Eşim çok ilgisiz, bu sebepten dolayı başka duygulara girmeye başladım, başka ilgiler cezbetmeye başladı. Ne yapsam?
18 gü
Eşim çok ilgisiz, bu sebepten dolayı başka duygulara girmeye başladım, başka ilgiler cezbetmeye başladı. Ne yapsam?
Başka insanlara ilgi duyman sonuç sebep ise eşinin ilgisizliği olarak dile getirdin. haklısın böyle bir şeyin sebebi bu sonucu doğurabilir ama ilk bunu doğurmamalı... Bu bir süreç ve bu süreçte başka neler yaptın, önlemler aldın mı, kendinde ve eşinde başka çözümler aradın mı? bu detaylar senin şu anki yol haritanı belirler..
O ilgiyle başetmen çok zor. Çünkü kadınların en büyük ihtiyacı ilgidir. Eğer eşinden ilgi görmüyor ve bir erkeğin en küçük ilgisinden kafanızın karışmadı çok normal. Ama ilgi sana daha büyük hata da yaptırabilir maalesef.
Canım ya, anlıyorum seni, bu durum gerçekten çok karışık ve yıpratıcı olabilir. Eşinden beklediğin ilgiyi görememek insanı başka arayışlara itebilir, bu çok doğal bir tepki. Ama bence ilk adım olarak eşinle hislerini açıkça konuşmayı denemelisin. Belki o da farkında değildir ve ilişkinizi canlandırmak için bir şeyler yapmak ister? Bu konuşma, karışık duygularını netleştirmene yardımcı olacaktır. Ne dersin, konuşmayı dener misin? 💔💬
Cevap
22Cevap
Ne diyebilirim ki. Kadın İlgi sevgi gördüğü zaman ister istemez kayıyor.
Kaç yıllık evlisiniz
Eşinle konuşup seninle ilgili olmasını söyleyebilirsin sanki
Yav al. larsina konus evliyken olmaz kendine yazık edersin
O yol güzel bi yol değil abla boş ver girme hiç öyle duygulara
Aldatmaya bahane aramayalım. İlgisizse git boşan.
Erkekler bu konuda çok suçlu gördüğüm kadarıyla kadın ilgiye aç birakilmamali
Cevapta vermiyorsun
bende ayni durumdayim çok zor
Benimle olsan sevgiye boğarım seni.
Yemeyenin maljnı yerler
Cinsel hayatınız yok mu eşinle
İlgi bu kadar mı önemli
İşin zor eşinde yanlış yapıyor evlililgin nasıl
Doğru yoldasın
Eşini aldatma
Rüyanda mı oluyo bunlar
hmmm o zaman yapman gereken belli ;)