Şantaja uğruyorum?

Şimdi benim bir arkadaşım var (maalesef) Elif okula yeni gelmiş bende sınıf değişikliği olduğum için yeni bir sınıfa gittim o kız da yeni gelmişti böyle yeni olduğumuz için bayağı iyi anlaşmıştık böyle aradan vakit geçerek kanka olduk ben mal gibi sırlarımı falan hep ona söyledim sevdiğim çocuğu ve bazı hiç kimseye söylemediğim şeyleri bunların yanı sıra sürekli benim garip garip fotoğraflarımı çekiyor yani ifşa diyebiliriz bizim grubumuz 4 kişiden oluşuyor ben Elif Ece ve İpek ben İpek de daha fazla takılıyorum çünkü Elif'in böyle sürekli beni sinir etmesi tehdit etmesi hoşuma gitmiyor işte sürekli bana sen ipeği daha çok seviyorsun ben seni bu kadar savunurken sen hep ipek'lesin falan deyip kendini daha doğrusu beni manipüle ediyor benim bütün haklı olduğum konularda bile öyle şeyler söylüyor ki ben böyle mecbur özür dilemek zorunda kalıyorum ve sürekli sırlarımı ve ifşalarımı insanlara yaymakla tehdit ediyor ben de mecbur sürekli her şeyi alttan alıyorum beni sürekli ezikliyor aşağı alıyor ben hiçbir şey demiyorum gülüp geçiyor bu sefer de niye gülüyorsun mal mısın falan diyor ben artık bundan bıktım onunla arkadaşlığı da kesemiyorum çünkü kestiğim an tekrar tehdit eder biliyorum ne yapmalıyım bana yardım edin nolur

Şantaja uğruyorum?