- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKafa yapısı çok önemli! Bence kadınlar zaten daha olgun varlıklar.. Yani erkek 20 sinde 20 gibi davranır ama kadın 20 sindeyken 24-25 gibi olgundur yani... Buna bir de reel yaş farkı eklenince uzun vadede ilişkide zorluklar yaşanabilirler... Kaldı ki, kadınların cinsel arzuları 55 ten sonra ciddi azalıyor ama erkekte 70 inde bile ''ben gari istirem'' derler... Yani ileri yaşlarda ayrılık sebebi olabilir :/
03 Yorumla
Soran+1 yılErkek 23 yaşında kadın 28 28 yasindaymis
- +1 yıl
Bence orta ve uzun vadede ilişki çıkmaza girebilir... Ama ileriye yönelik düşünmüyorsanız al tepe tepe kullan derim :)
Soran+1 yılBen değil arkadaşımın adına sordum ama onlar da 9 10 aydır hemen hemen devam ediyorlar ve 2 3 sene içinde de evlilik düşünüyorlar ama çocuğun ailesi annesi kızı istemiyor hatta nefret ediyorlarmis
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 517 cevap paylaştı.
+1 yılBence yaş olarak fazla olmamak şartı ile olabilir büyük daha olgun bir iliski. olabilir kadınlar ilişki konusunda erkeklerden bir adım daha önde ve bilinçli olarak düşünüyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılKadin 28 29 yasindaysa erkek 23 yasindaysa yine de devam eder mi gerçi 9 10 aydır hemen hemen devam ediyorlar iki tarafın ailesi istemediği halde
- +1 yıl
Ben 34 sevgilim 23 artık gerisini sen düşün ama evlilik de ailelerde saygı duyması lazım onlarada güzel bir ile anlatmak ve sevginizi onlara kanitlamaniz gerekir saygı duymaları için
Soran+1 yılKendim için sormadım arkadaşım için sormuştum sagolun
- +1 yıl
Rica ederim takmasın fazla yaşı falan kim. ne düşünürse düşünsün
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
66Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayır ister kadın büyük olsun ister erkek büyük olsun yaş farkı olan ilişkiler her zaman daha sağlam oluyor
13 Yorumla
Soran+1 yılErkegin ailesi kızdan nefret etse bile mi annesi istememis kızı
- +1 yıl
Adam severse aileye bir şey demek düşmez
Soran+1 yılAile ileride sorun yaratma mj peki
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır sorun değildir önemli olan aşktır
06 Yorumla
Soran+1 yılKadın 28 28 yaşında erkek 23 yaşında
Soran+1 yıl*kadın 28 29 yaşında
- +1 yıl
Evet.
Soran+1 yılAnladım teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim, bu arada mutluluklar dilerim.
Soran+1 yılSagolun arkadaşıma iletirim onun adına sormuştum soruyu
+1 yılHayır sorun olmaz ama bir ilişkide erkek olgun değilse o ilişkide asıl sorunlar o zaman başlar. Kadın olgun bir yapıya sahip olup erkeğin çocuk ruhlu ve ergen tavırlı olması ilişki için en büyük sorundur.
15 Yorumla- +1 yıl
Yaştan yana bence sorun yok anlaşıyor musunuz en önemli kısım bu ve erkeğin olgun olması gerekiyor. Kadının olgun erkeğin olgun olmadığı ilişkiler genelde uzun sürmüyor o yüzden bu konuya değindim özellikle..
Soran+1 yılPeki 28 yaşında kızla 23 yaşındaki erkek olur mu?( çocuğu ailesi kızı istemiyormus nefret ediyormuş hatta )
- +1 yıl
Kesinlikle öyle. Benden büyük erkeklerle ilişki yaşadım ama hepsi ergen gibiydi. Berbat. Cidden olgun olmayan erkek düşman başına.
- +1 yıl
@Serbanu olur tabiki
+1 yıldeğişkendir. ülkemizde biliyorsunuz 25 yaş üzeri kızlar 40 yaşında teyzeler gibi gösterebiliyor. karakter olarak da sizden 5-10 yaş büyük olup tam bir ergen gibi davranan tipleri çok görmüşsünüzdür. ideal yaş farkı diye bir şeyden bahsetmek biraz gereksiz. yani demem o ki , herkeste farklılık gösterir. her birey farklıdır
21 Yorumla
Soran+1 yılEvet kız yaşlı gosteriyormus zaten ve çocuğa her istediğini yaptırmaya çalışıyormuş
değildir 30-32 yaş arası kadınlar genç erkekler tarafından arzulanmaktan hoşlanır kadının yaşı arttıkça buda artar eğer erkek gençliğin enerjisini yansıtır fazla heyecanlı ve bunaltıcı olmaz olgun fikirli olursa tadından yenmez tecrübeyle sabit..
11 Yorumla
Soran+1 yılPeki çocuğun ailesi kızı istemezse de mi?
+1 yılEvet sorundur erkek büyük olmalı ama en fazla 4 5 yaş eğer tersi olursa fikir ayrılıkları çıkar ve erkekler geç olgunlasacagi için sıkıntı olur
01 Yorumla
Soran+1 yılKadin 28 29 yaşındaymış erkekte 23
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKaç yaş büyük olduğu önemli. Arkadaşım kocasından 3 yaş büyük ve 7 yıllık evli ve bir çocukları var. 😂
01 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk 23 kadın 28 29
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılTabii ki de sorun ne hayır gelir teyze gibi kadınlardan
12 Yorumla
Soran+1 yılErkek 23 kadın 28 29 yaşındaymış
- +1 yıl
Pek yaş farkı yok ama kadının erkekten küçük olması daha iyi
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYaş değil bence nasıl yaşamak istediği ve neler yaşamak istediği hatta neler yaşatmak istediği önemlidir bence
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEskiden evet derdim. Ama şu an hayır diyorum çünkü artık sağlıklı ilişkiler o kadar az ki. Toplumun normlarına uygun Yanyana iki kişi koy gene mutsuzlarsa mutsuzlar. Mutlularsa olur. Kımı ne zaman sevecegını bılemezsın.
11 Yorumla- +1 yıl
😊👍
- Aşk İlişkileri konusunda 323 cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz hatta zengin olursunuz diyenler bile var :D
05 Yorumla
Soran+1 yılNasıl anlamadım
- +1 yıl
Yani kadın erkekten büyük olursa zengin olurmuş çiftler diye bir inanç var
Soran+1 yılPeki anlamı ne yani zengin olur derken hangi anlamda denilmek istenmiş ( bilmediğim için soruyorum mazur görün)
- +1 yıl
Bunun detayını bende bilmiyorum. Üç sene önce falan kendimden 4 yaş büyük sevgilim vardı , ortak tanıdığımız bir teyze böyle söylemişti , sorgulamamıştım :D
Soran+1 yılAnladım :)
Bence öyle çünkü belli bir süre sonra erkek onu yaşlı görecek ve gözü dışarıda olcak büyük ihtimalle
06 Yorumla
Soran+1 yılZaten kız yaşlı gibi görünüyormus
Soran+1 yıl9 10 ay olacak hemen hemen bunca zaman gözüne batmadiysa bence hiç batmaz çocuğun ailesi de kızı istemiyormus nefret ediyorlarmis
Soran+1 yılErkek 23 yaşında kız 28 28 yasindaymis
Soran+1 yıl*kız 28 29
+1 yılBence 5 6 yasa kadar normal bi durum. İnsanlar artık daha açık fikirli
011 Yorumla
Soran+1 yılErkek 23 kadın 28 29 yaşındaymış
- +1 yıl
Olabilir bence. Birbirlerini beğendilerse kafa olarakta uyusuyorlarsa neden sorun olsun ki. Kimse dışarıdan bakınca anlamaz bile 5 yaş farkı.
Soran+1 yılKadin yaşlı görünüyormus ve yanında büyük duruyormus zaten ve annesi , ailesi de istemiyormus çocuğun hala 9 10 aydır devam ediyorlar
- +1 yıl
28 yaşında ne kadar yaşlı görünebilir ki.. yaşlı ya da çirkin olsa cocuk zaten bakmaz. Hiçbir erkek güzel bulmadığı bir kadınla birlikte olmaz ki hele ailesi de karsiysa. Bence geri kafalı insan sorunsalı tamamen
- +1 yıl
Ek olarak kadınların en çekici en güzel olduğu yaşlar bence 28 29. Kendine güven geliyor yüz hatları oturuyor giyim tarzı iyileşiyor.
Soran+1 yılEvet hiçbir erkek güzel bulmadığı kadınla birlikte olmaz ya çıkarı varsa ya arada tek cinsellik varsa?
- +1 yıl
9 10 ay niye sürsün niye sevgilim desin ki öyle birsey olsa. Yatar yol verir
Soran+1 yılKullandığı içindir
Soran+1 yılOlamaz mı?
- +1 yıl
Olamaz bence ya kullanmanin yasla bi alakasi yokki. Kullanacağı insanı niye ailesine duyursun sevgilim desin saçma olur. Ortada konuşmaya değer bi yas farki da yok ki. Bence üzme kendini boş ver gitsin
Soran+1 yılAnladım sagolun ancak arkadaşım adına sormuştum soruyu iletirim
Erkek kadından çok küçük ise evet sorun olur. Ama bir iki yaşsa sorun olmaz bence.
01 Yorumla
Soran+1 yılErkek 23 yaşında kız 28 29 yaşında
Sorun değil bence ama yaş farkı çok olursa aldatma oranı yüksek olur gibi
01 Yorumla
Soran+1 yılErkek 23 yaşında kadın da 28 29
+1 yılBence iki insan birbirini sevdikten sonra bu problem olmaz
09 Yorumla
Soran+1 yılPeki çocuğun ailesi istemiyorsa kızı?
- +1 yıl
Çocuk sevdiği kızın arkasinda durucak aile ne zamana kadar istemicek bir zaman sonra kabullenmek zorundalar
Soran+1 yılPeki çocuk kızı sadece cinsellik için kullanıyorsa?
Soran+1 yılVe gözü hala eski sevgilisindeyse ayrıca çocuğun ablası kızı çok seviyor ve birbirlerine hediyeler aliyorlarsa da mı yine de arkasında durur yoksa hevesi kaçınca bir süre sonra gider mi?
- +1 yıl
Bu gerçekten başına geldiyse yani seni kullandiğini bildiğin halde onu hayatinda tutuyorsan bu artık senin suçun
Soran+1 yılBen değilim arkadaşım söylüyor ben yazıyorum :) arkadaşıma çok söylüyorum ama dinlemiyor
- +1 yıl
Arkadaş olarak görevini yapmışsın. Bırak zamanla kendi anlayinca vazgeçer
Soran+1 yıl8 9 aydır hemen hemen devam ediyorlar hatta 10 ay bile olmus
Soran+1 yılKız 28 yaşında çocuk 23 daha ne kadar anlaticam çocuğa bilmiyorum
+1 yılne kadar büyük olcak bi kac yas büyükse sorun olmayabilir ama 4 veya 5 yası gecerse olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılErkek 23 kadın 28
- +1 yıl
olabilir
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılBence asla sorun değildir, kadın o ilişkiyi taşır ve ilişkiye güzellikler katar
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılolmasa daha iyi olur ama bazen yaş farkı belli olmuyor... annanem dedemden 2 yas buyuk keza teyzem ve enitemde aynı
11 Yorumla
Soran+1 yılKız yaşlı gibiymiş biraz hatta yaşından büyük duruyormus ve çocuğun ailesi kızı istemiyormus nefret ediyorlarmis hatta
+1 yılBilmiyorum hiç ama ven benden 1 gün dagi büyük kadınla evlenmek istemiyorum artık
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 920 cevap paylaştı.
+1 yılLinç atan olursa s2rim en son sevgilim 51 yaşındaydı. No problem.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 832 cevap paylaştı. Benden yaşça küçük biriyle ilişki dahil arkadaşlık bile düşünemem.
