Sebebi her ne olursa olsun.. Birini ona rağmen hâlâ seviyor oluşumuz, onu kendinizden uzaklaştırmak istememizin önüne geçemiyor.. Gurur-sevgi ikilemi içinde kalırız.. Hatta bazen o kadar ileri gideriz ki, ilişkimiz olduğunu bile söyleriz.. Durum böyleyken, onu kendimizden uzak tutmak adına her şeyi dener misiniz?
Sevdiğiniz birini kendinizden uzaklaştırmak için neler yapabilirsiniz?
Selam , Evet kendimden uzaklaştırmak için olmayan şeyleri bile söyleyebilirim.. Dahası olmayan şeyleri oldurabilirim.. Onun benden uzaklaşması gerekiyorsa eğer benle kalmaması için herseyi yaparım.. Uzulecekse de iki gün üzülür unutur sonrasında.. Bir başkası var , aldattım derim.. Gitsin diye bir başkasını bile edinirim.. Kendi adıma bir daha olmamak için ise ona ihanet ederim.. Belki kötü bir özellik ama daha önce bunu yaptım. Sırf o geri döndüğünde ben tekrar ona koşarak gidemeyeyim diye..
Eskiden olsa sevdiğim birini uzaklaştırmak istiyorsam kızacağı ne kadar hareket varsa yapardım bile bile isteye isteye. Ama artık böyle şeyler çocukça geliyor. Sevdiklerime her ne olursa olsun katlanmayı, acısını tatlısını çekmeyi, kahrında gurursuzca yürümeyi idol edindim tabi buna değeceğine inanıyosam. Şu kısacık hayatta gurura yer vermek ömründen biraz daha almaktır zaten.. Çünkü, "imkansız" der gurur, "riskli " der tecrübe, "anlamsız" der mantık... Bu yüzden uzaklaştırma çabaları sadece yorar insanı...
Hangi durum beni buna mecbur kılabilirki diye düşündüm de, tek bir neden olabilir benim için. Onun için de bahanelere sığınmam. Olan neyse onu söylerim. Aksi bahaneler beni gözünde düşürmekten başka bi işe yaramaz. Kimsenin hatırında , özellikle de devdiğim kişi ise, sahip olduğum ozel alanı yerle bir etmek hiç benlik değil. En azından ileride güzel bi hatıra olarak anımsamalı beni.
Zarar göreceğimi düşünüyorsam eğer uzaklaştırmak isterim evet.. Herkesin savunma mekanizması farklı oluyor.. Zamanında kendinden uzaklaştıracak tutumlar sergilemiş ve beni kaybetmiş biriyse özellikle ben bile beni tanıyamam sanırım.. Keyifli geceler..
Bazen düşündüğümde aptal yerine koymaya çalışanlar, sanki ne yaptıklarını görmediğimi farkında olmadığımı sanarlar, uzaklaşmak için bahanelerin arkasına sığınmaya gerek yok, silmek senin için kolay olmayabilir, ama seni silecek kişiler için her zaman kolaydır, seni bırakacak tarafı güçlüdür çünkü, sen ne yaparsan yap hiç bir şey değişmez, o yüzden ben kimseye ne git diyebiliyorum nede kal..
Neden uzaklasmak uzaklaştirmak istiyorum bu onemli benim iyiligim için mi yoksa karşı taraf için mi.(birinin benim iyiligimi dusunmesini istemem bana aciklama yapar buna ancak ben karar veririm) Birinden uzaklasmam gerekiyorsa kendim uzaklaşırım. Uzaklaşmanın sebebi bana bağlıyken ikinci bir darbeyi yaparak benden uzaklasmasina sebebiyet vermem bu bencillik olur.
Evet yaparım hayatı zindan ederim hiç-bir dediğini yapmam hatta ne diyorsa tam tersini yaparım yetmedi seni hiç sevmedim derim yetmedi ben seni aldattım derim
Onun hoslanmadigi ve benden beklemedigi davranislarda bulunurum. Kendimden uzaklastirmam gerekliyse gercekten bir gun ben ona gitmek istersem de arada yol kalmasın diye.