Nişanlımın ilgisizliği söz dinlememesi canıma tak etti ilgim başkalarına kayıyor ne yapmalıyım?

Benimle ilgilenen başka erkekleri görünce ilgim istemsizce onlara kayıyor. Beni kandırdı kendini başka insan tanıttı ben öyleyim böyleyim şöyleyim nasıl elde etti gerçek yüzünü gösterdi ben ona başında dedim benim kriterim ilgi sevgi diye. Aşırı umursamaz ilgisiz yedi yirmidört arkadaşlarıyla takılıyor. Son zamanlarda bana hakaretler ediyor. Arkadaşıma söylediğimde böyle denir mi çok ayıp falan dedi. Çok kaba saba bi insan oldu. Neden beni düşünmüyorsun diyince BEN SENİN GİBİ DERİN DÜŞÜNÜRSEM VAYY VAAY diyor bana. Lan zaten seven düşünür derin düşünür istemsizce derine iner. Sevgiyi de derin verir ilgiyi de düşünmeyi de. Asla aldatan biri olmadım ilk defa bi ilişkide gözüm dışarı kayıyor bıktım bu durumdan. Sürekli instagramda aktif profil değişiyor o bu şu rahatsız oluyorum benim hesabım kapalı. Sen niye millete gösteriş yapıyorsun. Benimle nişanlı olduğunu belirten tek bir şey yok. Ne tarih ne foto ne bir şey. Yap diyince kavga.
Nişanlımın ilgisizliği söz dinlememesi canıma tak etti ilgim başkalarına kayıyor ne yapmalıyım?