00 YorumlaBilmem ki 😂 hiç öyle bir ilişkim olmadı, hep benden büyüklerdi.
00 Yorumla
+1 yılErkeğinki sorun olmuyorsa kadının ki hiç olmaz.. iyi günler
01 Yorumla
+1 yılKafa yapıları uyduktan sonra yaşın çok bir önemi kalmıyor
01 Yorumla- +1 yıl
Heç
+1 yılAslında sorun değil ama bizim ülkemizde toplumda sorun haline geliyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kendi mutlulugu için başkaları ne der diye düşüneceğine bence mutlu olmaya baksın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Sorun değil bence ama ne kadar fark var kalkıp 10 yaş falan varsa sorun olur ama bi kaç yaştan bir şey olmaz
06 Yorumla
Soran+1 yılKadin 28 29 yaşında erkek 23 yaşında
Soran+1 yıl9 10 aydır çıkıyorlar
Soran+1 yıl*cikiyorlarmis
Soran+1 yılVe çocuğun ailesi istemediği halde geleceg yönelik planlar yapıyorlarmis çocuğun annesi istemiyormus kadını
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kadın her zaman erkek ten küçük olursa ilişki kaçınılmaz zevkli olur
04 Yorumla
Soran+1 yılKadin 28 29 yaşında erkek 23 müş
Soran+1 yılAnladım abi 9 10 aydır hemen hemen devam ediyorlarmışta ondan sorduk ( arkadaşım adına soruyorum )
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence daha iyi
Benden büyük kadınlar bana daha iyi geliyor çünkü çocukça tavırları yok00 Yorumla
+1 yılKişiden kişiye değişir
Bana göre aşk varsa yaş yoktur00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkeklerin küçük olması sorun oluyo çocuk akıllılar hep
11 Yorumla- +1 yıl
Haklı
Önceden sorun derlerdi ama şimdi farketmez der oldular
01 Yorumla
Soran+1 yılKadın 28 29 yaşındaymış erkekte 23 yaşında
+1 yılÇok değil. Görünüş olarak yaşlı durmuyorsa sorun olmaz.
01 Yorumla
Soran+1 yılGörünüş olarak yaşlı duruyormus
+1 yılYaratmaz ama erkeğin de kadının yaşındaki olgunluğa sahip olmalı yadeyse sorun oluşur
10 Yorumla
+1 yılHayır bence sorun değil önemli olan anlaşmak saygı duymak çekimin olması
00 Yorumlabence kişiden kişiye değişir benim için max 5 dir ötesi olmaz
00 Yorumla
+1 yılbence sorun teşkil etmiyor ben milflerden hoşlanıyorum mesela yani büyük kadınlardan
00 Yorumla
+1 yılSorun olabilir, bence yaşıt olmak veya erkeğin birkaç yaş büyük olması daha sağlıklı.
00 Yorumla
+1 yıl5-6 yaşa kadar oluru var fazlası zarar
11 Yorumla
Soran+1 yılErkek 23 kadın 28 29 yasindaymis
+1 yıl1 2 yastan birsey olmaz bnce ya
011 Yorumla
Soran+1 yılErkek 23 kadın 28 29 yasindaymis
- +1 yıl
Cok bence ya
Soran+1 yılAileleri istemediği halde hala devam ediyorlarmış
- +1 yıl
Cok yanlis bnce. Cunku erkekler gec kadinlar erken olgunlasir. Devami olmaz bikarlar hemen
Soran+1 yıl9 10 aydır devam ediyorlar çocuğun annesi ailesi de istemiyor bilemiyorum
- +1 yıl
Senin neyjn oluyor bjnlar
Soran+1 yılArkadaşım ( erkek olan ) kızı çok fazla tanımıyorum
- +1 yıl
Sende bh cocuga karsi bir hisler mi var?
