- +1 yıl
Direkt karakola git şikayetçi ol ailemin bilmesini istemiyorum de ve rica et karakoldaki polisler şahsı korkutacak şekilde ses kaydı yollasın senin hesabından telsiz sesleri falan da gelsin yeterince korkar.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Hemen çıkıp karakola gidiyorsun ve resimleri karakoldaki nöbetci amire gösteriyorsun... Nöbetci amir şikayetini alıp mahkemeye sevk ediyor ve yargı süreci başlıyor. Nöbetci hakim varsa nöbetci hakim yoksa sabahki hakim senden ifade alır ya da sen karakolda verirsin... İflahını soluğunu jeserler. Hiç merak etme
20 Yorumla
- +1 yıl
hakkında savcılığa suç duyurusunda bulun.
tabii bu işi büyütecek, etekteki taşlar dökülecektir, ha sonunda şantajcı cezasını çekecek ama şantaj da gerçeğe dönmüş olacaktır. en iyisi şantaj yapılabilecek işlerden uzak durmak...00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
- +1 yıl
Bilişim suçlarına git. Durumu paylaş. Gizlilik çerçevesinde hallederler. Bence ailenin bilmesinden çekinme derim. Korkarsan daha çok üzerine gelirler.
10 Yorumla - +1 yıl
Şahsı oyalayıp bulunduğun ildeki polis merkezine git, yardımcı olsunlar
00 Yorumla Bugun benzer bir durum basima geldi. Oyle video falan degilde. Benim Instagram proflim acik. Adam benim foto Ile internetten buldugu erkek cinsel organini Yan Yana koymus sanki benimmis gibi. Instagramdaki Tum arkadaslarina gonderirim diyor. Para istiyor. Para falan yok dedim. Organ bana ait bile degil Ben bilmem dedi Ben hic bilmem dedim. Instayi falan sildim. Ne oldu haberim yok. Hayir atsa millet e birde bana ait olmayan fotografin aciklamasini yapacagiz. Her hangi bisey yapmam gerekiyor mu bilmiyorum. Gorus bildirmek isteyen olursa yazabilir
00 YorumlaŞantaj 1yıldan 3yıla hapis cezası
Şikayet et direkt, bilgilerini ailenle de paylaşmıyolar merak etme fotoğraflar ya da her neyse dosyada gizlidir00 Yorumlaen yakın karakola git korkacak bişey yok sana yapan başkasına da yapar
00 Yorumla- +1 yıl
Korkulcak bişi olmadığına eminsen s***ne takma
12 Yorumla- Soran+1 yıl
Benim olmayan müstehcen görüntüler var. İnstagram takipçilerimin adı var elinde. O görüntülerlr benim yüzümğ aynı kareye falan koymuş
- +1 yıl
Bir bok olmaz sen kendinden emin olduktan sonra kimseye kendini ispatlamak zorunda degilsin
reşitsen mahkemeye ver ailene gerek yok ama illa bir şekilde öğrenme durumları var.
10 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Kıza mi yolladın seni travesti gibi pazarlar ki
12 Yorumla- Soran+1 yıl
Benim görüntülerimi nereden bulduklarını bilmiyorum. Birçok görüntü birleştirilmiş bir şekilde. Üstünde adım yazıyor
- Cevap sahibi+1 yıl
Anladım polis karakolu na git siper suçlardan şikayet et
- +1 yıl
Sen naneyi yemişsinnn
10 Yorumla - +1 yıl
Şikayet etmen gerekiyor.
10 Yorumla Şikayet et siber suçlarla
00 Yorumla- +1 yıl
Şantaja he
10 Yorumla
Detaylı bilgi