AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Düzgün insan olmak daha mantıklı ama söylediklerine bakılırsa oldukça bencil birisin
Yapcak bir şey yok aq etrafına bak bakiyim kim bencil değil, herkes ben diyor. Birde çevir kafanı iyilere bak hep üzülen taraflar onlar
Yapacak bir şey yoksa neden soruyorsun?
Vicdanımı rahatlatmak icin
Yalnızlığını gidermek için sana yoğun hisler besleyen birine böyle yapman hiç etik değil ilerde sana daha çok bağlandığında terk edildiğinde nasıl tepki vereceğini bile bilmiyorsundur, hayatından neler götüreceğini bilmiyorsundur sence o kadın hak ediyor mu bunları?
Okadar haklisinki, ama bende okadar yoruldumki yalnız kalmaktan kafayı yicem aq. Ve ben o kişiye söyledim ilerde bizden olmaz falan diye. o da bazı şeyleri bilerek kabul ediyor şimdi ben mi sucluyum
Emin ol kabul etmesinin tek nedeni sana karşı olan hislerinden dolayı belki de ilerde fikrinin değişeceği düşüncesiyle buna evet dedi belki de seninle iletişimde kaldığı sürece bir umudunun olduğunu düşünüyor. Yalnız olmak elbette seni yormuş olabilir ama duygular konusunda bencil olmak karşındaki kişinin ruhunu incitebilir
Biraey diyimmi seni kim gönderdi bilmiyorum ama bencede kesinlikle böyle. Nokta atışı cevaplar vermişsin bugün evine gidicektim ama şu msjdan sonra gitmicem ve güzel bir dille reddedicem. Biliyorum uzulcek ama ilerde daha çok üzülme ihtimali var. Hickimseue zarar vermek istemiyorum
Hayat çok zor degilmi ya birtek bana mı zor geliyor. Lan yalnızlığı hiç sevmiyorum ama kurtulamiyorum ve kurtulacağım zamanda imtihan olunuyorum. Bu nasıl bir şey ya. Kizds okadar tatliki canım hemen duygusal bağ kurdu aq ya biz erkekler neden bu kadar serefsiziz
İnsan olmak aslında çok da zor değil. Gerçekten hayatım boyunca insanlara duyarlı olmaya çalıştım kalp kırmamaya çalıştım bir sürü hata yaptım istemeden kırdım insanları reddettim kötü sözler işittim üzüldüler ama hem onlar karlı çıktı hem ben. reddedildim ben de yalnız kaldım çok üzüldüm ama
İşin sonunda kendime bir sürü ders çıkardım. Yalnız olmayı seviyorum kendimle vakit geçirmeyi kendime değer vermeyi seviyorum insanlara bel bağlamıyorum
Teşekkür ederim yazı için
Düzgün insanı bekliyorum. Karşıma çıkanlar hep cinsellik derdinde
bir şey sorucam sana
Evet
Bı kadın var 34 yasinda ben 27 herşeyi bilmesine rağmen benle birlikte oldu ama beni sevmeye de basladi vuruldu gibi bir şey. Kadinla bir gelecek görmüyorum yalnızlığımı gidermek için kadınla birlikte olsam şerefsizlik yapmış olurmuyim. Kadin kabul ediyor ilerde onu istemicegimi falaj
Doğru olanı yap sonra sen pişman olursun.
Doğru olanı yapınca da pişman oluyoruz