Biri beni tehdit ediyor. Onda çıplak yani yari çıplak fotolarim var. İki kere bu olay yaşandı. İlk olayda whatsapda cevrimici sin biriyle mi konuşuyorsun dedi. İkinci olayda da aynısını dedi
Engel atcam sana güvenimi sarstin dedikten sonra babanı arayım mı dedi.
Ben ona birseyi satın alması için Google hesabimi vermiştim. İçinde babamın ve annemin numarası vardı sonradan sildim numaraları ama galiba bir yere not almış iki numara da aklında şu an da. Ve onda yarı çıplak fotolarım var. Adamın iki tane numarası var ikisinden de engelledim annemin telefonundan da babamın telefonundan da. Whatsapdan da engelledim. Ve nasıl olduysa benim veya annemin rehberi onda gozukuyor. Bana bir akrabamin numarasını attı rehberden. Napmam lazim bu santajdan kurtulmak için.
Polisi aradim savcılığa gitmen lazım dediler. Yardımcı olamadılar.
Babama whatsaptan fotolarımı atacak diye korkuyorum. Ne yapmam lazım. Yardım edin?
Engel atcam sana güvenimi sarstin dedikten sonra babanı arayım mı dedi.
Ben ona birseyi satın alması için Google hesabimi vermiştim. İçinde babamın ve annemin numarası vardı sonradan sildim numaraları ama galiba bir yere not almış iki numara da aklında şu an da. Ve onda yarı çıplak fotolarım var. Adamın iki tane numarası var ikisinden de engelledim annemin telefonundan da babamın telefonundan da. Whatsapdan da engelledim. Ve nasıl olduysa benim veya annemin rehberi onda gozukuyor. Bana bir akrabamin numarasını attı rehberden. Napmam lazim bu santajdan kurtulmak için.
Polisi aradim savcılığa gitmen lazım dediler. Yardımcı olamadılar.
Babama whatsaptan fotolarımı atacak diye korkuyorum. Ne yapmam lazım. Yardım edin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer