Olgunluk kavramı rakamla yaşla degıl karakterle alakalı bır durum. Kısı vardır 40 yasında hala cocuktur. Kısi vardır 24 yasında 40 yasında gıbı olgundur düşünce olarak. Bahse konu 2 yaş bence hıc bır anlam ıfade etmez ne sımdı ne ılerısı ıcın. Ancak bence erkegın olgun olması daha ıyı.Çünki olgun bır erkek daha ıyı analız yapabılır daha senı anlayabılır problemlerı daha hızlı çözebılır ve daha hoşgörülü olabılır tabıkı hepsi ıcın gecerlı degıl kendını ıyı yetıstırmıs erkekten bahsedıyorum böyle erkekler herkesede nasıp olmayabılır bu arada aynı sey kadın ıcınde gecerlı . Aynı yaşlarda olmak cıftler arasında ego ve baskı kurma balans sorunları yasatabılır. Benım sahsı fıkrım kadın ve erkek arasında 10 yasa kadar cok rahat olabılır erkegın buyuk olması anlamında. Bır cok yerde yazdım kadınlar fızıken cok daha hızlı yıpranıyor mısal kadın 27 yasında erkek 37 yasında olsun 10 yıl sonra 37 yasındakı kadın 47 yasındakı erkekten daha cok deforme olur. Tabı kendıne bakmıs saglıklı erkekten bahsedıyorum. Malesef doga kadınlara karsı acımasız bu konuda zıra kadınlar 45-50 lı yaslarda menopaza gırerken saglıklı bır erkek 45-50 lı yaslar cınsel performans acısından ust sevıyelerde olabılır ve ilerleyen yıllarda kadın erkegın cınsel ıhtıyaclarına cevap vermekte zorlanabılır. Fınlade rakamlara cok takılmamak lazım sevgılınızle aranızda guzel baglar ıyı dıyaloglar ve hosgörü saygı varsa gerısının önemı yok kımın kımden buyuk kucuk oldugunun pek onemı yok kımınle nerede huzuru yakalıyorsanız mutlu oluyorsanız o sızın ıcın en ıyı tercıhtır
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılDeğişkenlik her zaman vardır insanda tıpkı küçükken büyümek , büyükken küçük olmayı istemek gibi kendinden büyük insanların seni daha iyi anlayacağını düşünmek ya da kendinden küçük insanların seni anlamayacağını düşünmek sadece düşünmektir çözüm yaşta değil baştadır, saygılar.
02 Yorumla
Soran+1 yılO kadar güzel anlatmışsınızki ❤️ anca bu kadar olabilirdi
- +1 yıl
Tesekkur ederim
Genelde istenen durum erkeğin en az bir kaç yaş büyük olmasıdır. Ancak bazı erkekler kendinden büyük kızlarla ilişki isterler. Önemli olan elbette iki kişinin de birbirine uyumudur. Eğer şartlar uyuyorsa sorun değil.
04 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın gerçekten :)
+1 yılOluyor maalesef. Benim de benden 2.5 yaş küçük sevgilim olmuştu nişanlanmıştık da. 4 sene sürdü ilişki. Ama çok yoruldum hala çocuk anlaşmak zor oluyor bir olay konu karşısında. Erkek geç olgunlaşıyor çünkü. Şimdi bu kadına göre değişir ama. Ben alttan alıcı, anaç, olgun bir enerjide biri değilim. Anlatabildim umarım. İki cambaz bir ipte oynamıyor yani.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
122Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılNe kadar büyük yaş o kadar olgun düşünce yapısı
01 Yorumla- +1 yıl
Akil yasta degil bastadir
+1 yıl😂 Rahmetli babaannemin lafi ve her defasinda dogru cikar... "Var erkeğin gencine hergün gönlün incine, var erkeğin kartına otur gönül tahtına" Bana da 6-7 yas kucukler teklif ediyor ama asla dusunmem cunku 1 yas bile olsa benden kucukle anlasamam. Bir de kadin nazlanmak ister, dusunsene sen buyuksun istesen de naz yapamazsin. 😂
31 Yorumla- +1 yıl
Bunu sevdik
Yaşla birlikte beklentiler de değişir. Şu an istediğin şeyleri, beklediklerini ya da gördüklerinin yerini, bir kaç sene sonra başka şeyler alicak. Daha farklı davranışlar isteyeceksin gibi. Olgunlaşma diyoruz buna ve bu problem olabilir.
10 YorumlaBence önemli, bazı erkekler yaşça daha büyük kadınları tercih eder ama asıl sorun o erkek o kadını taşıyabilecek mi ona ayak uydurabilecek mi? Erkekler için yaşça daha büyük kadın avantaj olabilir çoğu durumda ama kadın için dezavantaj bence..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılolgunluk yaşanmışlıktır madem olgun bey arıyorsunuz gidin çöp toplayanlarla fakir gelirli bireylerle tanışın onların hepsi darbe yemiş olgun insanlar
Sizi anlayabilecek birini arıyorsanız kendinizi tanıtacaksınız karşınızdakine ki sizi tanıma fırsatından yararlanarak sizi anlayabilecek biri oluşur yaşa bakarak hareket ederseniz evlilerle hayat geçirmek zorunda kalırsınız10 Yorumla
+1 yılGenellikle erkeklerin olgunlaşma dönemi kadınlardan daha uzun sürer. Yani 20 yaşında bir erkekle 20 yaşında bir kadın aynı düşünce yapısına sahip değildir. Fakat istisnalar her zaman mevcuttur. Yaşa değil hayata bakış açısına önem vererek bunu analiz ederek verin kararınızı. Yaşı sizden küçük de olsa beyin yapısı olarak daha fazla olgunlaşmış olabilir bu durumda sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum. Etrafımızda daha büyük yaş farkıyla evlilik yapıp mutlu olan bir süren insan var. Mutluluklar ❤️
14 Yorumla- +1 yıl
Anlayamadım?
- +1 yıl
Anladım, sizin de beğendiğiniz bir karaktermiş demek :)
Aranızda fazla fark yok. Zamanla tanıdıkça daha iyi anlayabilirsin. Aslında insanı yaşı değil yaşadıkları olgunlaştırıyor. Senden daha küçük ama daha olgun olabilir. Birlikte daha fazla zaman geçirip, onu gözlemle. Eğer uyum ve anlaşma varsa yaş sorun olmaz.
00 Yorumla
+1 yılAnlaşabiliyorsanız ve kafa yapınız uyuşuyorsa yaşın önemi yoktur. Mühim olan zevkleriniz, kafa yapınız, fikir ve düşüncelerinizin aynı olması ve birbirinizi çekebiliyor olmanızdır. Birbirinizi çekemek yerine itiyorsanız zaten olmaz. Yani itici bir çift olduğunuzda ne kafa yapınız, ne karakterleriniz, ne fikir ve düşüncelerinizi birbirinizden iter. Bu yüzden ilişkilerde birbirinizi çekmek daha önemlidir. Benim içn yaşın önemi yok.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 351 cevap paylaştı. 22 yaşında olup belli bie olgunlukta ise neden sorun olsun ki. Seni tamamlayan ve değer veren biri olduktan sonra yaşlarınızı zaten unutucaksınız bunun öyle bir önemi olmıycak önemli olan ilerleyen süreçlere bakarak adım adım gidiceksin kendini kaptırmadan baktıb olmuyo o zaman noktayı koyarsınız.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen 25 kocam 22 yasinda ve sknti olmuyor en azindan bizim icin
herkes ayni mi bilemem
evirip cevirebiliyorum yani kolayca fikrime gelebiliyor dediklerimi yapabiliyor
ama dezavantajlari da mevcut
ailesinin yannda cocuklasabiliyor
bazen doldurusa gelebiliyor ama torpulenebilir erkekler gec olgunlasiyor
sevgi olrk da harika seviyorlar cok seviyorlar 🥰20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılGünaydın,
Kadınlar erkeklere göre aynı yaş olsa bile daha olgun olurlar yapı / yaradılış gereği...
Ama bazı istisnalar vardır hayata erken atılma genç yaşta sorumluluk sahibi olma gibi nedenlerle erkeklerde olgun olabilirler...
O yüzden de pek birşey diyemiyorum... Siz 32 erkek 30 olsa olur diyeceğim ama siz 24 o 22 deyince takılıp kaldım... Ki daha önceki sevgiliniz de 1 yaş küçükmüş ağzınız yanmış ben bu soruyu PAS geçiyorum..00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 726 cevap paylaştı. Gayet olur neden olmasın. Yaşayarak öğrenebilirsin. Birlikte olursun eğer istediğin gibi olgun değilse ayrılırsın başka yolu yok. Ama dikkatli ol takıntılı biriyle uzak dur, ayrılınca başına dert olmasın sonra.
20 Yorumla
+1 yılolgunluk yaşla ilgili değil aslında ikinizde aynı seviyelerdesiniz. ama erkek daha çocuksu olabiliyor. zamanla sen olgun olsaydı diyebilirsin
10 Yorumlaannenannemin lafı var
"Var erkeğin gencine hergün gönlün incine
Var erkeğin kartına otur gönül tahtına"40 Yorumla
+1 yılEvlilik için birşey diyemem ama flört için harika seçim olur
20 Yorumla
+1 yılBeyefendinin kişiliğine göre değişebilir. Benim abim ve yengem arasında da 2 yaş var ve yengem çoğu zaman abim için daha çocuk gibi der.. 😂 Diyeceğim o ki, tamamen karakterine bağlı..
20 Yorumla
+1 yılBence uyum önemli şimdi kadınlar kendinden 10yaş erkek seçebiliyor dış görünüş iyi ise iki kişi de kafa olarak uyuyor ise hiç önemli değil tecrübe ile sabit 😊 zaman armutları olgunlaştırır insanları değil 🎉
00 Yorumla
+1 yılAslında fark etmez ama genelde kadınlar arasında şey denir:
Kadın erkekten küçük olmalı çünkü kadınlar doğum yaptıkça daha hızlı yaşlanır. Daha büyük gösterir diye ama kendine bakan kadın her yaşta güzeldir bence.00 Yorumla
+1 yılErkeğin gelişme süreci uzundur ve çabuk kavgacı , tepki tavır suskunluk ve trip gibi kendi içinde alinmalar kümeler yaşar. Olgunlasamayan biriyle anca laylaylim sevgi türü yaşanır. Gerçek anlamda onun olgunluğunu taşıyamaz gosteremez
00 Yorumla
+1 yıl2 yıllık yaşa kuşak farkı olgunluk seviyesi felan tartışılmaz bence sorun yok
11 YorumlaHayır yaşlarınız çok uyumlu sorun olmaz yaşı problem etmezsiniz
10 YorumlaKadın her yaşta büyüktür, daha olgundur! Kadınlar dünyayı yönetir 🙈 birkaç yıl önce doğmuş olması bir şeyi değiştirmez 🤗🤗
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Senin yaşının büyük olması cinsel anlamda güzel oluyor aslinda
10 Yorumla
+1 yıl2-3 yaş farkı dert değil. Daha fazlası sorun çıkarır.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 961 cevap paylaştı. 2 yas için yaş farki var denilmez aynı jenerigin ürünüsünüz 😉😉
22 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂
+1 yılİlişkide yaşın pek bir önemi yok bence ya olgun seni tamamlayabilecek bir insansa devam et boşver
10 YorumlaArada çok fazla bir yaş yok ve zaten ben olgunluğun yaşla alakalı olduğunu düşünmüyorum tamamıyle kişiyle alakalı 12 yaşında olup 30 yaşında davrananıda gördüm
00 Yorumla
+1 yılBende hep kendimden küçük olması taraftarıydım, gittim benden 2 yaş büyük birine tutuldum. Mutluyum, herhangi bir sorun olmuyor. Sevmek yaşla alakalı bir durum değil sanırım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Erkeyin buyuk olmasi daha iyidir herzaman ama 2 yas cok onemli degil bunu farketmessinde zaten hem tip olarak hem olgunluk olarak anlasiyorsaniz neden olmasin sans verilebilir
00 YorumlaTercihen erkeğin büyük olması daha iyidir ama 2 yaş büyükseniz, anlaşıyorsanız, benim çocuklarımın babası bu adam olmalı diyorsanız bence 2 yaş çok da önemli değil.
00 YorumlaKadınlar genetik olarak çabuk yaşlanıyor özellikle bir çocuk dogurduklari zaman tamamen 10 yaş ileri gidiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılAcı ama gerçek :(
+1 yılAralarında 6 yaş olup sorunsuz evliliği olan tanıdıklarım var.
30 Yorumlaaşkta yaş gözeten çıkarı ve kendini düşünüyordur sevenin gözü karadır. Aşkı hisseden umursamaz ben umursamadım ben düşünmedim bana hayat mutlu ol ve mutlu et diyorsa ben onu mutlu ederım o etmez ıse canı sağolsun ben aşığım sonuçta :)
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Hayır, hiçbir sorun yaşanmaz. Kendimden yaşça büyük kadınlarla birlikte oldum. Yaşıtlarımdan oldukça olgun ve anlayışlılar.
10 YorumlaBence hiç sorun olmaz erkekler olgun kadınlardan hoşlanır zaten
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen 1 yaş küçükle bile anlaşamıyorum aşırı ergen oluyor erkekler 28-32 arasını tercih ediyorum.
