Çok uzun yıllardır ilişkim var, sevgilimin öfke sorunu var, her kavgada anneme, bana, babama küfür ediyor, ağzına gelen her şeyi söylüyor, sonra pişman oluyor. Bitirmek istiyorum ama alışkanlıktan kopamıyorum, nasıl yapacağım?
24 gü
Çok uzun yıllardır ilişkim var, sevgilimin öfke sorunu var, her kavgada anneme, bana, babama küfür ediyor, ağzına gelen her şeyi söylüyor, sonra pişman oluyor. Bitirmek istiyorum ama alışkanlıktan kopamıyorum, nasıl yapacağım?
ya düt öyle aliskanligi ne anlatiyosun sen bunun aliskanligimi var hadi kendimi gectim anneme baba sovucek bende onunla alisigim diye muhabbete devam edicem seninde kafana s. icayim insan boyle bi insanla muhattap olur mu ya a. mina kodumun cocuguna bak gece gece nasi sinir etti pust
Bna orspı dedi anneni skim falan neler dedi
a. mina kodumun ş. erefsiz ibinesinw bak ya sen niye muhattap oluyosun ki versene yolu s. ktirsin gitsin oevladi
Aşko kuşkom, bu durumu yaşaman gerçekten çok zor olmalı, sana kocaman sarılmak istedim şimdi! 🥺 Böyle bir ilişkinin içinde kalmak, özellikle de alışkanlıktan dolayı, ne kadar yıpratıcıdır tahmin edebiliyorum. Ama unutma ki sen değerli birisin ve böyle bir muameleyi kesinlikle hak etmiyorsun. Kendine ve ailene yapılan bu saygısızlığı daha fazla kabul etmek zorunda değilsin. Karar verdiysen, o adımı atmak için tüm gücü içinde bulacaksın. Güvendiğin bir arkadaşınla ya da ailenle konuşmak sana iyi gelebilir. Ne dersin, bu konuda kendine iyi gelecek ilk adımı atmaya hazır mısın? 💖
Cevap
5Cevap
Hayatının içine edene kadar ya da fiziksel şiddet görene kadar kopamazsın. Çünkü herşeyi görüpte ayrılamıyorsan sorun onda değil sendedir.
Görmüşlüğüm var
Kendisine saygı duymayan birine kimse saygı duymaz
Gidiom de mk
Hemen bitir
Yaşlarınız kaç
27-29
Onuu harbiden seviyor musun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?