Hayır bulunmaz. Denendi, onaylandı. Arayan hiçbir kişinin aradığını bulduğunu göremedim şu an. Bir şeyi ne kadar kafaya takarsan o kadar senden uzaklaşıyor. İşin güzeli de hiç beklemediğin bir anda karşına çıkıyor olması.
Sevgi varsa aşkta vardır. Çünkü aşk sevginin türevidir. İlerlemişi, dallanıp budaklanmışıdır.
Ufacık bir anı; ...12midir 13mü. bilmem kaç yaşındayım. Köydeki dededen kalma bahçede taş bir evimiz var, Arkasını annem sarı gül bahçesi yapmış. Güllerin arasında kocaman bir ceviz ağacı. Dalında birde güvercin yuvası. Bende onları izliyorum hergün. Yumurtadan yavru çıkınca isim koyacağım. Sürekli yer değiştiriyorlar, ya da biri diğerine yiyecek getiriyor. Bir günden sonda biri hiç gelmedi. Belliki başına bir iş geldi zavallının. Güvercinler tek eşli olur bilirsin. Diğerinde bir kasvet. Hiç kalkmıyor. Su ve yem vermeye çalışıyorum aşağı inmiyor. Çıkıyorum müsaade etmiyor. Bir sabah ağaç dibinde ölü buldum...
Yumurtadan çıkarmış ama. Tüysüz çirkin bir yavru yuvada. Babam benim için aldı. Nasıl bakacağımı ailem öğretti. ... Ve Büyüdü. Uçmayı öğrenince azaat ettim. Şimdi ne vakit gitsem o güzel bahçeye, Mutlak güvercinler vardır. Vefa de istersen. İstersen tesadüf. Sevgi tasadüfleri çok kullanır zaten.
Ben sevmeyi o 3kuştan öğrendim. Annemden babamdan öğrendim. Yoktur inanmıyorum dersem. İhanet etmiş olurum.
Görmen lazımdı Deli. ( @_DelininBiri_ ) Senden önce mi bilmem ama ben o gün delirdim. Sevgi gibi aşk gibi görünmez bişeye inanmaya başladım.
Bunu insanda görmedim. Doğal olarak aşık olmadım hiç. Sevdim ama her insanı sevdim hem de. Ama bir gün aşık bile olurum. Bela paratoneriyim sonuçta...
Bahsi geçen sarı gül bahçesinin maalesef resmi yok. Ama ön taraftan aklında canlansın diye bir görsel paylaşayım😇
Öncelikle bilmukabele. Sonrasında siz zarif deyince aklıma terazi meselesi geldi. Kuyumcu terazisi ile kömürcü terazisi arasındaki fark... Ne yaparsanız yapın gram altını ölçemezsiniz kömürcünün kantarı görmez o yükü.
'Çok zarifsin.' kelimesi aklıma bu farkı getirdi. Zarifliğinizden görmüşsünüz size karşı olan zarifliğimi. İnceliğinizi kınamadan övmek istedim. Zira maharet övgüye tabidir🍀
Valla aranarak koca nasıl bulunuyorsa aşk da bulunur diye düşünüyorum kendini hazır hissettiğinde yani potansiyel aşkın birine aşık olunur fite düşünüyorum
hayir tabiki durup duruken Allha cikartiverir karsina. hatta gorup begrnmezsin asla falan dersin sonra bir bakarsin tutulmussun ask garip bisey ya oyle aranarak bulunmaz
Bulunurda, nasıl doğal somon balığının çıktığı bir bölge vardır, bizim mudanyada ararsan gülerler, aşkıda aramak gereken belli alanlar vardır, mudanyada bulunmaz.