Kızlar, Dostluk ilişkisi?

Arkadaşlar çok merak etiğim bir konu var artık benim beynim yandı şimdi bizim müşteri bayan vardı boşandı numaramı aldı arada eşya lazım olur gönderirsin niyetinden bir iki aradı sohbete daldı gün geçtikçe daha çok ariyip durdu gün geçtikçe samimi olduk ben binde bir aramışlığım olmuştur neyse bu bikaçtane sevgilisi oldu hep onları anlatır biri var aktif hep bunu kandiriyor yatağa atıp aylarca aramiyor sevgilisi evli hep kandiyor diğerlerinde öyle kendisine üzülüyrdum herşeyi açık açık konuşuyor benle sevgilileriyle yatağını mahremini organlarını açık açık döker hata bir ara bayan vücudu üzerine konuştuk sevgilisine banyoda göğüslerini atmış onu banada atı sonra kardeşimsin diyor hacı diyor bende bir ara tepki gösterdim neolmuş kardeşimsin göğsümü atmışım çok önemli bişey değil sevgilisini hep anlatır beni çarpmamak peşinde kandıriyor yeter diyrum banane hata Senide onuda böyle yapiyim senin oranı buranı bilmem neyapiyim niye bukadar gurursusun diyrum manyak diyor tüm sevgililerini eve aliyor bilerek geçen sene gelinim dedim birileri görür dedi olmaz ikinci defa yine denedim yine bahane bende dedim sevgililerine güvenmiyor bana güveniyon sözde gelmek istediğimde bahane uyduruyon yok aklında seni dışariya davet edecek diyor hergün ariyor mesaj atiyor artı 18 mizah sözler atar yatakta kimle nasıl yapiyor falan hepsini anlatiyor sonra kardeşimsin diyor kaç gündür yüz vermiyorum sürekli ariyor senle konuşmasam patlarım diyor seninle konuştumuntahatlşyrum diyor hani diyrum madem öyle herkesi canı istediğini eve aliyor ben ağzımla söylediğimde niye istemiyor görüşme yok eve çağırma yok dışarda yok oda ben böyle tepki koyunca dışarda bir yemeğe çıkarız aklımda dedi resmen uzaklaşmaya çalışiyrum başkaları gibi kötü davranmadım hep saatlerce konuştu derdini anlatı yatağını anlatı özeli diye bişey kalmadı hepsini bana döktü artı 18 küfürler ederim hoşuna gidiyor tınlamiyorum girmiyor konuşmşyrum sensiz olmuyor diyor senle konuşmasam patlarım diyor ama evine geliyim dediğimde bahane üretiyor ama sevgilisi ağzına sıçan dese geliyim hemen alır gel der kafasına biri yatar gel der banada güveniyor ama şaşırdım bu duruma niyetini çözemedim nasıl bileşey bu neyapmaya çalışiyor ben bu 3 ayda örnek asla aramadım hergün gezmen o arar mesaj atar bugünlerde yanlış kalmak istyrum dedim bilerek yine trip atiyor tamam rahatsız etmem 20 gün arama tuşuna basmam babo 20 güne kadar bende dedim evine geliyim bilerek bahane yaptı dedim istediğini aliyon bana güvenmiyrsan açık açık de o basıl laf sen aklımın ucundan bile geçmedi sen yiyenimin yaşındasın ayıp etin bunları sıraladın çok ayıp etin terbiyesizlik etin engelliyorum Bidaha saçma şeyler yazma diye bende engelledim fikrinizi aliyim arkadaşlar gerçekten umrumda değil biraz takıntıliyim bir durumu çözemediniz beynim yaniyor artık özelikle bayan arkadaşlar bu konuda yardımcı olabilseymiş görüş fikirleriniz nelerdir bu duruma bu ilişkiye ne denir benden ne istiyor anlamadım

Kızlar, Dostluk ilişkisi?