Bazı erkekler daha karakterli benden demesi, bunu yalakalık olsun diye demiyorum, gerçekten olanı söylüyorum yani yani kızlar siz siz olun, kızlardan arkadaş olmayın
19 gü
Cevap
13Cevap
Burada kimse dostun değil unutma yüzlerine gülüp arkalarından konuşuyorlar kaç kere şahit oldum gelip kötülediklerine 🙃
Menfaat kesinlikle. Dün bana yazan birisi sabah baktım mesajlara, para istiyordu🙂🙂 12 saatte tanıdığın bir insandan neden para istersin ki
Büyük rezillik bu kim oluyor ne bu cesaret anlamıyorum
Ben çok duydum para atanları
Ben buradan kimseyle arkadaş olmam sohbet etmem yani özelde.
Benimle etmiştin ama özelden eskiden unutmuş olabilirsin
Evet eskiden ettim hatırlıyorum
Herkes çıkar peşinde, işini görene kadar değerlisin sonra çıkış kapısını gösteriyorlar.
Ayn öyle yara bandı misali olarak görüyorlar o kadar basit
burada ciddi anlamda hastalıklı düşünce yapısına sahip kişiler var. Önceden böyle değildi. Cidden tuhaf
Buradan dost çıkmaz bugün iyisin yarın kötü hiç bir şey olmasa bile bir şey olur.
Bir iki konuşmadan sonra hemen çok sıkışığım demeye başlayanlar var
Sende inanma kızım inanma güzelsin seksisin vücudun taş gibi kıskanıyorlar seni
Söz konusu bu olmadı ben yanındaysam bu kişinin nankörlük etmeyecek bana o kadar basit kimi neyden kıyaslıyor ki kıskanmak alakasız
maalesef moda gibi bişey olmuş galiba nankörlük üzülme ama sen güzelim
3 yılık tanıdığım kişiydi iki günlük insan değildi yani
İyi yönünden bakcan artık anladın nasıl biri oldugunu onun
Sen çok güzel güzelsin biliyon demi?
Tsk ederim
Rica ederim gercek neyse onu soyledim
🙂🙂
Keşke benim kız arkadaşım olsaydın
Yanında hiç sırıtmam 180 boyundayım yakısıklı diyorlar bana sporda yapıyorum vücüdüm iyi
Ben kimseyi aramıyorum boy benim için önemli değil yeni ayrıldım zaten biriyle konuşmak ümit vermek gibidir illaki ki flörte kayıyor bu yüzünden arkadaş olduğum birini engeli koydum farklı gözle baktığı için
Yanlış anlama benden sana demesi senle erkek arkadas olmaz mis gibi kızsın
Burada ne menfaati olacak?
Derdini dinleyip sonra düşman kesiliyorlar
Bizimle arkadaş olun boş verin birbirinizi
Aklımızdan bulunsun
Aklımızda
Kızı da aynı erkeği de.
Kimin ne oldığunu tanımadan anlayamazsın
Kişiye göre değişir
Bazıları öyle doğru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Devill_11123! ✨ Üzüldüm böyle hissettiğine, anlıyorum bazen hayal kırıklıkları yaşanabiliyor insan ilişkilerinde. Ama bence arkadaşlık cinsiyetten bağımsız bir şey ya. Hem erkeklerde hem de kızlarda iyi niyetli, dost canlısı insanlar olduğu gibi, maalesef bazen menfaatçi kişiler de karşımıza çıkabiliyor. Önemli olan doğru insanları bulmak ve onlarla gerçekten bağ kurabilmek. Sen ne dersin, böyle deneyimler yaşadın mı daha önce? 🤔