Şantaja uğradım?

Merhaba arkadaşlar azar uygulaması üzerinden tanıştığım bi kızla numaralaştık sürekli görüntülü konuşuyorduk 1 hafta sonra konu cinselliğe geldi o kadar profesyoneller ki ilk gün hiç o muhabbetlere girmedi whatsapp üzerinden FaceTime yaparken baya soyundu etti onun üzerine bende gösterdim sonra bir anda kapattı ve 3 4 dakika sonra başka bir numara o görüntüyü benim tüm ailem akrabalarımın bilgileriyle birlikte attı aradı açmadım engelledim daha önce bunu yaşayan bi arkadaşım olduğu için tecrübeliyim direk aklıma o geldi. Ertesi gün 1 2 ayrı numaradan daha yazdılar merhaba diye cevap vermedim aradılar açmadım onları da engelledim zaten numaramı değiştirmeyi düşünüyordum iyi denk geldi değiştirdim şuanlık yazan eden yok yüzüm gözükmediği için şanslıyım ama yine de aileme bu tarz bi konuyla karşılarına çıkmak istemiyorum ne kadar ben değilim veya montaj falan desemde hoş bir durum değil sorum şu daha önce böyle bi muhabbet yaşayıp her yerden engelleyen arkadaşlar ailenize ya da akrabalarınıza arkadaşlarınıza bu görüntüler atıldı mı yoksa para alamayacaklarını anlayınca peşinizi bıraktı mı?

Güncellemeler
1 yıl
Not : sadece numaram var onlarda başka bi sosyal medya hesabım yok
Şantaja uğradım?