Soran+1 yılBende değil benim zaten sevgilim var sadece o çocuktan hoşlanan arkadaşım var onun adına sormak durumunda kaldım
- +1 yıl
Onun yasi kac peki. Uygunmu yasi
Soran+1 yıl23 yaşında oda
Aşk İlişkileri konusunda 17,8b cevap paylaştı. Kalkmış olan yaşına bakmaz döker gözyaşını
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl anlamadım
Soran+1 yılAhaha orası da doğru
- Aşk İlişkileri konusunda 424 cevap paylaştı.
+1 yılBence olgun kadınlar daha çekici oluyor.
119 Yorumla
Soran+1 yılKadın yaşlı gorunursa bile mi ve kadın yaşından da büyük duruyormus
- +1 yıl
Yok yaşlı görünse asla istemem ama nature olgun kadınlar daha ilgimi çekiyor yani 40 en fazla 45 yaş bakımlı olması şart😉
Soran+1 yılYasli görünse bile sebebi vardır cinsellik gibi mesela olduğu sürece devam eder sanırım ama çocuğun ailesi kızı istemiyormus hatta nefret ediyorlarmis
- +1 yıl
Çirkin kadını ben napayım turşusunumu kurcam ben daha gencecik çıtır delikanlıyım
- +1 yıl
Dulum ama çıtır yakışıklıyım bakımlıyım..
Soran+1 yılTabi ama arada cinsellik varsa ve kız erkekten daha beterse olur
- +1 yıl
Hastayım boçandığım eşimde benden 3 yaş büyüktü😁😁😂😂
Soran+1 yılKac yaşındasınız 😂😂
- +1 yıl
31 yaşındayım
- +1 yıl
Takibe al beni 😉
- +1 yıl
Bekliyorum
Soran+1 yılBen kendjm için sormadım yalnız arkadaşım için sordum görüşünüz için teşekkür ederim
- +1 yıl
Tamam arkadaşınızın instargamını özelden atın
- +1 yıl
Görüşebiliriz olgunmu?
Soran+1 yılYalnız arkadaşım erkek ve sevgililer hala kadın olgun evet 29 yaşında
- +1 yıl
Erkek derken nasıl oğlanmı?
- +1 yıl
Ben güzel kardeşim işim yok hak deliği varken bok deliğini napayım
Soran+1 yılAhahahah evet erkek 😂😂
- +1 yıl
Kaybol işine bak...
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılMesela kaç yaş
08 Yorumla
Soran+1 yılErkek 23 kadın 28 29
- +1 yıl
Bişey olmaz.. Her ikiside okulu bitirip iş bulduysa sorun yok..
Soran+1 yılAynı yerde çalışıyorlar sanırım ve çocuğun ailesi kızdan nefret ediyor yani iş yerindeki herkes kızdan nefret ediyor ve kızı sevmiyorlarmis
- +1 yıl
O zaman zor
- +1 yıl
Neden nefret ediyor Peki bilirsen
Soran+1 yılBilmiyorum şahsen bende arkadaşımın adına soruyorum bana net anlatmıyor ama dış görünüşü biraz yaşlı gibi ve kimse onları yakıştırmiyor
Soran+1 yıl*yakistirmiyormus
- +1 yıl
Anladım
Gizli Üye(30-35)+1 yılSorun yaratmasını engellemen senin elinde ve çok basit
012 Yorumla
Soran+1 yılÇok basit derken aciklarmisiniz
Cevap sahibi+1 yılİlişkinizin durumunu analiz edip özellikle seni test edip ikinizinde beklentileri ve sevgilinin asıl amacı niyetini çözümleyip bunlara göre seni yönlendirmek gerek. Detaylı anlatırım ama buraya pek girmiyorum, instagramın varsa ver ordan napcağını detaylıca anlatırım. Merak etme fake hesap versende olur.
Soran+1 yılBana özelden yazabilir misiniz?
Soran+1 yılInstagram kullanmıyorum ondan dedim yani vardı kapatmak zorunda kaldım
Cevap sahibi+1 yılmaalesef xper seviyem yetmediği için kimseye mesaj atamıyorum. Bende o yüzden instagram istemiştim.
