Hem aldatıldım hem de şantajla tehdit edildim, aileme anlatmakla hata mı yaptım ne yapmalıyım?

Merhaba arkadaşlar, hayatımın en zor günlerini geçiriyorum. Bir ilişkim vardı, her şeyi gizli saklı yaşamıştık ama en sonunda beni aldattığını öğrendim ve ayrıldık. Ayrılık sonrası süreç çok daha kötüye gitti; elimdeki fotoğraflarımı kullanarak beni tehdit etmeye ve şantaj yapmaya başladı. O anki öfke ve çaresizlikle, hayatındaki diğer kadına ulaşıp durumu anlattım, elimdeki tüm kanıtları ona gönderdim. Ancak beklediğim gibi olmadı; kadın ayrılmadı, üstelik adamla bir olup beni "özel hayatın gizliliğini ihlal"den şikayet edeceklerini söylediler. Şantaj devam edince korktum ve polise gitmek zorunda kaldım. Aileme de her şeyi itiraf ettim. Ailem şu an bana karşı çok tepkili, onlara yalan söylediğim ve güvenlerini yıktığım için çok kırgınlar. Hem sevdiğim adamdan darbe yedim, hem de ailemin gözünde düştüğüm durum beni mahvetti. Sizce anlatmasa mıydım? Başka bir yol var mıydı? Şu an hem şantaj korkusuyla hem de ailemin bakışlarıyla başa çıkmaya çalışıyorum. Çok acı çekiyorum, bu süreci nasıl atlatabilirim, bana bir yol gösterin.

Hem aldatıldım hem de şantajla tehdit edildim, aileme anlatmakla hata mı yaptım ne yapmalıyım?