+1 yılne güzel işte nazikçe senden hoşlanmadığını söylüyor orada arkadaş olalımın meali senden tiksinmiyorum iyi birisin ama ben senden hoşlanmıyorum.benim için ayşeye aşık olma ihtimalim ne kadarsa sana da aşık olma ihtimalim o kadar.(lezbiyen ablalar kardeşler alınmasın:)
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. huahauhauh.. arkadaş olabiliriz diyor..çünki sittir git diyemiyor..haline acıyıp teselli ikramiyesi veriyor..erkekler gibi "bi sittir amk ya" demez kızlar
02 Yorumla
bende birkaç kişiye bunu dedim ama onların yaninda mutlu olduğum içindi..samimi ve güvenilir insanlardı..bu sebeple sevgili olup birşeyler yaşadıktan sonra yüzyüze bakmamak yerine,arkadaşım ol hep hayatımda kal demek daha doğru(eğer kız sana aşıksa bunu asla demez)
03 Yorumla
bundan sonra gel bacım ol dıycem tamam ^_^
hoşlanamdığım butun erkekler bacımdır.324 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
+1 yılKızların çoğu beğenmedikleri erkeklere arkadaş olalım derler ama onların ilgilerinden de mahrum kalmak istemezler bunun bir nevi adı ego tatminidir hemcinslerime fırsat vermeyiniz bayım onlar çok ukalalar.. :)
212 Yorumla- +1 yıl
Senden yanayım tabi ki . Bizden korunmanın yollarını anlatıyorum ya sana daha ne istiyosun ?
- +1 yıl
Rica ederim :) Üniversiteli bir genç kız olarak ergenlik sürecimde zavallı erkek arkadaşlarıma yaptıklarımı düşünüyorum da kendimden tiksiniyorum aşırı tripli bir kızdım ya.. :(
- +1 yıl
Artık olgunum.. Trip vs. atacak kadar da hevesim yok sıradanlık üzerine kurulu ilişkilerim.
- +1 yıl
Özel üniversitede okuyan birisi olarak söylüyorum bizim üniversite de okuyanlar kadar çocuksu bir çevren yoktur, haline şükret.
- +1 yıl
% 75 bursluyum :D Babamın durumuda iyi çok şükür. Neyse tc kimlik numarımıda istemeden ben kaçar..
- +1 yıl
İstanbul Aydın Üniversitesi.
+1 yılYa karşıdakine gerçekten değer veriyordur,konuşmak hoşuna gidiyordur ama sevgili olmak istemiyordur.Ya da tamamen kaybetmiyim elimin altında dursun azcık daha peşimden koşsun istiyodur.Başka bir açıklaması yok.
07 Yorumla- +1 yıl
Genel olarak öyle zaten. Ben de yaparım inkar edemicem. Ya muhabbetini seviyorum,kafama uyuyor,kopmak istemiyorum ama aşık değilim de en sıkı gerekçemizdir.
- +1 yıl
Aslında bu tarz cevap verilen biri biraz zorlasa durumu çevirebilir.Yani eskisine oranla samimiyeti azaltmayıp artırıyorsa bir kız zaten ümit var demektir :) Ha bir de yakınlık gösterip sadece peşinden koşturup zevk alma durumu var tabi ego tatmini filan. Valla işiniz zor :) Kız milleti olarak hiç net değiliz.
