Takıntılı sevgiliden nasıl kurtulabilirim?

Çok takıntılı bir kiyafetlerime eskiden karsmazdi karişmam derdi tüm arkadaşlarımdan oldum kız erkek ne kadar arkadaşım varsa hepsi onun yüzünden giti sürekli beni rahatsız ediyor beni sürekli yerin dibine sokuyor kuçmusuyor 20 kere ayrılmayı denedim ayrılamadım onunla eğlenmeye zorluyor. 5 yıldır birlikteyiz benim gözlerim kör olmuştu halen onu seviyorum ama o narsist ve takıntılı. İşte onuda ayrılırsam beni kaciracagini ya da intihar ile tehdit ediyor sürekli aşırı pahalı hediyeler alıyor istemiyorum diyorum alıyor hiç birinde kullanmıyorum. 100 lerce takı ayakbı elbise çanta benim hiç birine ihtiyaçim yok nefret ediyorum bana hediye gelmesinde ailemi bile kandırdı ailem ondan ayrılmamı istemiyor çok iyi çocuk falan diyorlar. Bakın çok romantik çok iyi bir insan fakat pisloljimi bozdu daha 19 yaşındayım
Sürekli evlikten bahsediyor 100 kere evlenmek istemediğini söyledim daha çocuk olduğumu belirtmekten bıktım kendisi de 24 yaşında ne yapmalıyım nasıl kurtulurum bu pislikten ( kimsenin görmediği için tekrardan soruyorum kusra bakmayın)
Takıntılı sevgiliden nasıl kurtulabilirim?