Uzak mesafe ilişkimde evlilik babalar yüzünden yattı, bu süreçte psikolojimi nasıl toparlayabilirim?

Selam arkadaşlar biraz içimi dökmek istiyorum. Uzak mesafe ilişkimde evlenme aşamasında iken babalarımız tartıştı ve evlilik sürecimiz süresiz bir şekilde ertelendi, sonrasında iş stresine girdim 11 saat çalışıyorum hastalıklarım sahada çok arttı hastaneye gitmekten artık korkuyorum panik ataklarım beni daha da zorlar hale geldi ve bunlar beni artık gerçekten çok yordu tabi bu halime de şükür o ayrı konu. Hiç arkadaşım yok sohbet edip gezebildiğim 1 aydır işten eve evden işe tamamen hayata döngüm bu sabah uyan işe git eve gel sevgilinle konuş ve uyu. Evliliğin yatması beni çok üzüyor babası çok inat adam istemiyor beni bir kötülüğüm dokunmadı sırf uzak diye ve neymiş ben erkek arkadaşımın aklına giriyormuşum ama tek derdi para ya. Öyle işte dostlar ben kendime yaptım yapacağımı siz kendinize yapmayın sevdiğinizle evlenme imkanınız varsa beklemeyin yuvanızı kurun lakin ben gerçekleştiremiyorum
Uzak mesafe ilişkimde evlilik babalar yüzünden yattı, bu süreçte psikolojimi nasıl toparlayabilirim?