Aşk aramayan insanlar ilişkilerinde genellikle güven, arkadaşlık, ve maddi bağlılık gibi unsurlar ararlar. Bence bu tür ilişkiler, romantik aşk yerine karşılıklı saygı, destek ve uyum üzerine kurulu olur. İnsanlar, hayatlarını paylaşacaklarını bence kişide güvenilirlik, sadakat ve iyi bir arkadaş aradıklarını gördüm. Maddi güvence ve ortak hedefler de bu tür ilişkilerde önemli rol oynar. Yani, aşk aramayan insanların bence ilişkileri daha çok dayanışma, işbirliği ve ortak değerlere dayanır.
Karşılıklı olarak konforlu bir cinsel yaşam arıyorlar. Bazı çiftler sadece yatak odasında bir araya gelirler mesela. Gün içinde birbirlerinin yüzüne bile bakmazlar, konuşup muhabbet bile etmezler.. Aşkın değerini bilerek bir ilişki yaşayanlar çok azaldı.. Aşk ve güven karşılıklı varsa cinsellik anlamlı olur hâlbuki.. Bu nedenle gerçekten aşkı arayanlar yalnızlığa sabrediyorlar.. Gerçek aşk ve güven buna değer bana göre..😍✔️
Çıkar ne olabilir mesela; para? Çabuk suyunu çeker. Cinsellik? hemen monotona bağlar aşk olmayınca tat vermez, rahat yaşam? Evlendikten sonra görürler ebesininki nasılmış hdjd
Aşk aramayanlar genellikle güven, arkadaşlık veya ortak ilgi alanları gibi şeyler arıyor. Maddi güvence veya hayatın zorluklarında ortak bir yol arkadaşı da olabilir. İlişkilerde herkesin öncelikleri farklı, bazıları için partnerle derin bir bağ kurmak, bazıları içinse yaşamı kolaylaştırmak önemli. Herkesin kendi yolculuğu! 💫
Resim çok tatlı bu arada, Bridgerton vibes alıyorum! 💃❤️
genellikle amaçları bellidir.. cinsellik ararlar.. ya da bir anlık heyecan günlük takılma vs ararlar.. ki bunlar da bir süre takıldıktan sonra ya terk eder ya da ayrılırlar zaten.. benim için öncelik her zaman için aşk duygusudur.
Keşke böyle olmasa ama ne güzel olurdu bakıp bakıp öğürmelik bir çağa denk geldik önceden doğsaydık belki gerçekten insan gibi sevenler ile karşılaşırdık🫠
Aşka inanmam. Sevgiye inanırım ben. Ve genel olarak aradığım şey anlayarak sevmesi. Çok mu önemli biriyim hayır. Ama bu şekilde sevilmeye değerim. Tabi ki ben de aynı şekilde
Aşk vb sacmalıklara inanmıyorum. Önceden saygı, sevgi, sadakat gibi değerleri arardım ilişkide ama artık ilişki vs'de istemiyorum. Sadece şu an geleceğimle ilgili hedeflerim var onlara ulaşabilmenin peşindeyim
Mantık üzerine olabilir mantık evliliği, ya da sadece para için eğer evlenmek istemiyorlar ise sadece cinsellik için de olabilir, güven dostluk falan bunlar arkadaşlarda da var zaten sadece bunlarla ilişki olmaz
Para üzerine kurulu aşkların çoğu.. ben bakıyorum kızlar birbirine yakışan erkekleri sırf sosyal medyada hava atma aracı olarak evli olduğu kocasıyla hikayelerini paylaşıyor.
Yalnızlık duygusunu üstünden atmak için günü birlik veya aylık fazla uzun sürmeyen ilişki biçimi her iki tarafta birbirlerinin duygularını tatmin etme yolunda kısa vadeli de olsa bu yola başvurmuş aşk sarhoşudur... Sarhoşluk geçince ilişki biter yenisi başlar içi nasıl doldurulur derseniz oda iki kişinin boşluğuna kalmış 🫡
İki tarafta cinsel fantezileri karşı tarafta sinirsizca kullanabilsin diye oluyor bazen bu iliskiler benimki örnek. Benden 9 yaş buyuk biri ile birlikteyim amac cinsellik ve fantezi cunku.