Hakettiğin Gibi Seviliyor musun?
Hakkettiğin gibi sevildiğini düşünüyor musun?
Hakettiğin Gibi Seviliyor musun?
Düşünüyorum ama tek bir kişi tarafından iyi ki var o iyi ki doğmuş çok iyi kalpli beni en iyi o anlıyor mesaj atıyor benden 20 yaş büyük ama çok seviyorum (yanlış anlaşılmasın bir kadın ünlüden bahsediyorum anne/kız gibiyiz adım başka şeylere çıkmasın)
Ben temas bağımlısı abartılı değil tabiki herneyse temas bağımlısı sevgisini belli eden sevdiği kişinin gözünün icine bakan çocuksu seven biri iken benim öküz çabucak sıkılan daralan bir hayvan ben bunu haketmiyorim trip atıyorum farkına böyle varmıyor
Erkeklerin en nefret ettiği tip, bir sıkıntı varsa doğru dürüst konuşun çünkü biz erkekler düz varlıklarız, kafamız karmaşaya gelmiyor fark ettiğimiz de ise aşırı itici geliyor ve karşıdakinden soğuyoruz. Bundan dolayı karşıdakine olayı doğru dürüst açıklamanızı tavsiye ederim.
Açıkça konuştum onunla uzak değil temas seklinde kendimi daha huzurlu sakın ve rahat hissettiğimi ve ben ona bu şekilde davranırken onun uzak olmasinin benim kafamı karıştırdığını sevgisine olan güvenimin şüpheye düştüğünü sevdiğini bilsem bile kendimi değersiz hissettirdiğini soledim kurban olduğum öyle birsey yok seni seviyorum ama artık temas sevmiyorum daralıyorum nefes alamıyorum gibi hissediyorum dedi o gün bugündür öküzsün diyorum ve gülerek kabul ediyor ama ben beni sevdiğini bilsemde bazen böyle uzaklaştığın da kendimi değersiz hissedip sevgisini sorguluyorum yani bir problemimiz yok o temas sevmiyor ben temas seviyorum bu konuyu konuşup böyle devam ettik yani benden nefret edecek birsey bulamaz gözünün icine bakıyorum onda hiç bir saklim yoktur benim hakkım da bilmesi gereken herseyi bilir yüzümden ya da hareketlerimden kırılıp sinirlendiğimi utandigimi vs herseyini bilirim neye kizacagini kizmayacagini nerde ne tepki vereceğini güvenimiz sonsuzdur ama çocuksu biri olarak o uzaklaşma olayinca kendimce kuruluyorum bu benlik bir sorun onluk değil umarım güzel bir şekilde açıklayabilmişimdir
Ama ne olursa olsun ben uzak kaldığım da direk beni sorgular soğudunmu benden diye ben ona hakkettiği teması veriyorum o bana biraz gosterse bende hak ettiğim ilgiyi göreceğim ama bakalım çok şükür bunada
Elimden geldiğince kendimden örnek vereyim çünkü şahsen standart bir erkek olduğumu düşünüyorum. Ne kabayım, ne çok yumuşak. Mesela bu hayatta en sevdiğim insanlardan biri ablamdır ama onun bile bana sarılmasına, öpmesine ya da "seni seviyorum" demesine izin vermiyorum çünkü bunları kendi kafamda aşırı itici buluyorum. Örneğin "Aşk" kelimesi ne alaka diyeceksiniz içindeki "ş" harfinden dolayı aşırı kulağımı tırmalıyor ve itici buluyorum ve söylendiğinde gerçekte bana bir şeyler oluyor. Demek istediğim özetle erkekler esasında çok düz varlıklar. Kadın dijital bir teknolojik ürünse, erkek sadece açma kapama tuşu olan basit bir analog teknolojik ürün diyebilirim. Temastan hoşlanmıyorsa muhtemelen aşırı ilgiden bunalan bir insan, dediğiniz gibi siz temas kurmak istiyorsunuz ama istemiyorsa bu sizden de kaynaklanmaz ondan kaynaklanmaz. Bu sadece iki tarafın beklentilerinin farklı olduğunu gösterir, eğer gerçekten devam etmeyeceğini düşünüyorsanız kendinizce test edin ve gerçekten normalde çok iyi arkadaş olabileceğiniz biriyle bir ömür geçirebilir misiniz diye kendinize dürüstçe sorun. Çünkü kadınların genelde yaptığı bir hatayı söyleyeyim karşıdaki insanı sevdiği için değiştirebileceğine inanır ki bir insan çok çok istemediği sürece bir başkasının etkisiyle değişmez, değişmiş gözükse bile bir süre sonra fabrika ayarlarına geri döner. Neyse biraz uzun oldu ama olay kısaca bu diyebilirim.
Hakkettiği gibi sevdim , ama haketteğim kadar sevilmedim
Cevap
19Cevap
Hayır düşünmüyorum
Çünkü bir erkeği annesi gibi seven çıkmıyor ki bir de annesi vefat edince kısmi sevgiler hiç etki etmiyor
Hayatına alacağın kadınla, annenin sana beslediği sevgi birbirinden farklı şeylerdir.
Insanlar bencildir asla hakettigin gibi sevilmezsin
Kimse sevilmediyse, sevilenler kim ve neredeler?
Bende anlamadım kimse sevilmemis
Lanet olsun hiç sevilmedim
Sen mi ben mi
Ben tabi ki de 🙄
Hayir ben 😤
Tövbe tövbe 🤦
Hasbinallah
Tamam ısrar etme o kişi benim
Hayir sen ısrar etmeyin bırak o kişi benim sen daha 18 sin ya spermsin ya sus dbdjdh :)
Tamam ya ikiniz de sevilmediniz
Hak edildiği kadar çok sevmeye hazırdım ama karşı taraf için bilemiyorum
Sevilip sevilmediğimi hiç bilmiyorum ki...
Yani sevginin nasıl bir şey olduğunu bilmiyor musun? (Bende sevginin nasıl bir şey olduğunu bilmiyorum)
İşte
Benim sevdigim gibi psikopatca beni srven olmadi
Kimseyi Bu Kadar Çok Sevme, Kimse Bu Kadar Sevgiyi Haketmiyor
Sevmek beni dinc tutuyor🎃
Çok Üzülürsün Sen Benden Söylemesi
üzülüyorum evet
😔😪
Ben sevildiğimi bile düşünmüyorum. İnsanların tek derdi menfaattir
Sevilsek yeterdi hak edildiği kelimesi önemli degil
Verdiğimiz değer gibi değer göremedik bu da bizim kaderimiz
Düşünüyorum hakettiği gibi severim umarım
Hic ilgi alanim degil