Dolandırıldım ve aileme söyleyemem?

arkadaşlar üniversitedeyim ve dolandırıldım okula izmirden gelen kitap standından aylık taksit taksit ödeyerek 8 set sahibi olucaktım bana 1 sene ödiceksiniz ve aylık 50 tl dediler ama aslında 2 yıl ödicekmişim 2017 ye kadar. aylık 100 tl ödersem 1 senede biticek.8 seti elime tutşturdular ve imza attırdılar kandırılmışım şimdi kitaplar elimde kaldı zaten öğrenciyim her ay 50 tl taksit ödicem. yayınevini aradım döncez diyolar ama 2 gündür arayan eden yok. ailemede kızmasın diye ders kitap seti dedim ben hukuk okuyorum çünkü. ama kitaplar roman şimdi eve getirrsem kızıl kıyamet kopucak bu kadar para okuma kitaplarınamı diye napcam şaşırdım iki gündür kitapları arkadaşımın evinde saklıyorum ama ailem kızım para ödüyoruz nerde kitaplar diyince ne göstercem bilmiyorum kitabı alalıda daha 1 hafta olmadı. kargoyla kitapları yayınevine yollasam senedin örneğide bende onuda yollasam ama gerçek esas senet standdaki çocuktaymış e oda izmirde yaşıyo zaten o bana yayınevine senedin fotoğrafını çekip gönderdiğini söyledi. yayınevide kesin 1 hafta içinde döncez dedi ama napcam bilmiyorum aileme bunu açıklayamam kitaplarıda nasıl saklıcam ya da ailem para ödediğimiz kitaplar nerde derse ne göstericem.2 gündür yemek yiyemez oldun ağlıyorum. vizelerime 2 hafta kaldı sinirden ders çalışamaz oldum sizce ne yapmalıyım
Dolandırıldım ve aileme söyleyemem?