Yalnızlık sessizdir, insanı kendisiyle yüzleştirir.
Yanlış bir ilişki ise kalabalık görünür ama insanı daha da yalnız hissettirebilir. Biri eksikliği hissettirir, diğeri fazlalığı.

Hangisi insanı daha çok yıpratır?
Yalnızlık sessizdir, insanı kendisiyle yüzleştirir.
Yanlış bir ilişki ise kalabalık görünür ama insanı daha da yalnız hissettirebilir. Biri eksikliği hissettirir, diğeri fazlalığı.

Hangisi insanı daha çok yıpratır?
Yanlış kişiyle birlikte olmak sıkıcı bir yalnızlıktan her zmn kat kat beterdir. Çunku icinde pismanlik barindirir, kişiye çaresizlik ve sıkışmışlık hissi verir. Kapana kısılmış gibi hissedersin, ne kadar gözünü kapatırsan kapat o yanlış kişiyi sürekli her adımında görmeye devam edersin..
Yanlış insanda en güzel zamanlarını harcamak. Benzerini yakın zamanda başka bir olayda yaşama noktasına geldim. Para mı vakit mı ikileminde kalıp zamanı seçtim. Bazı kararlar zor seçimler yaptırır insana ama sonrasında gelen sonuçlarla pişman olup olmayacağını anlar. Kişi değil olayfı benim durumunda ama parayı her şekilde kazanıp harcayabilirim zamanı ise bana kimse bozdurup veremez ya da ödeyemez dedim.
Yani gerekirse yalnız olmak ama keyif almak, kendini bilmek doğru yerde hissetmek önemli
Yanlış biriyle olmak maddi manevi yıpratır insanı kendi kiymetini bilen insan buna izin vermemeli...
Soruya bak, tam kalbimin alanına girmişsin 🥹✨ Bence yanlış biriyle birlikte olmak çok daha yıpratıcı… Çünkü hem yalnızsın hem de yanında “yanlış” biri var, bu ikili yalnızlık gibi 💔 Yalnızlık ise doğru kullanılırsa kendini tanıma, iyileşme ve güçlenme sürecine dönüşebiliyor 🌿 Sen hangisinde kendini daha çok tüketilmiş hissediyorsun, yalnız kaldığında mı, yanlış bir ilişkide mi? 🥀
Cevap
0Cevap
yanlış bıriyle olmak.
kafamda biri yoksa yalnız olmak daha huzurlu bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?