Cevap sahibi+1 yılFake bi hesap açman 5 dakkanı almaz, emin ol pişman olmazsın dediklerimi yapınca sende farkı görürsün hem ne kaybedersin sanki
Soran+1 yılCidden instagram açamam sorun olur benim için
Cevap sahibi+1 yılSnapchat facebook falanda mı yok
Soran+1 yılBuradaki kullanıcı adınızı soyleyin ben yazayım ben kendim için istemiyorum zaten arkadaşım için soruyorum soruyu
Cevap sahibi+1 yılO zaman arkadaşın bana instagramdan ulaşsın, size kullanıcı adımı bırakayım instagramdan ulaşın dangerarms7 hesabıma yazabilirsiniz
Soran+1 yılTamam arkadaşıma söylerim teşekkür ederiz
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
kaç yaştan bahsediyrsun
05 Yorumla
Soran+1 yılErkek 23 kadın 28 - 29
Soran+1 yılAma kızın dış görünüşü yaşlı gibi herkes ablan gibi işte çok yaşlı diyip duruyor
Soran+1 yılBen değil arkadaşımın adına sordum
+1 yılErkek icin milf'e giren konu olur
018 Yorumla
Soran+1 yılMilf nedir? :)
- +1 yıl
Olgun bayan demek
Soran+1 yılAnladım
- +1 yıl
Yaş farkiniz
Soran+1 yılErkek 23 kadın 28 29
- +1 yıl
O zman kizin genc sevmesi dogal erkekde citirlarin nazini cekmektense olgun ve tecrubeli istediklerini uygular ve yasar dusuncesine girer
Soran+1 yılPeki çocuğun annesi kızı istemediği halde devam edilirse?
- +1 yıl
Sonuc ayrilik
Soran+1 yılAyrilmakta diretirse peki her iki tarafta kadın ve erkek için soruyorum
- +1 yıl
Yüzsüz olmaya gerek yok istenilmedigi zaman gitmeyi ve birakmayi bilmek gerek
Soran+1 yılİleride oldurabilir mi sizce peki ailesi ayrılık olmadığı sürece kabul eder mi?
- +1 yıl
Sen ciddi dusunuyor musun
Soran+1 yılBen değil arkadaşım adına soruyorum arkadaşım ciddi sanırım ama erkeği gözü çok disarda yani açık konuşmak gerekirse sapık biraz ve cinsellige düşkün ve eski sevgilisini bu kızla aldatmis hatta öyle duymuştum
- +1 yıl
* gonul vermenin cezasini cekecek. Uzun surmez
Soran+1 yılHemen hemen 9 10 ay olacak hala devam ediyorlarmış ama dediğiniz gibj sanırım uzun sürmez
- +1 yıl
Ben bir sey diyemem hakinizda hayirlisi
Soran+1 yılBen değilim ama arkadaşıma söylerim sagolun
- +1 yıl
Soyle soyle
+1 yılBence olur. Erkekler bayaa gerıden gelıo genelde.
02 Yorumla
Soran+1 yılKadin 29 yaşında erkek 23
- +1 yıl
Bn yas almıs erkek sevıyrm. Cok nadır yasınu yasayan ya da yasından olgun erkek
Vücudu bakımlıysa sorun olmaz
03 Yorumla
Soran+1 yılBakımlı ama kız yaşlı gibi biraz
Soran+1 yılAnladım
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılBen istemezdim
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKafaların uyuşması lazım onemli olanda bu deilmi zaten
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 336 cevap paylaştı. Büyük yas fark Evet
00 Yorumla
+1 yılHer tür ilişkide sorun olarak görüyorum
00 Yorumla
+1 yılBenden büyüğü mezarda 🤣🤣
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 508 cevap paylaştı.
+1 yılSorun yok. Çıtır erkek severim
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,4b cevap paylaştı.
+1 yılAksine daha iyi oluyor
00 Yorumla Yaşlara bağlı biri çocuksa evet
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 314 cevap paylaştı. Kişiler arasindaki uyum önemli.
00 YorumlaBen rahatsız olurum 1 sene küçük bile olsa istemem
00 YorumlaSorun olmaz anlasabildikten sonra.
00 Yorumla- Devamını Gör (54)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat