- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılHayat yanılgılarla dolu elbette, vardır herkesin bir yerlerde yanılgıya düştüğü vakitler. Ama yanılmaktan ziyade sonrasında fikirlerin, kişiliğin ne kadar olgunlaştığı mühimdir. Zira sürekli yanılgılara düşüp de aynı hataları tekrar tekrar yapmak ruha zulümdür.
Allah pişmanlık vermesin, yanılgılar olsa da hayırla çıkmayı nasip eylesin.11 Yorumla- +1 yıl
Amin. Teşekkür ederim.
En İyi Cevaplar
+1 yılHayat içinde, sadece karşı cinsi sevmek olarak değilde, diğer insan ilişkilerinde de bazen seviyoruz, güveniyoruz, samimi buluyor, belki de kefil bile (maddi değil) oluyoruz...
Sonrasında hayal kırıklığı...
Bunlar olmasa iyiydi belki...
Üzülüyosun, hak etmediğini düşünüyosun...
Sonrası bu tecrübe, bir ders diyorsun...
En sonunda ise kabullenişi seçiyorsun...
Bencilikler ve menfaatler ön planda oldukça...
Bunları hep yaşayacağız...13 Yorumla- +1 yıl
Harikasınız üstadım. Hakikaten tüm ayrıntıları içeren bir yorum.
- +1 yıl
Teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim üstadım.
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılbende sanı olayı cok yok netim sevmiyorum ya da seviyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Bu çok iyi üstadım. Çünkü bunun dışında kalanlar hayal kırıklığı oluyor.
Sevdim sandım demek ve hata olarak görmek bana göre doğru değil. İnsanlar hayatımıza neden girer? İnsan en çok ilişkilerde gelişirmiş. Hiç ilişkisi olmadan kendi halinde yaşayan insan kendinden bile bihaber yaşarmış. Ne zaman insanlarla ilişkisi olduğunda kendisindeki zaafları, zayıf yanları ve güçlü yanlarını da görürmüş. Bazı ilişkiler kolay ve güzel geliştirir, bazıları ise dersler vererek geliştirir. O yüzden hata dememek lazım. Bence.
11 Yorumla- +1 yıl
Hata denilmemesi noktasında zamansal olarak katılıyorum. Bittikten sonra, hala o noktada kalmaya hata diyoruz. Yoksa dediğiniz manada ne dediysem/tyaşadıysam hepsini iyiki dedim ve yaşadım demek insanlığın kendisidir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılBen sanmam, şıpsevdi değilim. Seviyorum dediysem bir kere sevmişim demektir konu kapanır.
15 Yorumla- +1 yıl
Sen o konuda sağlamsın dostum :)
- +1 yıl
Maalesef
- +1 yıl
Yok, maalesef değil. Bu seni sen yapan şey.
- +1 yıl
Ben artık eski ben değilim :)
- +1 yıl
Yeni sen eski senden daha iyidir umarım :)
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. sevdiğimi sanmam..
ya sevmişimdir ya sevmemişimdir.😃11 Yorumla- +1 yıl
Bu karar çok iyi.
Aşk İlişkileri konusunda 65,1b cevap paylaştı. Sevdiğimi sandım ama sonradan anladım ki ben bunu sevmemişim.
11 Yorumla- +1 yıl
Bunu anlayabilmek büyük meziyet. Sevmekle alışkanlığı veya tutkuyu ayırt edebilmek.
+1 yılBunu yasamayan yoktur sanirim. Bu da şu şekilde ortaya cikiyor bence, yeni birine ilgi duymaya baslayinca eskisini sevmedigimizi fark ediyoruz yani civi civiyi söker hesabı oluyor ve de gecici hevesleri bitmeden anlayamiyoruz. Anlayabilsek butun mesele cozulecek ama yok hep 1 muallak olacak illa mesela şu an sevdigimiz kisi icin de cok emin olmamak lazim yeni birine ilgi duymaya bakar hislerimizi sorgulamamiz...
13 Yorumla- +1 yıl
Çok farklı bir pencereden bakış oldu. Teşekkür ederim.
- +1 yıl
Fjkskskxkfkfk varlığım kafa karışıklığından ibaret ://
- +1 yıl
Klavyande baya karışık :)
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Işte ben bu yüzden uzak durmaya çalışyorum, karşı tarafa kıyamıyorum, benim nazarimda insan bi kere sever... yanlis insan , doğru insan vb farkı yok... bi kere sever...
Ifade edemiyorum belki dogru şekilde ama bu... ve yaptığın açıklamada olduğu gibi kafamda düşünceler dolandigindan kimsenin beni sevmesine de izin vermemeye çalışıyorum , sırf seviyorum sanıp da onu üzmeyeyim diye...13 Yorumla- +1 yıl
Çok mantıklı.
- +1 yıl
Cidden öyleyim kaybetme korkusunu kaybetmiş bi insanım, sevmekten değil seviyorum sanmaktan daha çok korkarım hocam..
Teşekkür ederim.. - +1 yıl
Korkular, tedbiri kuvvetlendirir ve aklı sivriltir. Emin oluncaya kadar tedbrili kalmak en güzeli.
Hep yaparım sonra bir bakarım yaptıklarına aslında hiç de tanıdığım gibi değilmiş derim
Bir hatasında ya da yanlışında o an düşünmemiştir ya da o niyetle yapmamıştır derim ama çook sonra farkederim aslında öyle bir insan bir anlık bir hata değil önemsemiyor15 Yorumla- +1 yıl
En baştan olmuş gibi düşünmek ve yaşanıyor gibi planlayıp, eksileri artıları görmek en doğru olan sistemdir.
- +1 yıl
İnsan yokmuş demek, insan gibi görünenlerin olmaması daha iyi :)
- +1 yıl
Artık üzülme zamanı bitti :)
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kolay kolay sevemiyorum sevdiğimi sanmayi geç sevgiyi hissetmemek çok kötü birşey aslında seviyorsun ama bunu hissetmiyorsun iğrenç bir duygu ruhsuz taş gibi bir kalp oluyor seviyor mu sevmiyor mu belli değil. Sevmek istedikce sevgiyi hissetmek istedikçe sanki kalbimde ki o karanlık yer iyice büyüyor cabaladikca batarsin ya öyle birşey cabaladikca hissizlesmek ardını önünü bilmiyorum ama ruhsuz duygusuz bir insan olmak istemiyorum insan nefreti acıyı bile özler mi bu duyguları bile özler oldum
13 Yorumla- +1 yıl
Hak edenin varlığına inanamadığımız durumlarda bu olur. Önümüzde bir nehir var ve su içmek istiyoruz. Ama o suyu dolduracağımız, o suya layık kabı bulamama düşüncesi bizi karamsarlaştırıyor.
- +1 yıl
İçsel bir kayıp değil, karnımız aç olsa bile toprak yemekten iyidir düşüncesi. Hak edeni buluncaya kadar sabır diyelim.
Sevdiğimi sanmadım, gerçekten sevdiğim oldu. Ben hayatımdaki insanı değiştirmeye çalışmıyorum. Belki de bu yüzden üzdüler bizi.
11 Yorumla- +1 yıl
En güzel şekilde sevmişsiniz. Değiştirmemeye çalışmanız, ona verdiğiniz değerin ona fazla gelmesine sebep olmuş. Uçan balonlar bu sebeple, iplerini bırakınca kaybolur giderler, uçtuklarını zannederler, halbuki onları değerli kılan avuçlarımızdı, daha sonra patlayıp ayaklar altına düşerler.
+1 yılSandım maalesef. Sonra sevmekten de, sanmaktan da vazgeçtim.
23 Yorumla- +1 yıl
Biraz daha dikkatli davranma sebebi olur.
- +1 yıl
her yanlış, aynı zamanda bir derstir.
- +1 yıl
Aynen öyle.
- Aşk İlişkileri konusunda 477 cevap paylaştı.
+1 yılSevdiğimi zannetmedim.
Ben gercekten cok sevdim ve seviyorum. Sevgi bambaska bisey olaylara ya da iyi kotu kavramlarina gore degismez seviyorsan her daim seversin her an her kosul ve durumda
..11 Yorumla- +1 yıl
Sevgi, aşk, ilgi, sadakat, değer vs her erdemin karşılığının olduğuna inanıyorum. Şahsen severken sevilmediğime inanırsam ben sevemiyorum.
+1 yılBen garibanları çok severim zaten ve o garibanlar ne ettiyse etti..🤣çok sevip ihanete uğramak hep o gariban kılıklı sinsi insanlardan oldu.. senin sorun masum ve tatliş ama onalrdan ayrı olarak sevdik, beğendik...
