1.5 senelik bir ilişkiden çıktım yaklaşık 6 ay önce uzak mesafe ilişkisiydi ve aileler çok farklı bir taraf muhafazakar diğeriacik?

Dediğim gibi 6 ay önce 1.5 senelik bir ilişkiden çıktım. İlişkimde her şeyi yaşadık biz evli gibiydik aynı.. fakat son görüşmeden sonra kendisinin bana uzun bir mesajı vardı ve ayrılmak istediğini söylemişti.. büyük bir sebep ise ailelerin farklı olmasıydı ki biz bunu baştan biliyorduk farkındaydık ailelerin böyle olduğunu

kendisi annemle abimle ablamla vs tanismisti bile biz evlenmeyi düşünüyorduk ciddi bir iliskiydi bizimkisi baştan beri.. fakat dün kendisine mail yazdım her yerden engellediği için ve uzun uzun tekrar konuştuk

her konu hakkında konuştuk bana dediği ise yeni birisiyle tanismis olması ve öyle daha huzurlu olmasıydı fakat yazisirkende bana birlikte yaşadıklarımızı nekadar özlediğinden bahsetmişti.. yinede tüm yaşananlara rağmen kendisinin kararlı olduğunu ifade etti ve en sondajda kendisininde çok üzüldügünü söyledi ağladığını söyledi..

bana yardım edermisiniz ne yapmam gerekir benim şimdi bu durumda canım çok yanıyor ve devam üstelersem benim ordanda engelleyecegini söylüyor..😭

1.5 senelik bir ilişkiden çıktım yaklaşık 6 ay önce uzak mesafe ilişkisiydi ve aileler çok farklı bir taraf muhafazakar diğeriacik?