul ortamındaydık konuşmaya başladığımızda mezun olmuştuk ben İstanbul'daydım o Ankara 'daydı her şey çok güzeldi hayalimdeki adamı bulmuştum ilk sevgilimdi bu arada aynı yaştaydık üç ay konuştuktan sonra uzak ilişkinin zorluğundan kaynaklı çalışma şartları kötü olsa da onu görmek ve bu ilişkinin havada kalmadığını gördüğümde ne hissettiğimi ispatlamak için yanına gittim 5 saat görüp geri döndüm ben mesajlarında her zaman duygularını açıkça belli eden bir insan olmadım tabi her zaman dedim ama ilk altı ay böyleydim buluştuktan sonra da bana olan sevgisini daha fazla dile getirmeye başladı buluşmalarımız sıklaştı o geliyordu ben gidiyordum uzak ilişkide de olsak her hafta buluşuyorduk altı yedi saat haftada görüşüyorduk ilk buluşmaya beli hafif açık olan v yaka bir tişört ve mom jean pantolon giymiştim bunun detayını verdim çünkü anlatacaklarım aslında hep aynı olduğunu gösterir şekilde ben çok açık giyinen bir kız değilim göğüs dekoltesi vermeyi pek sevmem yakam açık olsa da göğüslerimi göstermem mini etek giymem asla giymem demiyorum benim için şort ve mini etek daha çok tatil yerlerinde giyilebilecek şeylerdir metroya binerken rahatsız olacağımdan kaynaklı bunları pek tercih etmem ya da sokakta gezerken bu açıklıklar beni rahatsız edebileceğinden kaynaklı tercihim olmamıştır ama tatilde deniz kenarında etek giyerim şortla giyerim askılı da giyerim bunları sevdiğim adama hep söylemiştim uydurmuyorum o da bana katılmıştı zamanında sonra bizim kavgalarımız kıyafet üzerine sıklaştı mom jean kalçamı belli ettiği için giymemi istemedi göğsümün açılma tehlikesinden kaynaklı ve v yaka tişörtler giymemi istemedi askılı tişörtler koltuk altımı kenarından göğsümün kenarını gösterdiğini düşündüğü için giymemi istemedi bence göstermiyordu bol pantolon giysem dahi üzerime uzun bir gömlek giymemi istediğini söyledi tabi bu konuşmaları bana birinci yılımızdan sonra yapmaya başladı ben etek alıyorddum başlarda ona fotoğraflarını atıyordum çok beğeniyordu çok yakıştığını söylüyordu sonrasında açık kıyafetleri erkeklerin beni beğenmesi için giydiğimi ima etmeye çalıştı açıkça söyledi aslında bunu bana küfürler etti her türlü küfrü duydum sonra özürler diledi kendini öldürmeye çalıştı ayrılacağından kaynaklı ben onun için işimde bir değişiklik yaptım Ankara 'ya geldim İstanbul'daki konumumdan daha iyi bir konumda çalışıyorum burada da burada da aynılarını yaptı bana keşke sadece kıyafet olsaydı bir gün beni eve bıraktı ben yürürken beni aramış ben de telefona bakmışım aramasını açmamışım başka biriyle konuştuğumu ima etti bir kere tartıştık arabadan hızlıca çıktım gittim anahtarım ev arkadaşımdaydı o da evin yanındaki kafede olduğunu söylemişti anahtarı alıp yanlarından gitmek ayıp olur diye yanlarında biraz oturdum ve kavga ettiğimiz halde mesaj attım gittiğim yere evin önünde beklemiş beni başka bir erkekle buluşurum diye araba aldı yarısını ben karşıladım borcu vardı canı çok sıkılıyordu üzülmesin diye arada para gönderdim bunlar sevenler arasında yapılabilir sözü dahi edilmeyecek şeyler annesi onun evinde kaldığımı düşünerek bayram günü bayramını kutlama mesajı attığım halde bana sen ne biçim bir kızmışsın diye hakaretler etti cevap dahi vermedim sevgilime söyledim bunların hepsini karşımda ağladı özürler diledi benden pişmanlığına inandım annesinin yaptıklarını göz ardı ettim o kadar uzun ki 3600 karakter yetmiyor yaşadıklarımı anlatmama kısaca anlatmaya çalıştım destek olmak için bana yazan olursa detaylı bir şekilde anlatacağım

Kıskanç, kontrolcü ve psikolojik şiddet uygulayan sevgiliden güvenli şekilde nasıl ayrılabilirim?