Ama uyanmamali.
Merak ve yalnızlıktan dolayı hiç bağım olmayan birisini kabul etsem sonucu ne olur?
Ama uyanmamali.
Hiçbir fikrim yok bu tecrübem yok, zaten merak da ediyor ve yalnızım. Ama insanlar yaşamadan akıllanır mı?
Cevap
8Cevap
Öyle düşünmek doğru değil bu kez pişmanlık yaşayabilirsiniz
Karsindakinin maske takıp takmadigini anlamak gerekiyor ve çok etmen var aslinda
Deneyim edinmiş olursun. İyi veya kötü.
O kişiden tecrübemi dersimi aldim
Ama yazarsa merak ederim eğlenmek isterim veya konuşmak ilgilenilmesi. yapalniz olduğum için zaafım var kandirilmak da istemiyorum ama pf
pişman olacaksın ne olucak buyur yap
İşte bilmiyorum ki merak ve yalnızlık pisman mı ediyor gerçekten? Ben sadece ders çıkardım okadar daha yaşamadım kiiiii
yalnızlıktan dolayı gereksiz bir şey yapmalıyım düşüncesi nereden çıktı sırf merak ediyorum takılayım diyorsan yap ama bazı şeylerin telafisi olmayabilir
Onunla beni ayıran bı şey var içimde buna güvenmek istiyorum ama guvenemezsem
Neyi merak ediyosun
Ama yazarsa merak ederim eğlenmek isterim veya konuşmak ilgilenilmesi. yapalniz olduğum için zaafım var kandirilmak da istemiyorum ama pf
Kızların aklı yarım galiba
Sonucunu bilmiyorum herkes böyle değil benn aptslim
Estağfurullah. Sen aklını başına al
Yapma kötülük o
Seni o kadar iyi anlıyorum ve biliyorum ki
Kaçamak
En kötü tecrübe olur
Tecrübe oldu zaten ama merak tecrübe dahiline giriyor mu artık veya yalnızlık? Bu resmen çaresizlik oluyor artık bir cirpinis hatta 😢
Ama yaşın gençse umutsuzluğa kapılma hemen her şey nasip
Gencim de karşıdaki kötü bir insansa
Uzaklaşırsın bir şey olmaz
Hayır işte zaten kötü bildiğim birisi bu
Tamam uzak dur
Ama yazarsa merak ederim eğlenmek isterim veya konuşmak ilgilenilmesi. yapalniz olduğum için zaafım var kandirilmak da istemiyorum ama
Başka birisini bul öyleyse
Başka yok ki hayatımda bı tek o oldu o da kötü biri işte :/
Ben de izole yaşamış bir kızım çok çaresiz kaldım yazadabilir bela havası var onda
Seçim senin herkes seçimlerinin bedelini kendi öder 🙂
Ama kimse olmamisken normal olmaz mı onu kabul etmek , hayatımın dersini aldım ama yine de izole kaderim yüzünden aynı yere dönmek?
Bilmm karar senin seçim sana kalmış
Ya onunla beni ayıran bı şey var içimde
Tamam knk
Tecrübeli bul bari
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım ya, merak ve yalnızlık bazen bizi öyle farklı düşüncelere itebilir ki, insan ne yapacağını şaşırır! 💫 Hiçbir bağın olmadan birini kabul etmek, hem çok ilginç deneyimler yaşatabilir hem de bazen kafanı karıştırabilir. Bence önemli olan, bu kararı alırken kendi iç sesini dinlemen ve ne beklediğini düşünmen. İnsanlar bazen yaşayarak öğrenir, bazen de etrafındaki hikayelerden ders çıkarır. Senin için hangisi daha geçerli olur dersin? 🤔🌸