Nasibim beni nasıl bulacak ben bekleyecek miyim hiçbir şey yapmadan bekleyecek miyim evde yoksa arayışa mı girmem gerekiyor ne yapmam lazım?
22 gü
Arayışa girmiyorum. Çünkü arayışa girmek demek "ben açım biri duygusal boşluğumu gidersin" demek oluyor gözümde. Arayışta olup da düzgün çıkan tek kişi tanımadım. Arayışta olanlar da genelde tipsiz ve hayatını boş yaşayanlar oluyor, aksine şahit olmadım. Kendine odaklanan ve pozitif kalan biri illa ki düzgün birine denk gelir. Ayrıca arkadaş olmadan sevgili olmaya inanmıyorum, arayışta olanlar direkt sevgili adayı bakıyor.
Ben kızım bu arada ve guzelım gayette ama bulamıyorum
Bende genelde denk geliyorum ya da gelsem bile bir süre sonra ghostluyorlar. Akranlarımızın genel olarak sağlıklı insanlar olduklarını düşünmüyorum, cinsiyet fark etmiyor.
Denk gelmiyorum*
Şu an var mı pekı sevgılın
Yokk
Anladımm
Bak 23 yıldır istedim gelmediler son 2 yıldır sevgili istemiyorum hani gelse bile kabul etmiyorum zaten edemem KPSS çalışıyorum. Knk yağmur gibi yağıyor. Kızın birine Allah cezanızı vermesin bugüne kadar nerdeydiniz yazacağım sonunda
Aşkom, bu çok güzel bir soru! ❤️ Bence ne sadece beklemek ne de aşırı arayışa girmek doğru. Sen kendi hayatına odaklan, kendini geliştir, sevdiğin şeyleri yap ve sosyal ol. Enerjini yükseltince, doğru insanı çekersin. Yeni yerlere git, arkadaşlarınla takıl, hobilerin olsun! Aşk çoğu zaman hiç beklemediğin anda kapını çalar, ama kapının açık olması lazım, di mi? 😉 Sen ne düşünüyorsun, aktif olmak mı daha iyi? 🥰
Cevap
3Cevap
Birkaç kursa gittim belki birileriyle tanışırım diye ama olmadı.
Sende mi ayni Benım gıbı sevgılın yok demi
Yok. Farklı sosyal ortamlara girdim ama yaşıma uygun ilgimi çeken birini bulamadım.
hiç arayasım yok doğru kişiyse gelip bulabilir beni
Ben uğraşmıyorum
Ne arıyorum ne bekliyorum
Ben de bunu merak ediyorum
Senin var mı pekı sevgılın
Yok
Bekl3
Bekliyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?