11 Yorumla- +1 yıl
Ederi ve hak ettiği kadarından fazlasını verdiğimiz herkes bizi terk eder. Ederi ne ise o. Çok kavramı insani ilişkilerde zarar demektir. Herşeyin fazlasını verin, ama insani ilişkilerde yeri ve ederi ne kadarsa o kadar. Yoksa havalanıp, bizi üzüyorlar :)
+1 yılHayır yanılmadım hep hissettiklerimden emin oldum. Birini seviyorum diyorsam kesinlikle seviyorumdur. Sonrasında ben yanlış anlamışım, sevdiğimi sanmışım. İnsanın kendini kandırması.
113 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle. Kendimizi kandırıyoruz ve kendimize ağlıyoruz veya emin olunca mutlu oluyoruz.
- +1 yıl
Bu neye benziyor biliyor musun? Hani ilişki sırasında ilah yaptığın kişiyi ayrılınca yerden yere vuruyorsun ya ona benziyor işte. Aslında hiç sevmemişim durumu :)
- +1 yıl
Zaten seven, sevdiğinden ayrılsa bile ona zarar verecek hiç bir şeyi yapmaz. Ardından konuşmaz, onu kötülemez. Ayrılmak sevginin bitişi değildr, sadece sevginin şekil değiştirmesidir.
- +1 yıl
Çok haklısın
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim.
- +1 yıl
Rica ederim psikolog :)
- +1 yıl
Psikolog değilim :)
- +1 yıl
Biliyorum. Arkadaşlarınız süperpsikolog diyorlar :) ayrıca nick öyle ne yapim 😊 bende whisky değilim ama öyle diyorlar. 😁
- +1 yıl
Ha, seninkinde sorun yok ama benimki meslek olduğu için özellikle belirtiyorum :)
- +1 yıl
Tamam birdaha demem pardon
- +1 yıl
Sorun o değil, sen de ben not düşerm :)
- +1 yıl
Tamam psikolog😁
- +1 yıl
Anlaştık :)
+1 yılYanildigimi düşünmüyorum birseyler hissettim ve o hisler gerçekti sadece çok fazla değildi oyüzden unutmasi zor olmadı
11 Yorumla- +1 yıl
Anladım. Kolay olması sevindirici.
Abdullah Gül u sevmiştim ingiliz ajanı çıktı.. öğün bugün " Allah'ım sevdiklerini sevdir" diye dua ederim.
11 Yorumla- +1 yıl
Amin diyelim.
Şükür öyle bi şey yaşamadım.
Emin olmadan sevgi haline bürünmem.
Canım kıymetli benim. Canım yanacaksa karşılıklı sevgide seve seve yanarım.11 Yorumla- +1 yıl
Çok mantıklı ve olması gereken bir yaklaşım modeli.
- Aşk İlişkileri konusunda 805 cevap paylaştı.
+1 yılSeviyorum dediysem seviyorumdur. Önemli olan seviyorum dediğim bunu hakkıyla sahiplenebilmis mi.
22 Yorumla- +1 yıl
İşte sahiplenmeyen kişi, tüm heyecanımızı bitiren kişi oluyor
- +1 yıl
Çok dogru
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvet. Maaalesef Öyle bişey yaşadım.
Artık sevildiğimi anlamadan kimseyi sevmiyorum..23 Yorumla- +1 yıl
En güzeli bu reis.
- +1 yıl
Bunu öğrenene kadar da ne çektim belli değil.
- +1 yıl
Onlar hep tecrübe ve deneyim.
Aşk İlişkileri konusunda 705 cevap paylaştı. tam olarak bilmiyorum sevdimi yoksa ona alisdim ilk hatasinda brakdigim icin ama hala aci cekiyorum tam olarak nasil bir duygu icerisindeydim anlamadim
17 Yorumla- +1 yıl
Acı çekmek, haksızlık ettiğinizi düşünmek veya emeklerinize acıma sebeplidir. Haksızlık etmediğinize emin iseniz emeklerinize acımayı bırakın. Verdiğiniz emeklerden çok vereceğiniz emeklere acıyın. Bu acılarınızı dindirir.
- +1 yıl
Hayatta ikinci şansın verilmesi kadar insanı pişman edebilecek bir şey görmedim ve duymadım. Bu konuda rahat olun.
- +1 yıl
Verdiğiniz doğru karardan dolayı tekrar tebrik ederim.
- +1 yıl
Rica ederim.
+1 yılSanmadım ya severim ya da sevmem duygularım genelde net olur
13 Yorumla- +1 yıl
Bu gücün göstergesidir.
- +1 yıl
Arada kalmak ve belirsizlik baya kötü bir duygudir.
