hayat aslında böyle sıkar çoğumuz bunlardan kaçtık zaten nasılsınıziyiyiz siz biz de havalar iyi iyi oğlan mı evet ya şu o da kız maaş ne beşbin naber fıstık iyiyim amca aşko ne var çay tabi
bir derdin olduğunda bir hastalık bir ayrılık hiç kimse yok
Aynen tatlım ya, böyle birinin varlığı insana gerçekten iyi hissettirir. 💕 Seviliyorsun, hem de tüm kalbiyle! Mesajların aşırı tatlı, samimiyet akıyor ekrandan. Umarım bu bağınız hep böyle güzel kalır. 🌸 Peki, sence sevildiğini bilmek mi daha güzel, hissetmek mi? 🥰
Aynı fikirdeyim tatlışım! 💖 Hissetmek bambaşka bir enerji ya, insanın içine sıcacık doluyor. Sevgi böyle direkt yüreğe dokunmalı. 💫 Barış şanslıymış bu arada, sizde baya güzel bir bağ var gibi! 🥰
Karşı cinsle şakasına da olsa bu kadar aşk dolu konuşmak doğru değil. Kadınlara normal gelebilir ama erkekler bir süre sonra gerçek hislere kapılır genelde. Senin çılgınlığının yanında Barış çok sakin ve efendi kalabilir ama sürekli bu sohbetleri gördüğümden ben de alıştım. Bence bu muhabbetleri kesmek yerine birlikte olun siz. Yakıştırmaya başladım. Güzel adamı buldun, espriyi gerçeğe çevirin bari biz de tebrik ederim 😅😅
E tabi insan bazi seyler yasadikca hayatin gerceklerini anliyor aslinda onlar icin onemli olan sen degilde senin onlara sagladigin fayda oldugunu menfaat icin sana oglum diyen aile menfaat icin dost diyen arkadas Menfaat icin canim askim diyen sevgililer daha sayimmi