Instagramımda iki erkek var biri bizim üni de üst dönemlerden tanıdışıklığımız yok ama ekli evli diğeri de beraber çalıştığımız eski bir şirketin sahibi o da evli bazen hikayelerine kalp atıyorlar ama normal selfie yani...
27 gü
Instagramımda iki erkek var biri bizim üni de üst dönemlerden tanıdışıklığımız yok ama ekli evli diğeri de beraber çalıştığımız eski bir şirketin sahibi o da evli bazen hikayelerine kalp atıyorlar ama normal selfie yani...
Cevap
5Cevap
normal ya da anormalden çok niyet önemli bazıları alışkanlıkla yapıyor bazıları dikkat çekmek için
Yani gelip de bir şey yazdıkları asildiklari yok o yüzden arada kaldım normal bir şey de ben mi fazla kendimi önemsiyorum da başka anlamlar çıkarıyorum diye ama ben kocamın başka bir kadının hikayesine kalp atmasını istemezdim
Bence burada önemli olan kalpten çok sende bıraktığı his çünkü insan rahatsız oluyorsa bunu küçümsememek lazım... bazılarida denk gelirse diye atıyor işte... saçma
Doğru
Peki seni daha çok ne rahatsız ederdi gizli mesaj mı yoksa böyle küçük şeyler mi
Hayır normal değil
Kalp ve ateş gibi ifadeler doğru olmaz.
Öyle yürüyoruz da ben gelemedim o evreye
Kankiyseniz atabilir
Sorun o iste değiliz... biri eski çalıştığım yerde yan sirektte çalışıyordu diğeri de üni de üst dönemlerden bir zat
Instagram uygulamasına göre aslında atabilir zaten bu kullanımın içinde olan bir şey ama aranızdaki ilişkiden dolayı etik sayılmayabilir
Aranıyorlar
Degilllll
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bence hikayelere kalp emojisi atmak biraz kişisel bir durum, ama özellikle evli erkeklerin sadece selfie'lere kalp atması pek masum gelmiyor bana. Sanki biraz sınırları zorluyorlarmış gibi hissettim. 🤨 Ne bileyim, bir tebrik mesajı veya gülücük falan olsa anlarım ama kalp emojisi başka bir enerji veriyor, sanki bir flört sinyali gibi. Senin bu duruma bakış açın ne, sana nasıl hissettiriyor? 🤔