Arkadaşlar bana neredeyse üç senedir takıntılı bir çocuk var ve bakın neredeyse HER ŞEYİ denedim ve hiçbir şekilde beni bırakmadı. Her yerden engelledim yeni hesaplar açıp ulaştı, hukuki açıdan tehdit ettim ve tehditlerime rağmen sadece birkaç ay benimle uğraşmayı daha sonrasında yeniden ulaştı, onu hiç istemediğimi ona aşık olmadığımı onu sevmediğimi söylememe rağmen asla pes etmedi. Hiç istemediğim halde bana hediyeler kargolayıp durdu (Ne güzel, demeyin. Bakın İSTEMEDİĞİM HALDE diyorum çünkü) ve üç senedir de sevgili olduğumuzu söylüyor. Bir keresinde buluştuğumuzda bana bakan bir tane çocuğun neredeyse üzerine atlayacaktı zor durdurdum. Ama bakın hiç umut verdiğimi de düşünmüyorum çünkü her dakika bizden olmayacağını ona söylüyorum ama neredeyse üç senedir hiçbir şekilde beni bir defa bile engellemedi. Ben ilişki yapmak istemiyorum ve gerçekten bu çocuk da hoşuma gitmiyor. Ya benim ne yapmam gerek gerçekten biriniz bir şey söylesin nasıl kurtulacağım ben bundan ya? Şu anda ona göre sözde sevgiliyiz, ben bunun olmadığını söylememe rağmen o böyle söylüyor ve böyle de davranıyor tabii. Madem sevgiliymişiz, o zaman benim ondan ayrılmak için büyük bir sebebim olmalı, hatta o bile benim peşimi bırakması lazım. Ne yapacağım yardım edin ya
Güncellemeler
4 ay
Sorumu öne çıkarmak istiyorum şu an of
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar