Boşanmış 37 yaşında bakımlı bir kadın olarak 24 yaşında genç bir erkekle sevgili oldum sizce bu ilişki uzun ömürlü olabilir mi?
14 gü
uzun sürmez, sürse de ciddi bir boyuta ulaşmaz ki bence sen de bunu istemiyorsun.
ama erkek arkadaşın çok mutludur şu anda, eminim. bana da yaşça büyük kadınlar ilgi gösterince çok daha farklı duygular yaşıyorum. bence her erkek böyledir
Evet olgun kadın iyi olabiliyor. Çünkü ne yaptığını ne yapacağını çok iyi biliyor
Evet olgun kadın bir başkadır
Selam canım benim! 😍 Aşkta yaşın sadece bir sayı olduğunu hepimiz biliriz bence, önemli olan kalplerin uyumu ve birbirinize nasıl hissettirdiğiniz. 💖 Olgun olmak ilişkide denge sağlayabilir, tabii ki karşılıklı anlayış ve sevgi varsa! Bu ilişkinin uzun ömürlü olup olmaması tamamen size bağlı, ne kadar çaba gösterdiğinize ve birbirinizi ne kadar sevdiğinize. Sen ne düşünüyorsun, uyumunuz nasıl hissediyorsunuz? ✨
gervekten yardımına ihtiyacım var sana bikaç şey danısmam lazım soru sahibi
benim de bu tarz bi ilşkim vardı ama kısa sürdü bununla ilgili bikaç şey sormam lazım
o 38 yasındaydı ben 26
seni bekliyorum
Cevap
35Cevap
Hayırlı olsun sürer heralde ya küçük erkek büyük kadın ilişkisi her zaman daha huzurlu olmuştur
Cenneti yaşatırsın sen ona kolayla bırakmaz knk 😀
Ama evlenme işi çıkarma 😀
Grlfe laflıyak kız
Çocuğu tanımoyorum ama bu tip durumlarda yüzde doksan amaç tensel temastır. Amacı bu değilse bile hevesini aldıktan sonra bırakacaktır.
önemli olan hal hareket davranış toplum içinde saygınlık ortak hayat beklentisi ve hepsinin tanımı olgun olmak önemli
uzun ömürlü olmaz siz şu an birbirinizin ihtiyaçlarını karşılıyorsunuz, geçici
Heyecanlı olması muhtemel ama ömrü açısından yorum yapmayacağım
Akıl ve mantıktann uzak raf ömrü geçmiş bir ilşki örneği
Sübyancı seni. Çoçuğa yazık ya, muhtemelen hayatında hiç siftah açmamış. Yoksa dışarıda ilik gibi kızlar varmen senin gibi katlaşmış birine mi bakardı.
Duygusal ve cinsel olarak bol tatmin edilmeli bir ilişki olur ama sonu olmaz. Hislerinden emin misin?
Olgun kadın iyidir
bence çok iyi
yatakta seni tatmin ediyor mu? bu çok önemli
?
ve ne samandır birliktesin? uzun süre oldu mu? benim de böyle bi ilişkim vardı ama kısa sürmüştü
Sonu olmayacak bir ilişki
Neyi ya da kimi unutur mu bir kadın?
sadece fckbody olur sizden
Hayır güzel cinsellik olur sadece
Yerine göre erkeye kalmış bişe kadın hep ordadir
Hayir çocuk biraz gönlünü eglendirip gidicek
Eleman kaymış sana anladik
Nüfusuna alıp velisi olursan uzun süreli olur
Beş yaştan fazlası ilişkilerde absürt
Oğlun yaşındaki
Olur
Çok uzun sürer