Aşk ilişkisi ve cinsel ikisinide kapsıyor 👑👑👑
Olgun bayan
Genç bayan
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kadınlar kıtalara benzerler 20 yaşındaki kadın afrika gibidir , bir çok yeri keşfedilmemiştir.30 yaşındaki kadın hindistan gibidir, sıcak esrarengiz ve bereketli.40 yaşındaki kadın amerika gibidir, teknik açıdan mükemmel.50 yaşındaki kadın harp sonrası avrupa gibidir, bir çok yeri tahrip edilm iştir.70 yaşındaki kadın sibirya gibidir, bilirsin ama gitmezsin !
Genç bayan olucak ama kendi içinde olgunda olicak azicik.
cinsellik üzerine konuşursak, bu devirde 20lerin başındakiler daha tecrübeli. 30lu yaşlardaki, bekar evlenmemiş kızlar daha tutucu olduğu için tecrübesizler sebebi de nesil farkı, bastırılarak büyütülen son nesil 30lu yaşlardakiler.. gerçekten buna defalarca şahit oldum bu sitede ve arkadaş çevremde. bende onlardan birisiyim.
Yani cinsel yönden iyi değilim mi demek istiyosun
daha tutucu oluyoruz diyorum. ben de tutucuyum, evlenene kadar eşimle bile bir şey yaşamadım.. ama bu dediğim bekarlar için geçerli. evlenmiş ayrılmış kadınları gözlemlemedim, belki daha rahat olabilirler.
Evlenene kadar kocanla bile ilişkiye girmedin mi yok artık bu devirde buna kimse inanmaz, anladım ben bekarım ama düzenli arkadaşlık kurarım haftada 3 defa yaparım ama varya olgun kadınlar daha fena ya, senin gibi sabırlı değilim bekleyemem evlenene kadar
ben 25 yaşımdayım 4 yıl oldu evleneli. ha bir de allah korkum var. zinaya karşıyım.
4 yıl mı yenimiş daha nasıl zor mu evlilik işleri, bende zinaya karşıyım
evlilik zor değil de, erken evlenince okumak zor oluyor ama okudum. atanamadım polis oldum. şimdi anca anca oturuyor evlilik.
Görev yapıyon mu biyer de, sevindim senin adına azimli sin sanırım, ben dedim ya düzenli ilişki olur hep en az 1 ay sürüyor işte bir imam nikahı yapıyoz zina olmasın diye sonra istediğin zaman ver coşkuyu şu an partner im yok üzgünüm ya neyse ama anlamadığım bişey var kızlar neden çok azgın oluyor ilişkide onun isteklerini yerine getirdin mi hoşuna gittimi daha 1 gün geçer geçmez yine istiyo yalanmak çok hoşlarına gidiyor bir arkadaşım vardı onun hoşuna gitmiyordu o da neden biliyon mu tiki varmış gıdıklanıyomuş manyak 😂😂🙂
Cevap
8Cevap
la emma watsonu koymuşun öteki teyzeyi kim ne yapsın..😂😂
olgun tabi lan. 21-75 arası hertürlü yani
olgun tabi yaşamış görmüş geçirmi tabi
olgun candir
bence olgun bayan
Olgun olması daha iyi cinsellikte
genç tabi ya :D
Teen tabiki
Olgun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?