Benden ayrıldı, şimdi de sözlenmiş ama iki tarafta da sosyal medya olarak bio'da olsun profil fotoğrafında bir şey yok, sizce normal mi?
25 gü
Benden ayrıldı, şimdi de sözlenmiş ama iki tarafta da sosyal medya olarak bio'da olsun profil fotoğrafında bir şey yok, sizce normal mi?
Sözlendiği kişi baskı kuruyor olabilir sosyal medya konusunda hassastır. Aslında buna kızların büyük bir çoğunluğu karşı çıkar çünkü sosyal medya kızlar için en önemli motivasyon kaynağı. İnternet 1 aylığına olmasa bunlar sosyal medya olmadan kafayı oynatırlar. Yani belli ki kızda bunun sözünü dinliyor. Başka mantıklı bir açıklaması olamaz. Ayrıca bir ilişki bitirip hemen kafa dinlemeden aşk acısı yaşamadan çat diye başkasına giden insanlar genelde ailelerinin onay verdiği maddi olarak mantıklı bulduğu kişilere daha çok gidebiliyorlar.
Evet öyle olmuş çok zaman olmadı ben onu beklerken o sözlenmiş
Hayırlısı böyleymiş reis. Düşününce kafayı yersin duygusal boşluğa düşersin hayattan nefret edersin. Değmez el kızı için strese girmeye. Yarın birgün onun çocuğunun olduğunu da görürsün hayatına normal bir şekilde devam ettiğini de. Sen onu unutmaya başladıkça ahını almışsa ahın çıkar Allah'ta karşına bir şekilde bunu sana ulaştırır. Ben buna çok şahit oldum.
Beni istemedi ailesi zengin istiyormuş ama kız seviyordu ama nasıl oluyor böyle anlamıyorum o kadar yaşanmışlık güzel şeyler başka birinde hemen yaşanıyor mu aynı şeyler unutuluyor mu çabuk
Reis senin dediklerin doğru galiba kafama yattı yani biz evimize kadar dizmistik ailesi kafasına girdi kızın olmadı şimdi elinde başkasının yüzüğü var
Ahın çıkar merak etme. Ben çok gördüm ah alıpta mutlu olamayanı. O kadar eşya dizdirip başkasına gitmek öyle kolay değil bunun ilahi adalet olarak bir bedeli olur. Belki yarın birgün çocuğu olur veya ayrılır orasını Allah bilir ama mutlu olamayacak.
Her şeyin hayırlısı bu kadar gelmişken vazgeçebileceksin neden umut veriyorsun işte ayrılırken bile umut veriyordu ileride olursa bilmem ne ama bir kere bile yazmadı suçlu ben oldum kızın ailesi kendisi bıraktı biz karışmadık dedi ama demediklerini bırakmadılar.
Canım benim, böyle bir durumla karşılaşmak gerçekten kafa karıştırıcı ve üzücü olabilir. İnsanların sosyal medyada ne kadarını paylaştığı aslında çok kişisel bir tercih, biliyor musun? Belki ilişkilerini daha özel yaşamak istiyorlardır ya da henüz bu kararı herkese duyurmaya hazır değillerdir. Ama yine de bu kadar hızlı sözlenip hiç paylaşmaması biraz tuhaf gelebilir, seni anlıyorum. Sen bu duruma nasıl bakıyorsun? 🤔💕
Cevap
3Cevap
Ne fark ederki. Seni bırakıp giden birini neden araştırmaya devam ediyorsun. Salla gitsin.
Sevmisti sandım
boş ver. Olur öyle arada. Daha iyisi için bi deneyimdi senin için. Daha uyanık olursun bir sonrakilerde
Uyanıklıkdan ziyade kime güveneceğiz
Yok öyle bişey. Ben komple kapattım evlilik aşk meşk deftarini. Takıl geç. Böylesi hem bi erkek için daha iyi zaten. Görmüyon mu hamile karı başka adamın arabasında yakalandı adam öldürdü ikisini de iyi yaptı tek üzüldüğüm adamı haose atacaklar. Ceza almamalı böyle bir durumda.
Nazar değmesin diye olabilir
Öyle olsa neden story atsın ki
Aldatılmışsın
Sanmıyorum
Belli
Aradan zaman geçti hemen değil
Anladım
9 ay kadar normal diyorlar
Kim diyor
İnsanlar sence normal mi? Bana göre normal değil bunun tanışması var aile tanışması var gelmesi var gitmesi var bana göre hızlı yani ciddi bir ilişkiden ayrılık sonrasi bana hızlı geliyor
Kral buz gibi aldatıldın
İlişki içerisinde sanmıyorum benden hemen sonra konuştuysa bilmiyorum ama sürekli engel açıp kapatiyordu
Değil
Yani ne gibi bir sorun olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?