- +1 yıl
Tek çocuğum ben :D Ya ben peşimden koşturmak için yapmam sırf. Egolarım için başkalarını kullanmıyorum.Ama eninde sonunda evet diyceğim birini süründürmeyi severim yani uğraşsın nolmuş :P
+1 yılbunu bir amorti olarak dusunebilirsin yani sana piyango veremem ama uzuldum bu haline hic olmazsa bir amorti vereyim gibisinden (: yani cok kotu biri olmamak icin bir nevi sen cok uzulme diye (:
132 Yorumla- +1 yıl
olmalı mıyız :o
- +1 yıl
pihh ben de sana dememiştim zaten -,- :D
- +1 yıl
tamam ya utandırmaa :D
- +1 yıl
bu daha kötü reddedilmekten :D
- +1 yıl
ne bileyim ya hu yanlış anlama falan işte her neyse uzun süredir utanmamıştım bir hatırlattın iyi oldu :D
- +1 yıl
yoo falan deyip kezbanlık yaparmışım :D gerçi insan isimlerinin böyle şeylerde kullanılmasınıda sevmem ya :o her neyse neden olmasın (:
- +1 yıl
sağol çok düşüncelisin :D
- +1 yıl
eyvallah :D
- +1 yıl
olsa senle arkadaş olmazdım ki (:
- +1 yıl
ha yanlış anlama herhangi bir erkekle de olmazdım
- +1 yıl
olmadık mı :o ulan verecek cevap bulamıyorum açlıktan biri bana yemek yapsın :/
- +1 yıl
yemek yapmayı bilmeyen kızım nolmuş olamaz mı :/
- +1 yıl
öğrenceğiz herhalde ama giderim artsin diye degil doyayim diye :o
- +1 yıl
18 ya senin :o
- +1 yıl
evet bence de simdilik patates kizartmasi ve makarna yapmayi bilmek yetiyor bana (:
- +1 yıl
üzgün surat yok ki orda :o tamam geldim
Benim ki direkt kotuluk yapiyomusum haksizmisim gibi hissettigimden kaynaklaniyo, kendimi kotu hissediyorum iyi davranmaya calisiyorum yani
01 Yorumla
+1 yılŞöyle diyim, seni istemiyor ama kaybetmek de istemiyor. Yani sen ona hala aşık kal egosunu kaldır istiyor kısaca yol ver gitsin
07 Yorumla- +1 yıl
Hayır, genelde kızlar böyledir, belki de cidden değer veriyordur
- +1 yıl
İki ihtimali de söylüyorum işte
- +1 yıl
Yol ver geç abi
Cepte tutuyor.Daha iyisini bulamazsa saçma bir bahane ile sana dönecek.O zaman gelince gün intikam günüdür diyeceksin.
00 Yorumla
+1 yılElde var +1 demek kızların degimiyle şimdi biraz daha olta sallama vakti...
02 Yorumla- +1 yıl
Hayırlısı be Kanki...
Ben aciklarim biz sevgili olmadigimiz zamandada arkadas olarak kalmayi istiyoruz onemsedigimiz icin yani o gozle gormedigimiz icin
05 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTANIDIK
ARKADAŞ
KANKA
CAN CİĞER
SEVGİLİ
DÜŞMAN
ARKADAŞ
-Döngümüz bu yöndedir.Saygılarımı sunarım.13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılben kankadan ileri gitmiyorum.prensip
+1 yılVallahi bende bıktım. Kimle samimi olsak hemen hoşlanmalar.
Samimi davranınca hoşlanıyoruz zannediyorlar.017 Yorumla- +1 yıl
yakınlaştırmam. sadece eskisi gibi samimi davranmam o kadar
- +1 yıl
onları amacı gönül eğlendirerek özgüvenini arttırmak sanırım
- +1 yıl
Erkekler çok kullanılıyor, hemde nasıl anlatamam. Arkadaşlarımdan biliyorum.
- +1 yıl
Anlatırım bir ara :)
- +1 yıl
bu saatte yazasım yok kusura bakma :D
- +1 yıl
yazarım ekledim
- +1 yıl
sil banane :) ben yazarım dersem yazarım kjkjlklj
Önce arkadaş , sonra kanka , sonra sevgili en son da panpa .
06 Yorumla- +1 yıl
Bu kızda iş var
işte seni düşündükleri için öyle diyorlar sanıım üzülmeyesin diye.
01 YorumlaArkadaş merakından değil,adamı kırmadan sepetleme yöntemi.
00 Yorumlasevgli olmk istememk ama kaybtmek de istememek :)
020 YorumlaKırmamak için tabikide ..
01 Yorumlaİyi tanıyabilmek için önce arkadaş
02 YorumlaSenle niye çıkıyım la tipsiz mi desin ?
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. demek ki çok efendi sohbetin var
13 Yorumla
+1 yıls.git diyemeyecek kadar korkak olduklarından
01 Yorumlakızların işine akıl sır ermez:9
10 Yorumlakibardan yol gösteriyolrlar...
01 Yorumla
+1 yılCok fazla kırmamak için
11 Yorumla
+1 yılsen dur hele bir köşede ben sana döncem diyo
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaynen katılıyorum kardeş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhiç bilmiyorum kardeşim
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?