- +1 yıl
Aynen öyle.
+1 yılBen sevdiğimden her zaman emindim ama sevildiğimi sanmıştım 💔
11 Yorumla- +1 yıl
Evet bu çok acı oluyor. Ama daha fazla emek vermemiş olmak sevindirici.
+1 yılyoo öyle bir durum yaşamadım.
gariban sorunuda seviyim peki :)12 Yorumla- +1 yıl
Hiç yaşamamanızı dilerim.
Sorumu sevdiğiniz için gariban sorum adına teşekkür ederim. - +1 yıl
rica ederim
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Çok güzel soru olmuş, evet aynı hataya ben de düşmüştüm.
13 Yorumla- +1 yıl
Yalnız değilsin :)
- +1 yıl
:)
Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Hayat zan, dene taşların çok olduğu bir yol. En çokta, sevgilerde ayağa takılıyor.
12 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle üstadım.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılHayir oyle bir durumum olmadi. Ya sevdim ya da sevmedim.
12 Yorumla- +1 yıl
Çok harika bu.
- +1 yıl
Evet. d
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılHer genç kız gibi ben de yapmıştım ama Allah kabak gibi çıkardı gerçek yüzünü.
Dua çok önemli.11 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle, niyet ne ise onu buluyor insan.
Benimkiler gercek sevgi değildi ama şu an birine karşı gercek sevgi hissediyor olabilirim
12 Yorumla- +1 yıl
İyice irdeleyin ve akıl kalbinizin önünde olsun hep. Mutluluklar dilerim.
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılUmarım gerçekten sevebilirim.
Ya da sandığım sevgiyi gerçeğe dönüştürebilirim.19 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten sevdiğimiz içimizdeki kahramanı, ete kemiğe büründüreceğimiz kişide net görebilmemiz şart. Aksi takdirde çok büyük bir yıkımla karşılaşıyoruz.
- +1 yıl
Görebilmek için o kişiyi bulmak gerek.
- +1 yıl
Önce kostümün ebatlarından emin olacağız, bu sınırları daraltır ve hedefi kolaylaştırır.
- +1 yıl
Ebatlar bulunur da kalitesi önemli.
- +1 yıl
Ebatlar, en başta kaliteyi belirliyor. Ruhsal ebatlarda dolanıyoruz, yoksa bedenler zaten aşka davet edemiyor.
- +1 yıl
Zaten insanoğlu ambalaja değil de içeriğine bakmayı bilseydi işte o zaman dünya yaşanılır bir yer olurdu
- +1 yıl
Burada devreye beklentiler girdiği zaman bizler yolu karıştırıyoruz. Aşk herşeyi barındırırken, bedensel istekler çok sığ kalıyor.
- +1 yıl
O sığlara girildiğinde de beklenen son kaçınılmaz oluyor.
- +1 yıl
Sığ yerde balıklama suya atlkayanın beyninin patlaması zaten doğal.
Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. Hayir ya sevdim ya sevmedim ama yanılmadım hep emin oldum
11 Yorumla- +1 yıl
Harika bu. Hep böyle olsun :)
Duygusal boşluktur o.
Uzun süre oldu öyle sevmedim kimseyi11 Yorumla- +1 yıl
Evet, çok haklısınız.
Oldu ama bunun sebebi platonik bir aşk olmasından kaynaklıydı.
13 Yorumla- +1 yıl
En zorlarından biri. Kahraman kostümü elimizde, ona uyarmı uymazmı bilmeden düşüncelerle boğuşmak.
- +1 yıl
Bence bu durum kişinin karşısındakini potansiyel bir eş olarak görmesi yüzünden, insani ihityaç ilişki kurma, bir birine bakma ve hatta üreme. Bu konuda esasından iç güdüsel ve toplumun öğretisi ve baskısı ile böyle bir yönelimin ortaya çıktığını düşünüyorum. İnsanlar bu süreçte ya yanılıyor ve ardın korku, kaygı ve güvensizlik ortaya çıkıyor ya da şansınız varsa doğru kişiyi buluyorsunuz tabi platonik bir aşık değilseniz.
- +1 yıl
Çok güzel bir açıklama. Platonik sevebiliriz ama platonik aşık olamayız düye düşünüyorum. Çünkü aşk, karşılığını illa istiyor.
Sanmıştım hayaller ve hayatlar ikilemini yaşarken harikalar diyarı oldu bana acıların mekânı :)
11 Yorumla- +1 yıl
Dev bir tecrübe alır ardında.
+1 yılSevgililer günü yaklaşıyor daha sevgilim olmadı üzücü bir durum
13 Yorumla- +1 yıl
Sevgililiier günü geçsin, sonra svgili ol. Süre kısıtlı, tam tanımadan hatalı hediye kavgasında ayrılık yaşama.
- +1 yıl
Yok ki demek istediğim yine her sene ki gibi yalnız gireceğim
- +1 yıl
Sorun değil.
+1 yılHarika sorularınız var dikkatimi çekti. Sevilmez mi hiç😄 soruya gelince cevaptan emin değilim susayım.
21 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için.
Cevaptan emin olunca bekliyoruz cevabınızı :)
+1 yıl8 ay birlikte gez toz herşeyi yap. Sonra Karşına gelip desin ki "Sevdim sanmışım" kusura bakma
11 Yorumla- +1 yıl
"Bende senin insan olduğunu sanmıştım" demek lazım.
Zaten hep sevdiğimizi sanıyoruz. Ben sevecem onlar terk edecek sanıyorum. fffddff
11 Yorumla- +1 yıl
Bu konuda çoğumuz bu düşünelere sahibiz. Bu sebeple her adıma karşılık bir adım atmayı becerebilirsek, kayıp ve kazanç eşitiliği bizi ayakta tutacaktır.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılAdam sandiklarimizi sevdik...
212 Yorumla- +1 yıl
Adam rolünü harika oynıuyorlar ama.
- +1 yıl
Muazzam 🙄
- +1 yıl
Bu durumda, bizlerde film izlediğimizin farkına varmamak için aklımızı kapatıyoruz demek.
- +1 yıl
Ne bileyim inanıyoruz iste
- +1 yıl
İnanmak istiyoruz, çünkü akıl bu konularda çok acımasız olur. Gerçeği her hücremize enjekte eder ama biz reddederiz.
- +1 yıl
O zaman hakediyiruz demekki 😊
- +1 yıl
Bazen bilerek yaparız bunu. Adrenalin, mazoşist bir ruh yapısı veya huzurun, mutluluğun batması gbi :)
- +1 yıl
😂😂ilahi
- +1 yıl
Gerçekler 😂😂
- +1 yıl
Acıtır 😂
- +1 yıl
Gerçekler acıtır ama yalanlar kadar uzun süreli kalmaz acısı :)
- +1 yıl
Haklısınız hocam 😊
+1 yılEvet oldu öyle şeyler..
12 Yorumla- +1 yıl
Yaşıyorsak hepimiz için en normali bu. Aldığımız derslere göre az veya çok olmaya devam edecek.
- +1 yıl
Aynen öyle.
- Aşk İlişkileri konusunda 459 cevap paylaştı.
+1 yılSandım ama sanmamaliymisim çünkü ben çok sevmişim
15 Yorumla- +1 yıl
Herkes kendi değerinin farkıdnadır. Değerinden fazla değer verirseniz kendi değerinizi düşürür, değerinden az değer verirseniz onun değersiz ve mutsuz hissetmesine sebep olursunuz. Aşağılık bir ruha sahip değilse, değerinden az değer gören kişiler, o ilişkiye (arkadaşlık, dostluk, evlilik, sevgililik) hemen son verirler.
- +1 yıl
O kadar haklısın ki...
- +1 yıl
Sizin tecrübeniz bizede ders oldu.
- +1 yıl
Ders çıkarmanız gerekecek kadar bir şey anlatmadım ki..
- +1 yıl
Anlatmaya gerek yok. Sanarak yola çıkılmaması gerektiğini okudum ben.
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılHayır çok net bir insanım.
12 Yorumla- +1 yıl
Bu mükemmel bir irade demek.
- +1 yıl
Evet irade konusunda sorun yaşayan bir insan değilim.
Bu durumu yaşamayan yoktur
11 Yorumla- +1 yıl
Ben çok ufak bir grubu %2 kadar dışarıda tutuyorum.
Sanmadim ama merak ediyorum.
11 Yorumla- +1 yıl
Bi deneyin.
Hayır olmadı bende iki kere sevdim sadecr
11 Yorumla- +1 yıl
İki kere, iyiymiş.
Evet öyle zamanlarım oldu
12 Yorumla- +1 yıl
Çok zor zamanlar maalesef.
+1 yılSanırim sevdigimi sandim
11 Yorumla- +1 yıl
Evet, çoğumuz bunu yapıyoruz.