20 Yorumla
+1 yıl2 yaşa çok takılma diycem de ben de benzerini yaşamıştım pek güzel olmadı sonu yine de bir dene sen 😂
11 Yorumla- +1 yıl
peki neden olmadı
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ya bu biraz sıkıntı olabiliyor. Erkekler olarak biraz geç büyüyoruz sanırım. Yarın öbür gün anne memeeee diye dizinde ağlama olasılığı var.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yıl2 yaş ne ki? Kadın biraz büyük oldu mu daha iyi aslında ama nedense toplum buna yönelmiyor. Cinsel açıdan da iyi olur.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılYaş önemli değil 😊 önemli olan iyi anlaşabilmek 👍 Anlaşamıyorsanız yaşın ne önemi var ki! Aynı şekilde iyi anlaşıncada yaşın önemi kalmıyor.
00 Yorumla
+1 yılİlk zamanlar iyi olur yaşlanmaya başlayınca belki kadın erken bozulur
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kesinlikle erkek büyük olmalı bir yaş bile olsa aradaki fark çok belli oluyor
11 Yorumla
+1 yılKısa öz ve net;
Ben şahsen erkeğin kadından büyük olması taraftarıyım...
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Kadının büyük olması kadın için büyük avantaj. Keşke ilk eşim evlendiğimde benden 10 yaş büyük olsaydı
00 Yorumla2 yaş farkı nedir ki çok az benim erkek arkadaşım da benden 1 yaş küçük
10 Yorumla
+1 yılGenelde erkekler kadınlardan daha geç olgunlaştığı için sorun olabiliyor canım. Çoluk çocukla uğraşma kendinden biraz daha büyük biri ile olursan sen nazlanırsın. Kendinden küçük biri olursa naz çekersin hatalarını sürekli hoşgörmek zorunda kalırsın
20 Yorumla
+1 yılYaşa bu kadar takmayın yaa. Возраст не имеет значения.
09 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Kanka aranızda sadece iki yaş fark var. Ne gibi bir olgunluk sıkıntısı yasayacaksin allah askina yaaaa JHJJBHJJkjBH
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKadının küçük olması daha iyi erken olgunlaşıyorlar çünkü
010 Yorumla- +1 yıl
Erkek büyük olmalı kadın 25 ise erkek 30
- +1 yıl
Sktr amck
- +1 yıl
@Erkekoruspusu kes sesini canım kardeşim
- +1 yıl
@Erkekoruspusu k. e. v. a. ş. e
- +1 yıl
@RuhKız aynası içtir kişinin lafa bakılmaz😄
- +1 yıl
Kendi bok zihniyetini bana empoze etme dünyada tek kadın sen kalsan g. tümü silmem emin ol k. rhane dilberi😄 seversem sevmeye değer biri ise 10 yaş büyüklede evlenirim 10 küçüklede senin gibi a. ı kaşınan ortalık malları anlamaz😄
- +1 yıl
Sitenin kalite günden güne düşüyor ergenlerden şikayet ederken sermaye doldurdu siteyi😄
- +1 yıl
@RuhKız dürzün diğer soruda seni bekliyor git hasılatı eline say yevmiyeni versin😂
Iki yaş sorun olmaz ama 10 yaş üzeri herseyde sorun
00 Yorumla
+1 yılErkeğin büyük olması daha iyi bence ama kişilikler değişiklik gösterir tabii
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence önemli olan şey ruh yaşı. Ama erkekler genelde geç olgunlaşıyorlar. Buna rağmen yaşı senden küçük olup da ruh yaşı olgun ya da senle aynı olan bulmak da çok zor da değil yani.
00 Yorumla
+1 yılİlerde aldatılırsan üzülme şimdiden kendini hazırla
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. çok önemli değil, olgun kararlar alabiliyorsa problem değil 1-2yas
00 Yorumlaerkekle kadının arasında en az 4 yaş olmalı bence yoksa kadınların olgunluğu erkeklere fazla geliyor
00 Yorumla
+1 yılBence yaşlar yakın olmalı ama kadın veya erkek 2-3 yaş büyükse bence sıkıntı olmaz
00 Yorumla
+1 yılBana gore erkek büyük kadın biraz küçük olmalı. Hatta yaştaş olursa daha iyi 🤗
00 Yorumla
+1 yılBenim kız arkadaş benden 4 5 yaş büyük Tü sıkıntı olmuyor önemli olan duyguların
00 Yorumla
+1 yılOlmaz bnce Şu an biri var bnden kucuk gbi olur mu olmz mi diorum ama 5 yasa kdar kucuk olbilir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Erkeğin büyük olması daha iyi, ileride sorun olabilir
00 Yorumla- Devamını Gör (126)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne