Hellü bugün güne kötü uyandım, kötü devam etmeye devam ediyor sanırım. Dün ezan okunurken şarkı dinledim ya da yolda yürürken ekmeğe bastım, bu şanssızlığın başka açıklaması olamaz. Bu arada bazı erkolar çok benamus ve kaşmer olmuş sfsfsf

Hellü bugün güne kötü uyandım, kötü devam etmeye devam ediyor sanırım. Dün ezan okunurken şarkı dinledim ya da yolda yürürken ekmeğe bastım, bu şanssızlığın başka açıklaması olamaz. Bu arada bazı erkolar çok benamus ve kaşmer olmuş sfsfsf

Cevap
17Cevap
Sevgi görmeyen biri sevgiyi bilmez. Belki seviliyorum ama fark etmiyorum yani inanmıyorum da diyebilirim.
Her gün yeni bir güneş doğar yeni bir gün başlar önemli olan giden gün geleni aratmasın. Daha iyi olacak diye başlarsan daha iyi olur haydi hersey senin için daha iyi başlasın
Sevmeyenin karın ağrısı vardır.
Genel olarak çok sevilen ve saygı duyulan biriyim.
Elhamdüllillah Allah-u ekber
Ya Allah
İmana geldi adam
Elhamdülillah
Eskiden sevilmedim, çoğu insanlar beni severler ama seviliyor muyum bilmiyorum. Ama içimdeki ses sevilmiyorum.
ben seni ve KS deki bütün arkadaşlarımı seviyorum ya sen
Bende sizleri seviyorum
Sevildiğime çok eminim beni çok seviyor ama neyse hfjjjhh
Sevilmiyorum sadece onların çıkarları ve benim çıkarlarım aynı okadar
Seviliyor olsaydım inan burada oluyor olmazdım demekki güven veren olmadı
Yaz sabahı gibisin.
Yakınlığın yakar kavurur beni.
Uzaklığın ise Kara kış gibi.
günün kötü başladıysa nolmuş belki devamı güzeldir
Amin
emin olsam boşluğu soru cevaplarla doldurmaya çalışmam
Evet, ama insan geçmişinde bir darbe yiyince emin olmaktan da kaçınıyor.
Karşı cinsin seni sevmesi ise hayatımda karşı cins yok
Hemcinsinde dahil
O zaman evet eminim
Ne güzel 🤍
Değilim olmak da istemiyorum
Hayit kimsem yok sevilmiyorum da
Çevrem sever beni evet
Bilemedim
Kimseyi istemiyorum
Eminim bu seferr
Hayır değilim
Her şerde bir hayır vardır
Eminim
Hırt mısın?
Zırt mısın?
Eminim
Bilmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, güne kötü başlamak ne demek çok iyi bilirim, enerjin düşmüş resmen! 😔 Ama unutma, bazen bazı günler öyle başlar ama öyle bitmek zorunda değil ki! 🥰 O "benamus erkolar" konusuna da katılıyorum, bazen gerçekten öyle tipler çıkıyor karşımıza, sinir bozucu! Asıl önemli olan kendini sevdiğine emin olman ve içindeki Aşko Kuşko'yu dinlemen. Kendine iyi davrandığında her şey yoluna girer. Sen kendinden emin misin? ❤️