+1 yılBu adamın sesi harika be
11 Yorumla- +1 yıl
Evet, bende çok beğeniyorum.
Düşündüm ama sanmadim galiba😄
11 Yorumla- +1 yıl
Bu çok iyi, düşünüp karar verebilmek iradedir.
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılYüreğim parçalandı be usta
11 Yorumla- +1 yıl
:)
+1 yılSevildiğimi sanıp usanmadan sevdim :/
29 Yorumla- +1 yıl
Evet, bu çoğcumuzun ortak olarak düştüğümüz bir uçurum.
- +1 yıl
Çoğcumuza geçmişler olsun o zaman
- +1 yıl
Evet geçmiş olsun ve ders alabilen ekipte olalım.
- +1 yıl
İşte bir türlü katılamadım o ekibe🤦♀️ne zaman akıllanırım bilmem
- +1 yıl
Zamanla oluşan kontroller daha kalıcı oluyor
- +1 yıl
O zaman daha çok kırılacak kalbim :|
- +1 yıl
Ilkinden daha az yanacak canınız ama kalp kırıklıkları hepimiz için olacak. O kadar iyi rol yapanlar varki, kendileri bile aşık olduklarına inanıyorlar. Biz kolayca inanıyoruz bu sefer.
- +1 yıl
Haklısın evet, rol yapmaları değilde neden yaptıklarını merak ediyorum, ansızın giriyorlar hayatına, sonra gözüne, en sonunda gönlüne sonunda bir bakıyorsun aslında hiçbir zaman senin olmamış, yaşananlar yalanmış :*(
- +1 yıl
Bunu bir yaratığın avlanması gibi düşünün. Çünkü bazı yaratıklar hayatımda şu kadar kadın/erkek oldu diyerek övünüyorlar. Bende onlara vesikanız var mı yoksa gizlimi çalışıyorsunuz diyorum.
Seviyorum dedi isem seviyorumdur.
11 Yorumla- +1 yıl
Net olmak en güzeli.
+1 yılEvet sandım
11 Yorumla- +1 yıl
Yalnız değilsiniz. İşin güzel tarafı şu; o çok sevilenler bizi üzdükleri için başkalarının ayakları altında bize diyet ödüyorlar.
+1 yılBen çok sandim 🥺🥺🥺🥺🥺🥺
12 Yorumla- +1 yıl
Bu kadar tecrübe yeter. Bundan sonra emin olmadan sevmek yok.
- +1 yıl
Yetmiyor işte yine aynı hataya dönüyoruz 🥺🥺
+1 yılEvet
11 Yorumla- +1 yıl
Maalesef, çok kalabalığız.
+1 yılSandım..
15 Yorumla- +1 yıl
Evet, hepimiz düşüyoruz o çukura bazen.
- +1 yıl
Ama şimdi o çukurdan çıktım. Kimse umrumda değil aşk diye bir şey yok bana göre.
- +1 yıl
Çukurdan çıkanlar, eskisinden çok daha fazla güçlü olur. Tebrik ederim.
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏🏻
- +1 yıl
Rica ederim.
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Düştüm toprağım çıkamadım henüz :)
012 Yorumla- +1 yıl
En baştan sana sonunu demiştim, sende sona yaklaştın. Biraz daha sabretmek için çabalıyorsun sen.
- +1 yıl
Sen en başta sonunu dediğim halde hayır dedin, hala yoluna devam ediyorsun :)
- +1 yıl
Sen orada kal. Sana dediğim gibi. Bu ömür böyle gitsin. Nasılsa bu halinle mutlusun :)
- +1 yıl
Bende bu durumu bitir veya durumun keyfini sür diyorum sana.
- +1 yıl
Sen, bahanelerine tutundıuğun sürece, oradan seni kimse uzaklaştıramaz.
- +1 yıl
Aynen, artık gerisi sende toprak.
+1 yılSiz yaptınız mı peki
15 Yorumla- +1 yıl
Evet, bende yaptım. Çok sevdim, kendi değerimi düşürdüm. Sonra onun düğününe katılıp, eşine onun bana hediye ettiği saati hediye ettim.
- +1 yıl
Neden hiç hakketmeyen insanları seversiniz ki sanki
- +1 yıl
O zamanlar çok küçüktüm :)
- +1 yıl
Valla küçük büyük farketmiyor nerede yaramaz sevgiyi haketmeyen insan varsa ona tapılır
- +1 yıl
O eskidendi. Dediğim gibi düştükten sonra yeniden düşen kişi kendisi düşünsün.
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar