9 senelik iliskim bitti, eski sevgilim baskasindan hoslanirken beni kullandi gibi hissediyorum, bu kalp kirikligini nasil atlatip kendimi toparlayabilirim?

3 ay kadar nişanı ertelemek istedim. Hazırlık yapamamıştım depresyon sürecimden dolayı biliyordu. Ayrıldı. Ayrılır ayrılmaz yapabileceğimizi düzeltmek istedim 2 ay boyunca. Farklı şehirde öğretmen. Buraya bayramda gelince görüştük benimle defalarca sevişti o gün ben de barıştık sandım eve gidince artık sana aşık değilim dedi. Kırgınlık sandım çünkü hem o gün hem sonrasında hem öncesinde konuştuğun var mı hoşlandığın beğendiğin var mı demiştim yok dedi. Resmen başkasından hoşlanırken beni kullanmış bilsem rıza göstermezdim. Bana sen de düzgün biri varsa konuş beni bekleme dedi belki de kızla evlenecek bilmiyorum. Yazın yüz yüze görüşüp yüzleşmek istiyordum ama duyunca küfür ettim engelledi çok pişman da değilim. Çok acı çekiyorum nasıl toparlarım.

9 senelik iliskim bitti, eski sevgilim baskasindan hoslanirken beni kullandi gibi hissediyorum, bu kalp kirikligini nasil atlatip kendimi toparlayabilirim?